Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δεν υπέβαλε δήλωση πόθεν εσχες ο …ΓΕΩΡΓΙΟΥ της αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ

Άλλη μια παράνομη ενέργεια του υπόδικου αλλά προστατευόμενου των ευρω…πεων  προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου αποκάλυψε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος ζητώντας εξηγήσεις, με ερώτησή του στη Βουλή, από τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα και Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη. 

Στο κείμενο της ερώτησής του, ο βουλευτής Αχαΐας αποκαλύπτει ότι ενημερώθηκε από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες για το γεγονός. Στην ερώτησή του ο κ. Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει:
 

«Είναι γνωστό ότι οι Δημόσιοι, οι Κρατικοί, οι Αιρετοί και γενικώς όλοι λειτουργοί της Ελληνικής Πολιτείας υποχρεωτικά υποβάλλουν ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σύμφωνα με το νόμο 3213/2003.


Επειδή γράφτηκε στο διαδίκτυο και μέχρι σήμερα δεν διαψεύσθηκε. Επειδή και μου καταγγέλθηκε ως γεγονός, η ίδια πληροφορία από αρμόδιους και γνώστες του αντικειμένου, ότι ο υπόδικος Πρόεδρος της ΕΛ. ΣΤΑΤ - ο οποίος παραπέμπεται από τους εισαγγελείς για παραποίηση των στατιστικών στοιχείων – δεν εκπλήρωσε την εκ του νόμου υποχρέωσή του για την υποβολή ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, όπως είχε την υποχρέωση, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα νόμο που μεταξύ άλλων ορίζει:

«Η δήλωση της παραγράφου 1 υποβάλλεται από τους υπόχρεους μέσα σε ενενήντα (90) ημέρες από την ορκωμοσία ή την ανάληψη των καθηκόντων τους» και ο νόμος ακόμη αναφέρει ότι:
 
Ελεγχόμενος, που παραλείπει να υποβάλλει την κατά τα άρθρα 1 και 2 δήλωση ή υποβάλλει εν γνώσει του ανακριβή στοιχεία, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών και με χρηματική ποινή. Στον υπαίτιο επιβάλλεται και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων από ένα (1) έως και τέσσερα (4) έτη. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως δύο (2) ετών.
 
«Αμφισβητήσεις ως προς την ιδιότητα του υπόχρεου στις περιπτώσεις στ' έως και ιέ' της παρ. 1 επιλύονται με πράξη της πενταμελούς Επιτροπής της παρ. 2 του άρθρου 3 του παρόντος νόμου, η οποία εκδίδεται μέσα σε ένα (1) μήνα από την υποβολή σχετικής αίτησης του ενδιαφερομένου».
 
Επειδή, κάποιοι είπαν στον Πρωθυπουργό και στους Υπουργούς ότι «η σιωπή είναι χρυσός...» αλλά φαίνεται ότι ξεχνούν ότι «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...».
 
Επειδή όσον λοιπόν και αν νομίζουν ότι κρύβονται, ας γνωρίζουν ότι «ο κόσμος το' χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι».
Καλείται ο κ. Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί να απαντήσουν:
 
1. Μήπως εξαιρείται από τον προαναφερόμενο νόμο η Ελ. ΣΤΑΤ και ο Πρόεδρός της;
 
2. Είναι γεγονός ή κινείται στη σφαίρα ης φαντασίας, ότι ο κ. Πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ δεν υπέβαλε δήλωση πόθεν έσχες;
Παρακαλώ εάν έχει υποβληθεί, να κατατεθεί.
 
3. Είναι αξιόποινη η πράξη του αυτή, εάν ναι σε ποιες ενέργειες θα προβείτε;
Να κατατεθεί κάθε σχετική έγγραφη εντολή ή πρωτοβουλία σας.
 
4. Εάν είναι παραβάτης του νόμου, πρόκειται να ζητήσετε την παραίτηση του;
http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2367.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters