Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Καλύτερα με παρανόμους παρά με ... εθνικιστές!

του Δ. Παπαγεωργίου

ESY
Ο παραπάνω τίτλος είναι το συμπέρασμα από την παύση της διευθύντριας του νοσοκομείου, στο οποίο μέλη της Χ.Α. προέβησαν σε ελέγχους ως προς το στάτους των διαφόρων "εξωτερικών" απασχολούμενων σε αυτό. Από ό,τι φαίνεται, σύμφωνα με την κυβέρνηση και το καθεστώς που ισχύει, είναι προτιμότερο ένας οιοσδήποτε κρατικός οργανισμός να δέχεται τις παρανομίες εντός του πλαισίου λειτουργίας του, παρά να δεχθεί να συνεργαστεί με κάποιους που βρίσκονται σύμφωνα με την ερμηνεία του κ. Δένδια εκτός "Συνταγματικού τόξου".
Το μήνυμα; Σαφές! Καλύτερα με την παρανομία, παρά με τους "αιρετικούς". Κάπως έτσι θα το αντιληφθεί και το σύνολο των άλλων οργανισμών του δημοσίου. Καταλαβαίνουμε οτι η ΝΔ δεν θέλει να αφήνει χώρο στην Χ.Α. να αποσπάσει και άλλον ζωτικό πολιτικό χώρο.
Αυτό που συμβαίνει όμως στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής "κόντρας" είναι το ότι υποσκάπτεται το ίδιο το θεμέλιο της πιθανής κάποτε εύρυθμης λειτουργίας του ελληνικού κράτους. Εάν η ΝΔ είχε μια σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος θα έκανε κάτι πολύ απλό. Θα έβαζε τα όργανα του κράτους να αναλάβουν να κάνουν αυτό που έκανε η Χ.Α. Δεν το κάνει όμως. Αντ' αυτού θυσιάζει στον Μολώχ της πολιτικής ορθότητας έναν άνθρωπο - την διευθύντρια του νοσοκομείου - που έκανε αυτό που διδάσκουν σε κάθε σχολή management. Το "Thinking out of the box". Αυτό από ό,τι φαίνεται είναι κατάρα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα. Για να είναι εξασφαλισμένη η διευθύντρια, θα έπρεπε να συντάξει μια αναφορά, να την στείλει κάπου και να αποδιώξει τις ευθύνες από τους ώμους της. Τόσο απλό. Και τόσο κοινό. Αυτό κάνουν όλοι. Ένας προς ένας. Γι' αυτό ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτουργεί.
Εάν κάποιοι "αναθεματίζουν" την κουλτούρα των δημοσιών υπαλλήλων, ορίστε ποιούς πρέπει να κατηγορήσουν. Αυτούς που καρατομούν όσους δημοσίους υπαλλήλους προσπαθούν για το κάτι περαιτέρω.


πηγη

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_1785.html#ixzz2KVt2rbZk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters