Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μέσω ΠΑΣΟΚ προωθούνται τα σχέδια των Τούρκων στην Θράκη!

simpel_pasok
Ο πρόεδρος της "Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" Χαμπίμπογλου συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με την Σιμπέλ Μουσταφάογλου-πρόεδρο του συνδυασμού Πρώτο Βήμα για την Ισότητα και "προσωπική επιλογή" του Πρωθυπουργού του Γιώργου Παπανδρέου στα πολιτική πράγματα της Θράκης. Στην συνάντηση τους, η οποία έλαβε χώρα στις 11 Αυγούστου, συζητήθηκαν τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μετείχαν και ο επίτιμος πρόεδρος του συνδυασμού Πρώτο Βήμα για την Ισότητα και πρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν και ο πρόεδρος του συλλόγου Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής Κοράι Χασάν.

Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου συνεχάρη την πρόεδρο του συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου για την επιτυχία του συνδυασμού στις εκλογές του 2010, και ανέφερε ότι η ABTTF συμπαραστέκεται στον συνδυασμό Πρώτο Βήμα για την Ισότητα. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου ενημέρωσε σχετικά με τις κινήσεις της ABTTF, και περιέγραψε τις εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για την επόμενη περίοδο και τις δραστηριότητες λόμπι. Η πρόεδρος του συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου ανέφερε τις προσπάθειες που έχει κάνει στον δήμο Κομοτηνής και τις κινήσεις για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Στην συνάντηση ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο Σαμί Τοραμάν και ο Κοράι Χασάν συζήτησαν σχετικά με το πώς θα μπορέσουν να εργαστούνε από κοινού η ABTTF και ο συνδυασμός Πρώτο Βήμα για την Ισότητα.


Νομίζουμε ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου όσο και σε ολόκληρο τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, που καταφέρνουν με "αξιοκρατικό" τρόπο να αναδεικνύουν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους που έχουν στο μυαλό τους, το πώς θα βλάψουν την χώρα μας!

ΥΓ: Η φωτογραφία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, η οποία ακόμη έχει ως μέλος την κ. Μουσταφάογλου. Και περιλαμβάνει το βιογραφικό της: "Εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος το 2002 με τον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη. Από το 2002 έως το 2004 υπήρξε Αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου. Από το 2006 ασκεί καθήκοντα Αντινομάρχη με αρμοδιότητα στα θέματα Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής. Υπήρξε πρόεδρος του κέντρου πρόληψης κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών «ΟΡΦΕΑΣ» στην Κομοτηνή, από το 2005 έως το 2009 και είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης Νομού Ροδόπης. Εκλέχτηκε μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΠΑΣΟΚ, το 2005 όπου ήταν υπεύθυνη του τομέα Παιδείας και μέλος των επιτροπών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διεθνών Σχέσεων. Έχει συνεργαστεί με το ΙΣΤΑΜΕ σε θέματα μειονότητας. Συμμετείχε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ σε σειρά συναντήσεων του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες, με θέμα «Σεβασμός στην διαφορετικότητα στις μουσουλμανικές κοινότητες».

Ξεχνούν βέβαια να συμπληρώσουν το πότε τα "βρήκε" με το τουρκικό προξενείο και λοιπά και λοιπά! Αλλά τι μας πειράζει αυτό, εδώ οι "σύντροφοι" τιμούν τον Καπετάν Κεμάλ!

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8641

http://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_6774.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters