Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ένα “non paper” αποκαλύπτει το σχέδιο παράδοσής μας ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ – Μέχρι τέλος Μαρτίου με την συναίνεση της τρικομματικής χούντας δεν θα υπάρχει Ελλάδα

Σύμφωνα τα πλήθος δημοσιευμάτων από το εξωτερικό και κυρίως σύμφωνα με αυτά του Reuters και των Financial Times, η γερμανική κυβέρνηση θέλει από την Ελλάδα να εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία επί του καθορισμού της φορολογικής πολιτικής και των δαπανών σε ένα «δημοσιονομικό επίτροπο» σε αντάλλαγμα για το δεύτερο πακέτο διάσωσης των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, οι Financial Times αναφέρουν ότι έχουν στην κατοχή τους αντίγραφο πρότασης. Όπως τονίζει η εφημερίδα, σε μια «πρωτοφανή επέκταση του ελέγχου της ΕΕ επί ενός κράτους μέλους», ο δημοσιονομικός επίτροπος θα είχε την εξουσία άσκησης βέτο επί αποφάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές, ενώ επίσης ο επίτροπος, που θα οριζόταν από τους υπόλοιπους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, θα αναλάμβανε την ευθύνη εποπτείας όλων των μεγάλων τομέων δαπανών της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κείμενο της γερμανικής πρότασης αναφέρει η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να τεθεί υπό αυστηρή καθοδήγηση και σύστημα ελέγχου, ενώ μάλιστα σημειώνονται στο άρθρο ότι με βάση την απογοητευτική προσαρμογή της Ελλάδα, θα πρέπει να αποδεχθεί εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο για ορισμένο χρονικό διάστημα». Παράλληλα, η Αθήνα θα υποχρεωνόταν, σύμφωνα με την πρόταση των Γερμανών, να θεσπίσει νόμο που θα δεσμεύει μόνιμα τα κρατικά έσοδα προς εξυπηρέτηση του χρέους «κατά πρώτιστο». Ένας τέτοιος νόμος θα βεβαίωνε τις αγορές και τους πιστωτές ότι δε θα υπάρξει πτώχευση στο μέλλον, σημειώνεται χαρακτηριστικά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους Financial Times και άλλα δημοσιεύματα, το γερμανικό σχέδιο φέρεται να διανεμήθηκε στους αξιωματούχους των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης που απαρτίζουν τη λεγόμενη «ομάδα εργασίας του ευρώ» το απόγευμα της Παρασκευής.
Χλιαρή η Ελληνική Αντίδραση … επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του εγγράφου….
Ως χλιαρή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ελληνική αντίδραση στα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, κυβερνητικά στελέχη απάντησαν ως εξής στο non-paper που δημοσιεύουν οι Financial Times και το REUTERS: «Πρόκειται για ένα non paper που κυκλοφορεί. Ανάλογη πρόταση είχε κάνει στο παρελθόν και ο Ολλανδός πρωθυπουργός. Δεν το συζητούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο». Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης βέβαια είναι καθυστερημένη και έρχεται κατόπιν αντιδράσεων και όχι με επίσημη ανακοίνωση, αλλά μέσω διαρροών.
Όχι αύριο αλλά σήμερα , τα κόμματα , τα “κινήματα”, οι παρατάξεις , οι κοινωνικές ομάδες, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και κάθε Έλληνας πολίτης, πρέπει να υψώσει δυνατά τη φωνή του για να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ η προκαταρκτική διαδικασία παράδοσης της χώρας μας και της ζωής μας στα χέρια των δημίων της Ευρώπης και της Αμερικής. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, δεν με ενδιαφέρει τι θα πεί ο Παπαδήμιος και η παρέα του , δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα πεινασμένα για εξουσία τσακάλια του ΠΑΣΟΚ, δεν με νοιάζει αν ο Σαμαράς πήγε μέχρι τη Ρωσία μπάς και τσιμπήσει καμιά μονάδα στο πιεσόμετρο των δημοσκοπήσεων,δεν με απασχολεί καθόλου αν οι μεταλλαγμένοι της αριστεράς προτείνουν αναστολές δανείων ή άλλες κοτσάνες , δεν με νοιάζει αν θα σχιστεί η ζελατίνα αποστείρωσης του ΚΚΕ και προπάντων δεν με ενδιαφέρει αν πάνε στα τσακίδια όσοι στριμώχτηκαν μπροστά στο παχνί για να γίνουν μέλη αυτής της δωσίλογης κυβέρνησης. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η πατρίδα μου κινδυνεύει ΤΩΡΑ να χαθεί, χωρίς να έχει πέσει μάλιστα ούτε μια “τουφεκιά”. Σε λίγες ημέρες , αν δεν αντισταθούμε, δεν θα έχει πλέον νόημα να μιλάμε ή να αμπελοφιοσοφούμε περι πατρίδος διότι πολύ απλά δεν θα υπάρχει πατρίδα. Αν σήμερα οι δωσίλογοι εντός και εκτός της κυβέρνησης δεν νοιώσουν την καυτή ανάσα του λαού στον σβέρκο τους, αύριο θα είναι πολύ μα πολύ αργά. Ας το πάρουμε χαμπάρι. Δεν θα παραδώσουν “κάποια στιγμή” την χώρα μας σε ξένα χέρια αλλά ΤΩΡΑ! Ακούστε , ενημερωθείτε και ενημερώστε τους δικούς σας , τους γείτονες, τους συναδέλφους όποιον μπορείτε .Πείτε σε όλους τι συμβαίνει ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ κάτω απο τη μύτη μας. “ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ”
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/02/non-paper.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters