Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΧΙΖΕΙ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ DAVID WILCOCK, BENJAMIN FULFORD KAI ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ο εναλλακτικός ερευνητής, συγγραφέας και ανακαλύπτης David Wilcock ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι τα γεγονότα στο πλαίσιο της παγκόσμιας πολιτικής έχουν επιταχυνθεί σε μια πολύ ενεργή φάση. 

Οι νέες, ενημερωμένες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό «StormWatcher» Twitter... ότι ο αριθμός των σφραγισμένων κατηγορημάτων στην Αμερική εναντίον προσώπων που κατηγορούνται για διάφορα σοβαρά εγκλήματα έχει αυξηθεί σε ένα επιβλητικό 13.605!


Ο αριθμός αυξήθηκε κατά 4.311 χρεώσεις από το τέλος Δεκεμβρίου 2017. Ο κανονικός αριθμός των σφραγισμένων κατηγοριών ήταν περίπου 1.100 τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζεται κάτι μεγάλο. 
Μια συμμαχία έχει σχηματιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι υπεύθυνη για την έρευνα αυτή. Μέσω διαφόρων εμπιστευτικών ατόμων όπως το «Q» ή το «White Hat», ορισμένες σημαντικές πληροφορίες ανακοινώνονται εκ των προτέρων. 
Τον Φεβρουάριο, οι πιο σημαντικές ενέργειες πρέπει τελικά να ξεκινήσουν. Ο David Wilcock πιστεύει ότι αντιμετωπίζουμε συναρπαστικές και επικίνδυνες στιγμές!

Η τελευταία ενημέρωση του Benjamin Fulford στις 29 Ιανουαρίου 2018 αφορά τις μυστικές εξωγήινες τεχνολογίες που σύντομα θα κυκλοφορήσουν προς όφελος όλης της ανθρωπότητας! Ο Fulford επιβεβαιώνει επίσης ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής, καθώς οι Cabal και Illuminati πρέπει τώρα να εξαλειφθούν. Αυτές οι μυστικές τεχνολογίες είναι ιατρικές συσκευές που είναι σε θέση να θεραπεύσουν όλες τις ασθένειες και να αναζωογονήσουν το σώμα. Υπάρχει ήδη μια τεχνολογία αναπαραγωγής, όπως την γνωρίζετε από το αστέρι της τηλεόρασης Star Trek! Αυτοί οι αντιγραφείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για να παράγουν ποτά και έτοιμα γεύματα. Φυσικά, θα κυκλοφορήσουν μηχανές που θα παράγουν ελεύθερη ενέργεια.

Η Fulford πιστεύει ότι αυτές οι τεχνολογίες προέρχονται από διάφορες εξελιγμένες εξωγήινες φυλές που θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε αυτή την κρίσιμη εποχή. 
Όλα αυτά τα μηχανήματα υποτίθεται ότι αναπαράγονται στη Γη, κάτι που είναι μια μεγάλη επιχείρηση. 
Για την έναρξη της παραγωγής, αναζητούνται επί του παρόντος μεγάλοι επενδυτές και επιχειρήσεις στον στρατιωτικό τομέα, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόσουν γρήγορα όλα αυτά. 
Μέρος αυτής της τεχνολογίας λέγεται ότι προέρχεται από την Ανταρκτική, όπου πριν από λίγο καιρό, η αρχαία εξωγήινη τεχνολογία ανακαλύφθηκε μέσω δορυφόρου κάτω από το χιλιοστό πάχος στρώμα πάγου! 
Ο Πρόεδρος Donald Trump θέλει να κάνει αυτή την τεχνολογία διαθέσιμη σε αμερικανικές εταιρείες και έτσι να ενισχύσει μαζικά την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών ξανά.


Η παρακμή των πιο ισχυρών οργανώσεων στη γη συνεχίζεται με ταχύ ρυθμό. Πολλοί Καθολικοί ιερείς μιλούν τώρα για την πρακτική των σατανικών τελετουργιών στο Βατικανό. 
Αυτές οι πρακτικές περιλαμβάνουν την κλήτευση πνευμάτων και αιθέριων δαίμωνων που κανονικά δεν υπάρχουν στη διάστασή μας. Αυτά τα πνεύματα μπορούν να κληθούν για λευκή ή μαύρη μαγεία. Σε πρακτικές μαύρης μαγείας, τέτοιου είδους όντα εκδηλώνονται με τελετουργική μαγεία για να επιτύχουν ορισμένους στόχους ή να αποκτήσουν δύναμη.

Τα καλά πνεύματα βοηθούν μόνο αν μπορούν να βοηθήσουν με την βοήθειά τους για να επιτύχουν έναν έντιμο στόχο. Τα κακά πνεύματα εξυπηρετούν εκείνους που ζουν μόνο για να διαστρέψουν και να καταστρέψουν. Η χειρότερη μορφή της μαύρης μαγείας είναι η επιστημονική διαστρέβλωση της αποκρυφιστικής εξουσίας για την πραγματοποίηση εγωιστικών επιθυμιών. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι καινούριες, αλλά έχουν εφαρμοστεί συνεχώς από την εποχή των αρχαίων Βαβυλωνίων. 
Όλες οι μεγάλες οργανώσεις, από τις κυβερνήσεις μέχρι τις μεγάλες εταιρείες και τις τράπεζες, ασκούν αυτή τη μαγεία. Οι απόκρυφες συνδέσεις λειτουργούν σε πυραμιδική μορφή μέχρι το Βατικανό και πέραν αυτού. Πολλοί επισκόποι στο Βατικανό δεν πιστεύουν πια στον Ιησού Χριστό και στη Βίβλο, αλλά ασκούν το Τεκτονισμό και τα μυστικά μυστικά της Βαβυλώνας. Ο συνταξιούχος Αμερικανός επίσκοπος Jon Shelby Spong, για παράδειγμα, είπε ότι η θρησκεία είναι για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η ενοχή πρέπει να δημιουργηθεί στον Καθολικό Χριστιανισμό.

Το Βατικανό λέγεται ότι βρίσκεται πίσω από την καταστροφή της αρχαίας βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας. Η καταστροφή εξαιρετικά πολύτιμων πληροφοριών και γνώσεων από τον παλιό κόσμο επέτρεψε να ξεκινήσει μια αποστολή να κατακλύσει τον κόσμο με πλαστές διδασκαλίες. Το ίδιο έγινε στη Βόρεια και Νότια Αμερική: οι αυτόχθονες λαοί και οι φυλές αποστερούν άγρια ​​την ιστορία τους και προσηλυτίστηκαν. 

Η αρχαία γνώση των προγόνων τους καταστράφηκε ή κρύφτηκε. Επομένως, όλη η εκρηκτική ιστορική ιστορία του παλαιού κόσμου πρέπει να κρύβεται. Αυτό έχει να κάνει, για παράδειγμα, με την ύπαρξη ανθρώπινων γιγάντων στο παρελθόν ή με αρχαίους προχωρημένους πολιτισμούς που υπήρχαν στη Γη πολλά χιλιάδες χρόνια πριν. Ο George Orwell έγραψε ήδη: «Ποιος ελέγχει το παρελθόν ελέγχει το μέλλον. 

Ποιος ελέγχει το παρόν ελέγχει το παρελθόν! «Η φυσική πνευματικότητα των προγόνων μας έχει αντικατασταθεί από δογματικές θρησκείες, που ασκούν ένα είδος ελέγχου του νου πάνω από την ανθρωπότητα. Όλα αυτά τα δόγματα τώρα καταρρέουν και ακόμη και η υλιστική επιστήμη πρέπει να παραδεχτεί μέσω νέων ερευνητικών αποτελεσμάτων ότι το υλικό σύμπαν δεν είναι η πραγματική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι γνώριζαν πολύ καλά αυτό.


Το Βατικανό αρέσει να εξαπλώνει την αγάπη και την ειρήνη στον έξω κόσμο, αλλά φρικιαστικές σκηνές συμβαίνουν συχνά πίσω από τα τείχη της εξουσίας. Πολλοί υψηλόβαθμοι κληρικοί καταδικάστηκαν για κακοποίηση παιδιών και διερευνήθηκαν ολόκληρα δαχτυλίδια παιδεραστίας. Το Βατικανό έχει δαπανήσει τα απίστευτα υψηλά ποσά των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ σε κατασταλτικές και αποζημιώσεις σε δοκιμές παιδεραστίας τα τελευταία χρόνια! Δεν είναι μυστικό! Μεγάλο μέρος του εισοδήματος από τους φόρους εκκλησιών πηγαίνει προς αυτές τις διαδικασίες.

Πολλά από τα παιδιά που επλήγησαν ήταν θύματα σατανικών τελετουργιών στο Βατικανό. Ένας επώνυμος ιερέας ήταν ο Ιησουίτης πατέρας Μαλάτσι Μάρτιν, ο οποίος έγραψε ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β ‘προειδοποίησε ότι ο «καπνός του Σατανά» είχε εισέλθει στο Βατικανό και ο Σατανάς εντάχθηκε το 1963 ως επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας. 
Αυτά τα τελετουργικά και πρακτικές εκτελούνται προς τιμήν του. Αυτό έχει τεκμηριωθεί και από άλλους επισκόπους. Η λατρεία της σατανικής παιδεραστίας προέρχεται σίγουρα από τους πεσόντες αρχαγγέλους και πηγαίνει πίσω στη βαβυλωνιακή λατρεία των μυστηρίων. Ένας άλλος μάρτυρας ήταν ο πατέρας Gabriele Amorth, ένας καθολικός ιερέας και εξορκιστής από τη Ρώμη. Ισχυρίζεται ότι εξόργισε αρκετούς χιλιάδες ανθρώπους. Ανέφερε αρκετές φορές σατανικές πρακτικές στο Βατικανό και επιβεβαίωσε ότι τα νεαρά κορίτσια απαλλοτριώθηκαν τακτικά από μια ομάδα αστυνομίας του Βατικανού.

Χρησιμοποιήθηκαν για συμβαλλόμενα μέρη στο Βατικανό και εγκλήματα με σεξουαλικά κίνητρα. Ο Amorth είπε στη βρετανική εφημερίδα Telegraph: «Ο διάβολος κατοικεί στο Βατικανό και μπορούμε να δούμε τις συνέπειες. Η κακή επιρροή του Σατανά κυριαρχεί στις υψηλότερες τάξεις της καθολικής ιεραρχίας. Υπάρχουν σήμερα πολλοί καρδινάλιοι που δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό και επισκόπους που είναι σε συνδυασμό με τους δαίμονες! «Ο Alfred Kunz ήταν καθολικός ιερέας που ήθελε να διερευνήσει αυτή την τελετουργική παιδική κακοποίηση – δολοφονήθηκε. Τα τελευταία χρόνια, η κατάχρηση αυτή γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή στο κοινό και ο Πάπας έπρεπε να το σχολιάσει αρκετές φορές. Αυτό αποδεικνύει ότι υπάρχουν ορθοί Χριστιανοί στο Βατικανό που θέλουν να αποκαλύψουν και να τερματίσουν όλα.

Αυτές οι αποκαλύψεις θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο με την εμφάνιση των εναλλακτικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Διαδίκτυο. Η συνεχής κάλυψη των μέσων μαζικής ενημέρωσης ανάγκασαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρουν σχετικά, μολονότι η δουλειά τους είναι συνήθως να καλύψουν αυτά τα σκάνδαλα. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που απλά δεν θέλουν να πιστέψουν ότι πολλοί Χριστιανοί ή δεν μπορουν Ρίχνει φως στη σκοτεινή άβυσσο και δημιουργεί μια νέα συνειδητοποίηση για το τι συμβαίνει στο Βατικανό. Πρέπει να διευκρινιστεί εδώ ότι τα περισσότερα μέλη της Εκκλησίας δεν έχουν ιδέα γι ‘αυτό και δεν συμμετέχουν σε αυτήν.

Ο Πάπας Φράγκισκος ταξιδεύει στη Νότια Αμερική. Έχουν υπάρξει κύματα διαμαρτυριών σε διάφορες χώρες και ο Πάπας έχει επικριθεί για τη συμπεριφορά του που χαρακτηρίζει την παιδική κακοποίηση. Οι πιο βίαιες διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκαν στη Χιλή και ακόμη και οι καθολικές εκκλησίες πυρπολήθηκαν. Παρά το γεγονός ότι συναντήθηκε με θύματα κακοποίησης από ιερείς της Αμερικής, η βία διαμαρτυρίας έφθασε σε ένα πρωτοφανές υψηλό επίπεδο. 
Οι αντι-Πάπας διαμαρτυρίες μπορούσαν να επιλυθούν μόνο εν μέρει με δακρυγόνα και τουλάχιστον 11 καθολικές εκκλησίες κάηκαν στη Χιλή. Υπήρχαν επίσης απειλητικές επιστολές εναντίον του Πάπα που είπε ότι η επόμενη εμπρηστική βόμβα θα μπορούσε να βγει στην ιεραϊκή ρόμπα του! Αυτό εκτοξεύει έναν δυσοίωνο λόγο για μελλοντικές επισκέψεις στον Πάπα.
Pope Francis visits Chile 🇨🇱 amid child abuse scandal


Στο Περού, όλες οι αναγγελθείσες διαδηλώσεις απαγορεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του φόβου για τη φήμη της χώρας. Οι επιθέσεις εμπρησμού στη Χιλή ήταν κυρίως υπεύθυνες για μέλη της φυλής Mapuche που αγωνίζονται ενάντια στην καταπίεση της Καθολικής Εκκλησίας. 
Άλλοι διαδηλωτές ήθελαν να λάβουν προσωπική δράση εναντίον του Πάπα όταν κρατούσε η μάζα στην πρωτεύουσα, το Σαντιάγο. Η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και συνέλαβε δεκάδες διαδηλωτές. Ήταν θυμωμένοι για τη συνεχιζόμενη σεξουαλική κακοποίηση των καθολικών ιερέων στη χώρα τους. 
Ένα σημάδι διαμαρτυρίας έλεγε ότι «δεν υπάρχει ειρήνη για έναν συνεργό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία ενός βιαστή». Μια άλλη ακόμα διαβάσει: «Κάψτε τον Πατέρα». 

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται κυρίως στον επίσκοπο Juan Barros. Ο Πάπας Φράνσις δημοσίως ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του και ότι οι ισχυρισμοί ήταν δυσφημιστικοί. Αυτό τελικά έκανε την οργή του λαού να πάει μακριά. Μετά την αναχώρηση του Πάπα από τη Χιλή, άλλες εκκλησίες ήταν αναμμένες και καμένες.
Συνεχίζει με τη νέα έκθεση Λευκών Καπέλων: Τα Λευκά Καπέλα αντιπροσωπεύουν τη θετική παράταξη εντός των αμερικανικών στρατιωτικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τον Donald Trump. Θα ανακοινώσει ότι η μακρά ανακοινωθείσα καταιγίδα είναι τώρα εδώ και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αποθεμάτων πρόκειται να απολυθεί (#ARRESTtheFED).


Τα Λευκά Καπέλα ανακοινώνουν αρκετές αποκαλύψεις για τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις μεθόδους με τις οποίες οι Καβαλιστές(kabal) και οι Ιλλουμινάτες έχουν ελέγξει τον κόσμο. Αυτό έγινε κυρίως μέσω της απάτης στον τομέα των χρημάτων. 
Οι χειριστές αυτής της γιγαντιαίας απάτης λέγεται ότι έχουν κλέψει μέχρι και 25.000 τρισεκατομμύρια δολάρια από τον παγκόσμιο πληθυσμό. Αυτό αρκεί για τη χρηματοδότηση κάθε ανθρωπιστικού έργου στον κόσμο και για την εξάλειψη της φτώχειας. 
Οι υποσχόμενες προηγμένες τεχνολογίες για την ελεύθερη ενέργεια πρέπει τελικά να απελευθερωθούν. Με αυτές τις μεθόδους, όλες οι ερήμους στη γη μπορούν να ξανακρυσταλλωθούν. Η όλη τύχη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή των ελίτ οικογενειών που ελέγχουν τον κόσμο. Τα White-Hats δημοσίευσαν μια λίστα με τα ονόματα των κύριων ενόχων σε αυτή την απάτη:

Ομοσπονδιακή Τράπεζα Επενδύσεων: Αλάν Γκρίνσπαν, Μπεν Μπερνάνκε, Ρότζερ Φέργκιουσον, Τζανέτ Γέλλεν, Τιμόθευ Γκέιτνερ
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ: ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν, ο Τζάκ Λιου, ο Παύλος Ο’Νέιλ, ο Νιλ Γουολίν
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν υπογράψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες. 
Αυτές οι «τράπεζες των καμπαλιστών» εμπλουτίστηκαν αυστηρά και σχεδίαζαν να ελέγχουν τον κόσμο. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσπάθειες να επιτύχουμε παγκόσμια κυριαρχία με στρατιωτική δύναμη, αυτή τη φορά έγιναν προσπάθειες να χρησιμοποιηθούν μυστικές πράξεις χειραγώγησης στις οποίες ζητήθηκε κάποια μορφή ελέγχου συναλλάγματος. 

Ο βασικός ένοχος αυτής της προσέγγισης είναι η αμερικανική τράπεζα εποπτείας (FED), η οποία εκδίδει λογαριασμούς δολαρίων. Προκειμένου να αποκαλύψουν τις ενέργειές τους, τα Λευκά Καπέλα σύντομα δεν θα δημοσιεύσουν πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν. Το κόλπο ήταν ότι το FED δεν είναι κρατική τράπεζα, όπως προτείνει το όνομα, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία! 
Οι προαναφερθείσες συμφωνίες είναι μια συμφωνία στην οποία οι επενδυτές με μεγάλη ποσότητα μετρητών ή χρυσού υπογράφουν σύμβαση που έχει, για παράδειγμα, ανθρωπιστικούς στόχους. 

Όταν ένας τέτοιος πλούτος έχει γίνει διαθέσιμος μέσω τραπεζικών συναλλαγών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς που αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και χρησιμοποιούνται για να μας κρατήσουν όλους χρέους και αλυσίδες. Κάθε μία από αυτές τις εμπορικές συμφωνίες δημιούργησε τεράστια ποσά χρημάτων και βασικοί πολιτικοί συνέλεξαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να συμφωνήσουν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. 
Με τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια που δημιουργήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε όλες τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες και επίσης να πραγματοποιήσετε μια οικονομική επαναφορά που να καθαρίζει όλα τα χρέη και να κάνει τους πάντες στον κόσμο πλούσιους. 

Αλλά δεν σχεδιάστηκε με αυτόν τον τρόπο, η ελίτ έλεγχε τη ροή χρημάτων μέσω δωροδοκίας, εκβιασμού, κλοπής και εξαπάτησης. Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα δεν εμφανίζονται στους ισολογισμούς και δεν έχουν αναφερθεί. Εδώ είναι ένα μυστικό, αποκαλυπτόμενο έγγραφο για αυτή την απάτη!
Η Τράπεζα του Βατικανού συμμετείχε επίσης όταν ανακοίνωσε το 2014 ότι είχε ανακαλύψει αρκετά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που δεν εμφανίστηκαν στους ισολογισμούς της. 
Τα λευκά καπέλα εξηγούν ότι η τράπεζα του Βατικανού χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς για τη νομιμοποίηση εσόδων. Τώρα ξαφνικά έπρεπε να το παραδεχτείτε δημοσίως. Ωστόσο, λόγω του αυστηρού ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν υπήρξε περαιτέρω γνωστοποίηση στο θέμα αυτό. 

Τα λευκά καπέλα την φροντίζουν και ξεκινούν μεγάλες έρευνες. Υπογραμμίζουν επίσης τη σημασία των αρχαίων κύλινδροι της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, που περιλαμβάνουν μια εντελώς διαφορετική ιστορική ιστορία από τον κόσμο που είναι κρυμμένη από την ανθρωπότητα. 
Ωστόσο, αυτή η σημαντική πληροφορία δεν καταστράφηκε στη μεγάλη φωτιά της Αλεξάνδρειας την εποχή εκείνη, αλλά είναι με μεγάλη πιθανότητα σήμερα κλειδωμένη και κλειστή στις κατακόμβες του Βατικανού. Αυτό αντιπροσωπεύει μια άλλη μορφή ελέγχου των ηγεμόνων. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σύντομα προσιτά.

Ωστόσο, τα Λευκά Καπέλα θέλουν πρώτα να δημοσιεύσουν σύγχρονες και ενημερωμένες πληροφορίες που θα εκθέσουν δημοσίως αυτές τις διεφθαρμένες εξαπάθειες. Πρόκειται για σοβαρά εγκλήματα που λέγεται ότι έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό επηρεάζει, πάνω απ ‘όλα, τους μεταφορείς χρημάτων, τους κεντρικούς τραπεζίτες και την FED, που έκλεψαν αυτά τα χρήματα από τον παγκόσμιο πληθυσμό για να χρηματοδοτήσουν τους δικούς τους σκοτεινούς στόχους και το «βαθύ κράτος». Δότησαν πολιτικούς, σιωπηλά άτομα και χρηματοδότησαν μαύρα έργα που ανέπτυσσαν μυστικές τεχνολογίες κρυμμένες από τον κόσμο και χρησιμοποιούσαν μόνο για τον έλεγχο των μαζών.

Τα Λευκά Καπέλα υπογραμμίζουν τη σημασία του Νόμου των Ομοσπονδιακών Κρατών, που ψηφίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1913, σε μια μυστική συνάντηση στο νησί Jekyll στη Νέα Υόρκη. Από τότε, το FED ανήκει στην ευρωπαϊκή ανθρωπογενή οικογένεια Rothschild και στις συνωμοτικές οικογένειες των αμερικανικών τραπεζών, στους Rockefellers, Morgans, Harrimans, Browns και Warburgs. 
Η ηγεσία του FED εξαρτάται από τον Alan Greenspan και τον Ben Bernanke τα τελευταία χρόνια. 

Σήμερα, η FED εξακολουθεί να προσποιείται ότι είναι κρατική τράπεζα, αν και είναι μια ιδιωτική εταιρεία που διοικείται από τραπεζίτες. Επομένως, το FED δεν ελέγχεται και ρυθμίζεται από το κράτος και δεν είναι γνωστό ποιες ενέργειες εκτελεί. Εκτυπώνει άχρηστα χαρτονομίσματα και τα αποκαλεί «χρήματα». Ωστόσο, πρόκειται για γραμμάτια γραμμάτια που δίδονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να χρεώσουν τον πληθυσμό με ενδιαφέρον και να κάνουν το δολάριο νόμιμο χρήμα. Ως εκ τούτου, το δολάριο δεν είναι χρήματα, αντίθετα ένα τραπεζογραμμάτιο ή μια υπόσχεση για την εξόφληση αυτών των γραμμών με ενδιαφέρον. Οι τόκοι αυτοί καταβάλλονται με τη μορφή κρατικών φόρων εισοδήματος.

Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν δήλωσε το 1984 ότι όλοι οι φόροι εισοδήματος της Αμερικής έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του χρέους συν τους τόκους προς την Fed. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα που εισέπραξε η αμερικανική κυβέρνηση μέσω φόρων εισοδήματος δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για δημόσιους σκοπούς, όπως θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση, αλλά έπρεπε να δοθεί στο FED. Είναι μια απίστευτη μορφή δουλείας. Προκειμένου να παραμείνει το κράτος σε εξέλιξη, έγιναν πάντα νέα χρέη. Ως αποτέλεσμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο επίπεδο χρέους στον κόσμο σήμερα. Αυτά τα χρέη συνεχίζουν να αυξάνονται και, υπό κανονικές συνθήκες, δεν μπορούν ποτέ να πληρώνονται από κανέναν

Όλο και περισσότεροι φόροι πρέπει να εισπραχθούν για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τόκους καθόλου. Αυτό έκλεψε ολόκληρο τον πληθυσμό και την κατάσταση και την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, ο πληθυσμός έχει συλληφθεί σε έναν ατελείωτο κύκλο δανεισμού που απλώς σκίζει τον πλούτο της ανθρωπότητας που δημιουργήθηκε με πραγματική δουλειά και επιτρέπει στις ελίτ να εισρεύσουν χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι γι ‘αυτό. Κάθονται στα κάστρα τους και ζουν σε αδιανόητη πολυτέλεια μέσα από τα κλεμμένα χρήματα από σκληρά εργαζόμενους. 

Τα λευκά καπέλα λένε ότι τελείωσε τώρα! Η καταιγίδα έχει αρχίσει! Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το FBI και άλλες κυβερνητικές οργανώσεις ετοιμάζουν χρεώσεις και θα γίνει μια σημαντική εκκαθάριση που θα κρατήσει όλους αυτούς τους εγκληματίες κλειδωμένους και κλειδί. Οι επόμενες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Οι μετατρεφείς χρημάτων οδηγούνται συμβολικά από τον ναό, όπως έκανε ο Ιησούς!


Μια μυστική υπηρεσία που πάντα δούλευε για την ελίτ είναι ο Ισραηλινός Μοσάντ. Μέσα από πολλές μυστικές επιχειρήσεις, εξασφάλισε ότι αυτοί οι κύκλοι παρέμειναν στην εξουσία. Αυτές οι μηχανορραφίες πρέπει τώρα να αποκαλυφθούν. Ένα νέο βιβλίο για τις ενέργειες του Mossad δημοσιεύθηκε αυτήν την εβδομάδα. Έχει τίτλο «Rise And Kill First» και είναι ήδη μπεστ σέλερ. Ο γερμανικός τίτλος είναι «ο πολέμιος σκιάς: το Ισραήλ και οι μυστικές δολοφονίες του Mossad».

Το Washington Post έφερε ένα άρθρο γι ‘αυτό. Το βιβλίο περιγράφει πώς το Ισραήλ δημιούργησε την πιο επικίνδυνη μηχανή δολοφονίας στην ιστορία του κόσμου. Ο συντάκτης Ronen Bergman υπολόγισε ότι από το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το Ισραήλ και οι μυστικές υπηρεσίες του έχουν δολοφονήσει περισσότερους από 3.000 ανθρώπους. Ήταν κυρίως Παλαιστίνιοι, Αιγύπτιοι, Σύροι και Ιρανοί. Αλλά και άνθρωποι από άλλες χώρες έπεσαν θύματα των επιθέσεων. Αυτές οι επιθέσεις υποκινήθηκαν από τους νόμους του Ταλμούδ που έλεγαν: «Αν κάποιος έρθει να σας σκοτώσει, σηκωθείτε και να τον σκοτώσετε πρώτα». 
Αυτή η πρόταση έγινε η βασική αρχή του Ισραηλινού δόγματος ασφάλειας. Το ερώτημα που τίθεται είναι πώς θέλετε να μάθετε αν υπήρχε πράγματι πρόθεση του εχθρού; Ο Μπέργκμαν γράφει στο βιβλίο ότι, στο όνομα της κρατικής ασφάλειας, παραβιάστηκαν και οι κανόνες νομιμότητας. Οι εκτελέσεις υπόπτων που δεν αποτελούσαν άμεση απειλή και παραβιάσεις του ισραηλινού νόμου τιμωρήθηκαν επισήμως ως εξωδικαστικές εκτελέσεις. Ο Μπέργκμαν έπρεπε να συντομεύσει το βιβλίο του δραστικά, επειδή μεγάλο μέρος του υλικού παρεμποδίστηκε από την ισραηλινή λογοκρισία.

Η γενική εντύπωση που δίνει ο Bergman για τους δολοφόνους είναι ξεκάθαρη. Μιλάμε για πονηρές, αφοσιωμένες, αυτοπεποίθεις, «αποκαφεϊνοί πολεμιστές» που αναζητούν διαρκώς δημιουργικούς και νέους τρόπους να εντοπίσουν και να σκοτώσουν τους εχθρούς τους. Ωστόσο, φέρουν επίσης προσωπική επιβάρυνση για τη θανάτωση αθώων πολιτών εκτός από τους εχθρούς τους. Αναπόφευκτα δικαιολογούν τις δικές τους πράξεις – και καλύπτουν τις «περιστασιακές ενοχλητικές αναλύσεις» τους. Το βιβλίο περιγράφει επίσης τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ισραήλ στις δολοφονίες. 

Υπήρχαν για παράδειγμα γερμανοί πυρηνικοί επιστήμονες που εργάστηκαν στην Αίγυπτο στη δεκαετία του 1950 και τη δεκαετία του 1960 και ιρανοί επιστήμονες που δολοφονήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Τον Απρίλιο του 1988 δολοφονήθηκε ένας στενός έμπιστος του Αραφάτ και στρατιωτικός ηγέτης του κινήματος Φατάχ στη Λωρίδα της Γάζας που καταλαμβάνεται παράνομα από το Ισραήλ. Ήταν ενέδρα στην βίλα του και τρύπησε με 52 σφαίρες μπροστά από τη σύζυγό του. Εντούτοις, αυτό έπληξε και έκανε μια ειρηνευτική διαδικασία μεταξύ της Παλαιστίνης και του Ισραήλ δύσκολη – εκ των υστέρων θεωρήθηκε ένα σοβαρό στρατηγικό

Ο Ronen Bergman περιγράφει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι δολοφόνοι του Ισραήλ πήραν καλύτερα με την πάροδο του χρόνου. Σκότωσαν τους στόχους τους με βόμβες αυτοκινήτων, επιστολές, αεροπορικές επιδρομές, εκρηκτικές συσκευές ή δηλητήρια. 
Κάθε δολοφονία υπογράφηκε με ειδική εντολή (κόκκινη σελίδα) από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, τον Ariel Sharon και τον Benjamin Netanyahu. 
Αν έπρεπε να δράσετε γρήγορα, αυτές οι διατάξεις απλώς αγνοήθηκαν και οι μυστικές υπηρεσίες διατύπωσαν τις δολοφονίες διαφορετικά, έτσι ώστε να εμπίπτουν σε διαφορετικά πρωτόκολλα αποφάσεων. 
Η δολοφονία αθώων πολιτών περιγράφηκε ως «τυχαία ζημιά». Στο τέλος του βιβλίου, ο Bergman περιγράφει ότι ο πρώην πρωθυπουργός Ariel Sharon μπορεί να έχει εγκρίνει τη δολοφονία του Arafat, ο οποίος πέθανε το 2004 λόγω ενός μυστηριώδους έλκους παχέως εντέρου. Ο Μπέργκμαν υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να αναλυθεί γιατί οι στρατιωτικοί λογοκριτές στο Ισραήλ τον απαγόρευσαν να συζητήσει αυτό το θέμα στο βιβλίο.

Οι ισραηλινοί ηγέτες χρησιμοποιούν τη σταδιοδρομία τους για να βρουν συνεχώς νέους δημιουργικούς τρόπους να σκοτώσουν τους εχθρούς του Ισραήλ. Ένας από τους πιο επιτυχημένους μυστικούς δολοφόνους ήταν ο πρώην επικεφαλής του Mossad, Meir Dagan. Έγινε βίαιος κριτικός της ισραηλινής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, αφού αφαιρέθηκε από τη θέση του το 2011. Ο Ντάγκαν έκπληκτος πέθανε από καρκίνο το 2016 και ήταν πιθανώς θύμα του δικού του υπουργείου.


Τέλος, ένα μήνυμα από το Wikileaks. Ο Τζούλιαν Άσανγκεν αποκάλυψε αυτήν την εβδομάδα πως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων ελέγχει τα περισσότερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αμερική και στον δυτικό κόσμο. Το 90% των μέσων ελέγχου ελέγχονται από πολύ λίγους ανθρώπους. Το ελβετικό ερευνητικό κέντρο SPR δημοσίευσε νέες πληροφορίες που τώρα αποδεικνύουν όλα αυτά. 

Οι ερευνητές μπόρεσαν να εντοπίσουν όλες αυτές τις εταιρείες μέσων ενημέρωσης πίσω σε έναν οργανισμό – το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Αυτή η οργάνωση είναι μια δεξαμενή σκέψης που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση των ΗΠΑ σε πόλεμο όλη την ώρα. Ο πρώην στρατιωτικός μεγάλος Τοντ Πιρς περιέγραψε πως ο ίδιος και τα στρατεύματά του είχαν την εντολή να ενεργούν ως πρωταρχικοί προβοκάτορες και να χρησιμοποιούν ψυχολογικά βοηθήματα για να προσομοιώσουν τη συνεχή απειλή ενός ξένου εχθρού, δημιουργώντας παράνοια στον αμερικανικό πληθυσμό. 

Αυτό είχε ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μετατράπηκαν σε αυτοκρατορία υπό τον έλεγχο του CFR και των υποστηρικτών του. Αυτές οι προσπάθειες έχουν συνεχιστεί μέχρι σήμερα με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ελέγχονται από το ΚΠΑ.

Αν κοιτάξετε τον κατάλογο των σημαντικότερων μέσων μαζικής ενημέρωσης, μπορείτε να δείτε ότι σχεδόν όλοι οι μεγάλοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς και τα έντυπα μέσα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του CFR, της τριμερούς επιτροπής και των Bilderbergers. 
Οι αναλυτές λοιπόν πιστεύουν ότι οι οργανώσεις αυτές διευθύνονται από ελίτ ψυχοπαθητές που κάνουν τους Αμερικανούς να αποδεχτούν όλους τους ατέλειωτους πολέμους που έχουν κοστίσει πολλές μητέρες, πατέρες, γιοι και κόρες τη ζωή τους. Οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι όλων των εταιρειών μέσων ενημέρωσης είναι ενσωματωμένοι στο CFR. Ο Richard Harwood, πρώην εκδότης της περίφημης Washington Post, έγραψε για το CFR ότι τα μέλη του αντιπροσωπεύουν το «κυβερνών ίδρυμα των Ηνωμένων Πολιτειών». Αυτό σημαίνει ότι μια ομάδα μη εκλεγμένων, επαγγελματιών ηθοποιών προωθεί την προπαγάνδα, καθορίζοντας έτσι την κυβερνητική πολιτική της αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο πρώην πρόεδρος του CFR και συνιδρυτής της γέφυρας του Ατλαντικού, πρόεδρος και σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας σε εννέα Αμερικανούς προέδρους, John J. McCloy, δήλωσε: «Όποτε χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο στην Ουάσιγκτον, κοιτάμε απλώς τον κατάλογο μελών της CFR και δίνουμε την επιλογή γνωστό από μια κλήση στην έδρα της Νέας Υόρκης. «Οι τελευταίοι τέσσερις πρόεδροι πριν από τον Donald Trump ήταν μέλη του CFR, συμπεριλαμβανομένου του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος πλήρωσε το γραφείο του με μέλη του CFR. Υπάρχουν επίσης πολλά μέλη του CFR στο Λευκό Οίκο κάτω από το Trump. 
Αυτό δείχνει ότι η δημοκρατία είναι μια ψευδαίσθηση και εξηγεί επίσης γιατί τα εναλλακτικά μέσα επικοινωνίας αποτελούν τόσο μεγάλο κίνδυνο για τους κυβερνώντες κύκλους.

FISA Memo PROVES Deep State Coup by TRAITORS

Αν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Μυστικού Διαστήματος, τις μυστικές τεχνολογίες, τις προθέσεις των εξωγήινων πολιτισμών που δραστηριοποιούνται στη Γη, τις απόκρυφες πρακτικές του Βατικανού, τη συμπεριφορά των μυστικών υπηρεσιών και τη μεγάλη αλλαγή ενέργειας που έρχεται τώρα στη Γη, διαβάστε το βιβλίο μου «Ο πατέρας μου ήταν MiB» με τον Jan van Helsing. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το άρθρο και ευαισθητοποιήστε για το πώς η ζωή μας ελέγχεται από μια χούφτα επικίνδυνων ανθρώπων.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr



https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters