Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Πολλές τεχνικές λεπτομέρειες γιά τις προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο



Όπως πολύ σωστά το θέτει και ο Μίκης Θεοδωράκης, ακόμη και τα κόμματα της «αριστεράς αποτελούν τμήματα του Συστήματος Εξουσίας. Κι όταν εμείς θεωρούμε ότι την μόνη λύση στο εθνικό μας πρόβλημα μπορεί να την δώσει ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι σε όποια πολιτική διασπά την ενότητα του Λαού, απ’ όπου κι αν προέρχεται;»

Σκέψου το λοιπόν, ενώ ακούς προσεκτικά το: «ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» στο artFM Radio. Οι προσφορές του Αρτέμη Σώρρα στην Ελλάδα και στην Κύπρο διασπούν την ενότητα του ελληνικού μας Λαού ή μάλλον αποβλέπουν στο να γίνει ο ελληνικός μας Λαός ένας πραγματικά ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ελεύθερος και χειραφετημένος από όλα τα κόμματα του Συστήματος Εξουσίας που τώρα τον χειραγωγούν;

Τελείως παρενθετικά, ήμουν και εγώ εκεί, ένας αυτόπτης μάρτυς στην επίσημη παρουσίαση της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/) στην Κύπρο. Οι τεχνικές λεπτομέρειες που δίδει το βίντεο είναι λίαν επιεικείς ως προς την άρδην αγενή και απαράδεκτα ανθελληνική συμπεριφορά των εκπροσώπων του Συστήματος Εξουσίας στην Κύπρο, που επισταμένα χειραγωγεί τον ελληνικό μας κόσμο εκεί, όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στο artFM Radio
 
 
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters