Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αρχίζουν οι..παραχωρήσεις στον..Αλαφούζο

Με την δικαιολογία της συγχώνευσης οργανισμών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα η εξαρτώμενη κυβέρνηση διαλύει την ΕΡΤ, για να παραχωρήσει ..μαλακά την συχνότητα της στον Αλαφούζο, και να τον κάνει από την πίσω πόρτα με νόμιμο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. ( προβλέπεται άγριος πόλεμος μεταξύ εργολαβοτρωκτικών ) Έτσι ανακοίνωσε πλαγίως υπό τύπου …
διαρροών από μέρες, το κλείσιμο της ΕΤ1, τη συγχώνευση των περιφερειακών σταθμών και περικοπές προσωπικού με στόχο από το 2012 να εξοικονομηθούν δήθεν τουλάχιστον 8,3 εκατ. ευρώ. Όσα δηλαδή στοιχίζουν οι αντιπρόεδροι της.

Το τελικό σχέδιο της διάλυσης , που προβλέπει τη διατήρηση δύο τηλεοπτικών συχνοτήτων, της ΝΕΤ και της ΕΤ3, το κλείσιμο της ΕΤ1 αλλά και των ψηφιακών καναλιών ΣΙΝΕ/ΣΠΟΡΤ, τη συγχώνευση των 19 περιφερειακών σταθμών σε εννέα (9), τη διακοπή της έκδοσης της Ραδιοτηλεόρασης, τη μείωση προσωπικού λόγω συνταξιοδοτήσεων και λήξης συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ενώ θα προχωρήσει και η αξιολόγηση του προσωπικού θα παρουσιάσει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο υπουργός εργολαβίας Ηλίας Μόσιαλος με την «εφησυχαστική» σημείωση πως οι συχνότητες της ΕΤ1 και ΣΙΝΕ/ΣΠΟΡΤ δεν διατίθενται προς πώληση, παραμένουν στην ιδιοκτησία της ΕΡΤ ΑΕ, αλλά… θα μοιραστούν όμως στα δύο άλλα κανάλια, παραμένοντας «περιουσία του ελληνικού λαού» που έχει όμως ..παραχωρηθεί στους τοκογλύφους.
Το βασικό ερώτημα είναι. Μετά από αυτό θα σταματήσουν να μας χρεώνουν ετσιθελιστικά ..ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ;
πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_7593.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters