Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ!


ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ
Έχει άμεση σχέση με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που ήδη χειρίζεται!

ΣΩΡΡΑΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΕΙ»!!!

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

*Πλέον υποχρεούνται να απαντήσουν οι Στουρνάρας, Προβόπουλος, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους!

του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Η «Ε.Ω.» με το σημερινό ρεπορτάζ καλεί τον αδέκαστο Εισαγγελέα κ. Πεπόνη όπως επέμβει στην υπόθεση Σώρρα, διότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι είναι συναφής με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που ήδη χειρίζεται. Ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου ήδη κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν στην διόγκωση του ελλείμματος στο 15,4% ώστε η χώρα να μπει στο ΔΝΤ ως το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης, ενώ η οικονομία της δεν είχε επ’ ουδενί τέτοια χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος αν και είχε ενημερωθεί έγκαιρα από τον Α. Σώρρα (πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου και του Μνημονίου 3) για την εξαγορά του δημόσιου χρέους, κώφευσε. Σημειώνεται, ότι ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος είχε χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ «απατεώνα» τον συγκεκριμένο επενδυτή-επιχειρηματία, χωρίς καν να μπει στον κόπο να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την ύπαρξη του ποσού που διατείνεται ότι κατέχει ο κ. Σώρρας για τη σωτηρία της Ελλάδος. Προηγουμένως, ο κ. Προβόπουλος είχε εξολοθρεύσει –αυθαίρετα- τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων με το «κούρεμα» του PSI, καταβαραθρώνοντας την ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας. Όπως αποκάλυψε προχθές η «Ε.Ω.», ο ίδιος ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, όχι μόνο δεν εξασφάλισε καμία εγγύηση από τις Τράπεζες όταν ελάμβαναν πακτωλό χρημάτων για δανεισμό τους, αλλά αντιθέτως τα χρέη των Τραπεζών τα μεταβίβασε όλα στους πολίτες.
Συνεπώς, αξιότιμε κύριε Πεπόνη, η περίπτωση του κ. Προβόπουλου φαίνεται να είναι συναφής με την περίπτωση του κ. Γεωργίου δεδομένου ότι και οι δύο ευρίσκονταν σε θέσεις-κλειδιά και με τις ενέργειές τους εγκλημάτησαν σε βάρος της ελληνικής οικονομίας. Πόσο μάλλον όταν ο κ. Προβόπουλος είχε στα χέρια του και την πρόταση του κ. Σώρρα και το confirmation από την Αμερική.
Ιδού οι αποκαλύψεις της εφημερίδας:
Ο κ. Σώρρας από τις 2 Νοεμβρίου του 2012 είχε ενημερώσει όλα τα θεσμικά όργανα καλώντας τα να πράξουν τα δέοντα, αναφορικά με την προσφορά της END για την εξαγορά του χρέους της χώρας.
Πρώτος έλαβε ενημέρωση ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μεϊμαράκης στις 2/11/2012, ο οποίος απάντησε αυθημερόν στον κ. Σώρρα και τον πρόεδρο της END κ. Λαμπράκη.
Η απάντηση του κ. Μεϊμαράκη ήταν η εξής:
«Πρόεδρος Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης
Σε απάντηση της από 2/11/2012 εξωδίκως αποσταλείσης αιτήσεώς σας, σας γνωρίζω ότι τα θέματα στα οποία αναφέρεστε δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Προέδρου της Βουλής.
Παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στο αρμόδιο Υπουργείο».

Οι κ.κ. Σώρρας-Λαμπράκης απευθύνθηκαν την ίδια μέρα στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, ο οποίος με την σειρά του απάντησε ως εξής:
«Απάντηση Υπουργείου Οικονομικών
Διαβίβαση αιτήματος προς ( Γ. Προβόπουλο Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Μαστρόκαλο Αν. Γ. Διευθυντή ΟΔΔΗΧ, 23η Δ/νση Γ. Λογιστηρίου του Κράτους)
Σας διαβιβάζεται αρμοδίως το αίτημα που επιδόθηκε στον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας.
Χρήστος Γεώργιος Σκέρτσος
Διευθυντής Γραφείου
Υπουργού Οικονομικών».

Ουδεμία όμως ενέργεια έγινε από την πλευρά του κ. Στουρνάρα. Λες και έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, θυμίζοντας τον κ. Παπακωνσταντίνου με την λίστα Λαγκάρντ. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά έγιναν πριν η χώρα υπογράψει το Μνημόνιο 3 και πριν ψηφίσει το φορολογικό νομοσχέδιο θανάτου των Ελλήνων πολιτών! Την ώρα που ο λαός περίμενε μια λύση σωτηρίας, ο κ. Στουρνάρας αν και φαινόταν να την έχει στα χέρια του, κώφευσε!

Οι κ.κ. Σώρρας-Λαμπράκης μετά από αυτό, απέστειλαν εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών στο οποίο σημειώνουν:

«Στις 2/11/2012 σας αποστείλαμε επιστολή-αίτησή μας για την πραγματοποίηση συνάντησης εντός 48 ωρών και προ της ψήφισης του νέου νομοσχεδίου, με αντικείμενο την πρόταση του 1ου από εμάς για δανειοδότηση της χώρας μας με το ποσό των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ μέσω αμερικάνικων treasurybills.
Eν της ως άνω επιστολής –αίτησής μας, μας κοινοποιήσατε στις 3/11/2012, έγγραφό σας, διά του οποίου μας γνωστοποιούσατε ότι το αίτημά μας έχει διαβιβαστεί αρμοδίως προς τους κ.κ. Γεώργιο Προβόπουλο , Βασίλειο Μαστρόκαλο και την 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Επειδή έχουν παρέλθει 13 ημέρες από την διαβίβαση της αίτησής μας στους ως άνω αναφερόμενους και παρά το ότι έλαβαν γνώση του εν λόγω θέματος, μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία σχετική απάντησή σας ή πρόσκλησή τους ή οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά τις ενέργειες στις οποίες έχουν τυχόν προβεί.
Επειδή, η ως άνω αίτησή μας αφορά της συζήτηση της πρότασης του πρώτου από εμάς για δανειοδότηση της χώρας με όρους ευνοϊκότερους από αυτούς που έχει αποδεχτεί μέχρι σήμερα η Ελληνική Κυβέρνηση.
Επειδή υφίσταται άμεση και κατεπείγουσα ανάγκη για την αξιολόγηση και αποδοχή της πρότασης του πρώτου από εμάς ως μοναδική λύση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και προς αποφυγή περαιτέρω δυσμενών δεσμεύσεων της χώρας σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Επειδή οφείλετε να διερευνήσετε σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί μέχρι σήμερα οι ως άνω φορείς από την ημέρα που τους διαβιβάσατε την αίτησή μας.
Επειδή οφείλετε να προβείτε άμεσα και κατά απόλυτη προτεραιότητα στις δέουσες ενέργειες για τη συζήτηση και αξιολόγηση της πρότασης του πρώτου από εμάς ως θέματος υψίστης σπουδαιότητας και εθνικής σημασίας .
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ εντονότατα, για τη μέχρι σήμερα αδιάφορη στάση σας απέναντι σε μια συμφέρουσα πρόταση σωτηρίας της χώρας και του Ελληνικού Λαού.
Σας ΚΑΛΟΥΜΕ όπως εντός τριών ημερών από την παραλαβή της παρούσας μας, ορίσετε συνάντηση μαζί σας, άλλως να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός της ίδιας ως άνω προθεσμίας για τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί εσείς ο ίδιος και οι ω άνω αναφερόμενοι φορείς στους οποίους διαβιβάσετε την αίτησή μας προκειμένου να πράξουν τα δέοντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους από την ημέρα που λάβατε γνώση τόσο εσείς ο ίδιος όσο και οι ως άνω φορείς μέχρι και σήμερα.
Άλλως σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ως άνω εύλογη προθεσμίας, σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σε βάρος σας για κάθε τυχόν πράξη ή παράλειψή σας που θα προκαλέσει βλάβη στα συμφέροντα της Χώρας μας και του Ελληνικού Λαού.
Αθήνα 16 Νοεμβρίου 20120
Οι εξωδίκως δηλούντες»

Βρισκόμαστε πλέον στις 7 Φεβρουαρίου 2013, με τη χώρα να έχει βρεθεί στο απόλυτο κενό και ο υπουργός οικονομικών, μαζί με τους συναρμόδιους φορείς, ποιούν την νύσσα. Κάνουν την πάπια λες και θέλουν τη χώρα γαντζωμένη στη σκλαβιά των Μνημονίων και των λαθών του ΔΝΤ! Ο κ. Σώρρας όπως δείχνουν τα γεγονότα, έχει κάνει το καθήκον του απευθυνόμενος σε όλα τα θεσμικά όργανα. Αντιθέτως, αυτά τον έχουν γράψει στα παλαιά τους υποδήματα.
Γι’ αυτό λέμε ότι στην υπόθεση πρέπει να παρέμβει άμεσα ο αξιότιμος Εισαγγελέας κύριος Πεπόνης.

ΣΩΡΡΑΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΕΙ»!!!
«ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»
Σώρρας: «Εμείς κάναμε όλες τις ενέργειες και καλέσαμε τον υπουργό Οικονομικών πριν από το Μνημόνιο 3 να κάτσει μαζί μας και να σώσουμε τη χώρα. Συνάμα έχω ενημερώσει και όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και τους είπα ότι: «Ο υπουργός Οικονομικών έχει απαντήσει. Παρακαλώ όπως κι εσείς πάρετε όλα τα δέοντα μέτρα. Προσέξτε, όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων έχουν στα χέρια τους την απάντηση του κ. Στουρνάρα για να λάβει γνώση η βουλή. Θα έπρεπε οι αρχηγοί των κομμάτων να ζητήσουν ενημέρωση. Δεν κάνανε τίποτε. Δεν γίνεται να ενημερώνω όλο το κοινοβουλευτικό σώμα και να μην γίνεται μία επερώτηση. Γι’ αυτό κι εγώ μετά απ’ όλα αυτά να τους κάνω μήνυση για εσχάτη προδοσία».
--Γιατί λέτε ότι κανένα κόμμα δεν κινεί διαδικασία να φέρει το θέμα στη Βουλή; Η χώρα καταστρέφεται και μαζί όλοι οι πολίτες. Για ποιο λόγο δεν συζητούν την προσφορά σας στη βουλή;
Σώρρας: «Γιατί τα κόμματα δεν ανήκουν πια στην Ελλάδα. Δεν εργάζονται για τον ελληνικό λαό. Έχει πέσει εντολή απ’ έξω: «Μην ακουμπήσετε την προσφορά του Σώρρα». Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί συμφέροντα των Αμερικανών, Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εξυπηρετούν γερμανικά συμφέροντα, η Χρυσή Αυγή ενδεχομένως να μην εξυπηρετεί ελληνικά συμφέροντα ακόμη κι αν αντιδρά μέσα κι έξω από τη β ουλή, διότι εάν είχε ελληνικά συμφέροντα, γιατί να μην το φέρει στη βουλή; Άκουσε κύριε Βραχιολίδη, εάν υπήρχε κάτι επιλήψιμο στα χαρτιά μου, σήμερα θα είχαν πέσει όλοι να με φάνε σαν τα κοράκια. Πρέπει να ξέρεις ότι τα υπουργεία Εξωτερικών και Οικονομικών της Αμερικής, διαθέτουν γραφεία όλων των χωρών που είναι συνδεδεμένα με την Αμερική και την Παγκόσμια Οικονομία. Έλληνες υπάλληλοι, εργάζονται στο υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής. Ένα τηλεφώνημα λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να ενημερωθεί τι έχει. Είναι βέβαιον ότι η κυβέρνηση έχει ζητήσει επίσημη confirmation (επιβεβαίωση) για τον φάκελό μου.
--Τι λέτε τώρα; Ότι έχει ενημερωθεί για τα 600 δις δολάρια και κωφεύει η κυβέρνηση;
Σώρρας: Βεβαίως. Ο φάκελός μου έχει δύο confirmations. Η μία επιβεβαίωση, είναι για όλο το ποσό. Ο αμερικάνικος νόμος βάσει των συγκεκριμένων ομολόγων, με υποχρεώνει να ενημερώσω πού πάει το ομόλογο και ποιος το παίρνει. Η Αμερική έχει το δικαίωμα να κάνει ένσταση μέσα σε πέντε μέρες και να πει ότι «τα ομόλογα δεν θέλω να τα καταθέσεις εδώ». Όταν εμείς καταθέσαμε τα ομόλογα στον λογαριασμό της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας, ενημερώσαμε τον υπουργό Οικονομικών της Αμερικής. Η Αμερική δεν υπέβαλε καμία ένσταση. Το χαρτί που επιβεβαιώνει την ύπαρξη και κατάθεση των 600 δις το έχει στα χέρια του ο υπουργός Οικονομικών της Αμερικής και την επιβεβαίωση την έχει και ο κ. Στουρνάρας στα δικά του χέρια. Ο κ. Στουρνάρας έχει δύο confirmations! Έχω μάλιστα πληροφορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση ζήτησε αυτόματα από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ να κάνει verification (επαλήθευση) και η Αμερική της έχει στείλει πλήρη επαλήθευση ότι τα ομόλογα είναι καλά και τα διοικεί ο Σώρρας.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/600.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters