Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΣΟΚ!! Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! ταυτόχρονα άνοιξαν τα σύνορα ! εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο! διάλυσης τής χωράς!

ΣΟΚ!! Υπό διάλυση ο Ελληνικός Στράτος! ταυτόχρονα άνοιξαν τα σύνορα ! εδώ υπάρχει οργανωμένο σχέδιο!  διάλυσης τής χωράς!
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):"Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους
Αποτυχία στην Μόσχα Καμμένου! Υπό διάλυση ο Ελλάνικος Στράτος! Τουρκικά σχεδία απόβασης σε Ελληνικό νησί, με αποσταθεροποίησης της Ελλάδας ,δια μέσου των λαθρομεταναστών!
Άρθρο Σπύρος Πριφτης
Συνεχίζεται η αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας λέει ο Πάνος Καμμένος από τη Μόσχα,αλλα μόνο στα χαρτιά για την ώρα, αφου τα αποτελέσματα αυτού του ταξιδιού ήταν πενιχρά, όσον άφορα την ενίσχυση του Ελληνικού Στράτου!
Στα θετικά της επίσκεψης Καμμένου στην Μόσχα ειναι η συζήτηση με την Ρωσία ,και διαπραγμάτευση για την συντήρηση των αμυντικών πυραυλικών συστημάτων S-300, Tor M-1, Cornet και άλλων .. καθώς και την αγορά νέων βλημάτων για τα συστήματα S-300»Κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σοϊγκού, ο Πάνος Καμμένος Δήλωσε: Η Ελλάδα καταβάλλει «κάθε δυνατή προσπάθεια» για να αρθούν οι κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας!
Άλλα αυτή η δήλωση, δεν ήταν αρκετή να συγκινήσει τον Ρώσο ομόλογο του, οπως και άλλους Ρώσους Αξιωματούχους! Ο λόγος ειναι προφανές, η ατολμία της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζήσει οικονομική βοήθεια απο την Ρωσία, και το παλιό πολίτικο διπλωματικό επικοινωνιακό παιχνίδι, το οτι η Ελλάδα τα έχει με όλους καλά, δηλαδή είμαστε μελή της ΕΕ,και του ΝΑΤΟ, ακολουθώντας πιστά τους κανονισμούς, με κύριο Σύμμαχο μας τις ΗΠΑ!
Άλλα θέλουμε και την Ρωσία! Αυτά δεν γίνονται φίλοι μου, μας πήραν χαμπάρι!
Τέρμα τα ψέματα! μας πήραν χαμπάρι!
Οι Ρωσία βλέπει καθαρά πλέον,οτι η επικείμενη ρήξη της Ελληνικής Κυβέρνησης με τους Δανειστές της, υπάγεται σε ένα επικοινωνιακό Στρατηγικό τρικ, που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν απέδωσε, αλλα ούτε θα εφαρμοστεί!
Ο Πανος Καμμενος υποτιμά την νοημοσύνη των Ρώσων, διότι πρώτα επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, έχοντας συνάντησης με πολίτικους και Στρατιωτικούς αξιωματούχους της Χωράς, συζητώντας το ενδεχόμενο μιας δωρεάς παραχώρησης οπλικών συστημάτων του Αμερικάνικου Στράτου που έχουν αποσυρθεί, για τον Ελληνικό Στράτο, γιατι ως γνωστών δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για Σάλιο για αγορά νέων προηγμένων αμυντικών οπλών !
Άρα αφου πας πρώτα στις ΗΠΑ,τι ζητάς δευτερεύον απο την Ρωσία!
Η Δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς αποτυπώθηκε απο την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα, σε Άρθρο μου με τίτλο: Ταξίδι Φιάσκο στην Ρωσία Τσίπρα! Αλέξη ! Τι πήγες να κάνεις στην Ρωσία ; Αναλύω διεξοδικά την δυσαρέσκεια της Ρωσικής πλευράς προς την Ελληνική Κυβέρνηση! Αυτό που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν (και βρίζουν τα ίδια κάνουν και εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ εκτός απο την πλύση εγκεφάλου που τους έχουν κάνει!μέσα απο έγκυρες σελίδες που τυχαία ειναι του συστήματος!και τυχαία ειναι στην κορφή!ακολουθούν και τα παπαγαλάκια άλλες σελίδες και Blog που γλείφουν τους πρώτους! λες και δεν ξέρουμε πως έγιναν οι εκλογές! λίγο μυαλό να είχε αυτός ο λαός δεν θα είχαμε φτάσει εδώ! οι πολλοί παίρνουν στο λαιμό τους και τους λίγους σκεπτόμενους!), ειναι οτι εγώ γράφοντας αυτά τα άρθρα, δεν εξυπηρετώ την Δεξιά του Σαμαρά, ούτε τους ΠΑΣΟΚ,η του κάθε ΜΜΕ τα συμφέροντα. Έμενα με ενδιαφέρει πάνω απ'ολα η Ελλάδα φίλοι μου!
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος!
Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Ελλάνικος Στράτος, με τα φαινόμενα κανιβαλισμού λόγο ελλείψεις ανταλλακτικών να έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις!
Τανκς , τεθωρακισμένα άρματα προσωπικοί, τζιπ,φορτηγά,και κάθε φύσεως όπλα,απο αντιαεροπορικά πυροβόλα, μέχρι ανταλλακτικά μηχανές πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού,
να υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλα και της παλαιότητας αυτόν τον απαρχαιωμένων οπλικών συστημάτων που ειναι σε εν ενεργεία στον Ελληνικό Στράτο.Έτσι οτι χαλάει,δύσκολα ξανά φτιάχνετε,και στην καλύτερη των περιπτώσεων διαλύεται για ανταλλακτικά! Ας μην μιλήσουμε για τα ληγμένα πυρομαχικά! Δόξα τον Θεό που ειναι λίγο σε καλύτερη κατάσταση η Πολεμική Αεροπορία Μας! Η μοναδική και άμεση λύση ειναι να ξανά αναστηθεί η Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία,που θα παράξει όπλα made in GREECE!
Τουρκικά σχεδία αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μεσώ των λαθρομεταναστών!
Σε ένα διαβολικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Χώρας μας, μέσω των λαθρομεταναστών, προχωρά η Τουρκία,αφου τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει τα σύνορα της φανερά, επιτρέποντας στους Σύριους πρόσφυγες που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκιά, να εισέλθουν στην Ελλάδα! Το σχέδιο αυτό έχει ως σκοπό την πολίτικη αποσταθεροποίηση της χωράς,με σκοπό την ακυβερνησία, και την δημιουργία κοινωνικής έκρηξης που θα φέρει χάος! Με τον συνδυασμό της οικονομικής κρίσης, και το φάσμα της χρεοκοπίας να πλάνα πάνω απο την Ελλάδα, κάνει πιο εύκολα τα Τουρκικά σχεδία για μια ταχεία απόβαση με μικρο κόστος σε απώλειες, σε ένα, η περισσότερα Ελληνικά νησιά! Αν δεν υπάρξει Εθνική ομοψυχία σε αυτήν την χωρα,ποιος θα σταματήσει την Τουρκιά που αμφισβητεί την κυριαρχία 16 νησιών-νησίδων;


www.sahiel.
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/04/upo-dialish-o-ellinikos-stratos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters