Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Στα όρια της τρέλλας ο ΓΑΠ βάζει σε κίνδυνο μια ακόμη φορά τη χώρα


Δεν τον βλέπω καλά τον ΓΑΠ στην υγεία του. Αυτός με όσα τελευταία δηλώνει, φαίνεται ότι νομίζει πως είναι κάποιο είδος μεγάλου στοχαστή ενώ στη πραγματικότητα είναι ένα οικιακό σκεύος βραδυνής χρήσης. Πρόκειται για ένα “βαρεμένο” απόγονο μιας πολιτικής οικογένειας που εκ των
πραγμάτων έγινε Πρωθυπουργός. Ο Κων. Μητσοτάκης πολύ επιτυχημένα είχε πεί, “Αυτό το αιδί δεν κάνει για Πρωθυπουργός…”
Αν κάποιος τον συμπαθεί ας τον μαζέψει σε κάποιο ίδρυμα. Στις ομιλίες του συνεχώς προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και λέει ασυναρτησίες. H ψυχική του αστάθεια φαίνεται στο πρόσωπό του. Αυτή η αρρώστεια χτυπάει και στην ηλικία του. Δεν είναι και μικρός…

Ο άνθρωπός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην Ελλάδα και την ΕΕ, ο άνθρωπος που με τις επιλογές του ανέβασε το ποσοστό της ΧΑ στο 15% μίλησε στο Φόρουμ για τη συνεργασία στα Βαλκάνια που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη το Rockefeller Brothers Fund, για τον “κίνδυνο της εξάπλωσης του εθνικισμού” στην Ευρώπη και για την ανάγκη να υψώσουν οι λαοί ένα τείχος απέναντι του…! He is so funny. I believe that eventually someone will press “Del” on his keyboard.

H παραμονή του στην Ελλάδα είναι πλέον προβληματική και από ότι διαβάζω στο διαδίκτυο η αστυνομία έχει πρόβλημα να εγγυηθεί την ασφάλεια των μετακινήσεών του. Ας παραιτηθεί. Είναι το καλύτερο που έχει να κάνει. Με την παρουσία του στην Ελλάδα επιβαρύνει τη χώρα και εξαγριώνει τον κόσμο ενώ ερχονται σκληρότερα μέτρα γιατί δεν βλέπω ότι είναι εύκολο η ΕΚΤ να κάνει κούρεμα στα Ελληνικά ομόλογα, που κατέχει. Αν δεν με πιστεύετε, ρωτείστε τον κ.Στουρνάρη. Θα δείτε ότι θα με επιβεβαιώσει…

Αλλο είναι “πατριωτισμός” και άλλο είναι “εθνικισμός”. Eίναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Στην Ελλάδα ο κόσμος ψήφισε ΧΑ γιατί δεν είχε πού αλλού να βρεί “προστασία”. O ΓΑΠ με την παρέα του αύξησε τον εθνικισμό στην Ελλάδα. Πολλά κόμματα στην Ελλάδα πάσχουν από χρόνιο καρκίνο λόγω των ΜΚΟ και άλλων οργανώσεων ή ιδρυμάτων, που τροφοδοτούν τα διάφορα κανάλια διαπλεκομένων των αγορών. Ετσι λέει ο κόσμος στην Ελλάδα.

Οταν ο κόσμος “γνωρίζει” τότε είναi σοφόν να μη προκαλείται. O ΓΑΠ με όσα λέει κατά περιόδους προκαλεί την εκδίκηση ενός λαού, που εξαιτίας του υποφέρει και που ξέρει, πως όπου εμφανίζεται κάτι “στήνει…” Ο κόσμος τον έχει πάρει είδηση. Για το καλό του λέω ότι κινδυνεύει. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ… Οσα λέει δεν δείχνουν άνθρωπο με σώας τας φρένας.

To μεταναστευτικό σαν εργαλείο κέρδους και πολιτικής πίεσης

Αν ο Νόμος Ραγκούση δεν αλλάξει πρός το σωστότερο θα φέρει αιματοκύλισμα στη χώρα και θα είναι κάτι για το οποίο θα έχει πλήρως την ευθύνη ο ΓΑΠ, ο οποίος φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που βγάζει εκτός δρόμου τον Νόμο Ραγκούση, που έφτειαξε προφανώς κατά υπαγόρευση του ιδίου και των συμφερόντων που είναι πίσω του. Είμαι πεπεισμένος ότι ο ΓΑΠ δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης και ότι αν ο νόμος για τους μετανάστες δεν αλλάξει πρός ένα νόμο που να μη κάνει την Ελλάδα πόλο έλξης των λαθρομεταναστών αυτό θα γίνει.

Ο κάθε λαθρομετανάστης λογικό είναι να καταφύγει σε εκείνο το κράτος της ΕΕ στο οποίο μπορεί να αποκτήσει ευκολότερα νόμιμη παραμονή. Η Ελλάδα θα είναι ιδανική, αφού θα υπάρχει και μέρος να κοιμάται (βλέπετε εδώ).

Είναι κατανοητό στους Ελληνες πολίτες πλέον, ότι η έλλειψη λογικής στους πολιτικούς εμφανίζεται όχι σαν προιόν ασχετοσύνης ή άγνοιας αλλά σαν προιόν χρηματισμού ή διαπλοκής και αυτό καθιστά την όλη κατάσταση εκρηκτική. Οι επιθυμίες του ιδρύματος Σόρος δεν μπορούν φυσικά φανερά να αντικαταστήσουν την βούληση του Ελληνικού λαού, συνεπώς αναμένεται η φωνή του μεγαλοεπενδυτή Σόρος στο μεταναστευτικό το οποίο βλέπει σαν ένα ακόμη εργαλείο για την πραγματοποίηση των σχεδίων του, να αντικατασταθεί απο τα διάφορα πολιτικά φερέφωνα (βλέπετε σχετικές απόψεις εδώ και εδώ, στα οποία περιμένω ότι θα προστεθούν και άλλα).

Ολα έχουν μια τιμή σε αυτή τη ζωή και τα κάθε λογης γραμμάτια πρέπει να εξοφλούνται…

Απο οικονονικής άποψης μια εξέγερση στην Ελλάδα θα έφερνε πολλά κέρδη σε όσους το επιθυμούν και το σχεδιάζουν.

Δεν στηρίζω κανένα κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Στην καλύτερη περίπτωση τα θεωρώ κατώτερα των περιστάσεων. Εχουν δημιουργηθεί μετά απο λεηλασία της ελεύθερης σκέψης και της επιθυμίας των Ελλήνων πολιτών. Η υποκλοπή της ψήφου με ψεύτικες υποσχέσεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Η σχέση εμπιστοσύνης πολιτών-φορολογουμένων και εξουσίας δεν υπαρχει ενώ η δικαιοσύνη είναι αργή και λειτουργεί με παρωπίδες, Αυτή είναι η γενική αίσθηση που υπάρχει και είναι κάτι που θα οδηγήσει σε απώλεια του ελέγχου και σε λαική εξέγερση. Αυτή τη στιγμή το αίμα κοχλάζει. Η μία δραστηριότητα προστίθεται πάνω στην άλλη.

Ο σκοπός του ΓΑΠ

Είναι φανερό, ότι σκοπός του ΓΑΠ, όταν έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, δεν ήταν μόνο η προετοιμασία του εδάφους και η πληροφόρηση εκ τών έσω με όλα όσα εννοώ αλλά και η δημιουργία μελλοντικών ταραχών λόγω εθνικιστικών και θρησκευτικών διαφορών μέσα στην ΕΕ με σκοπό να εμφανισθεί σαν αναγκαία η επικράτηση της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης (έτσι του έχουν πεί). Ετσι oι νόμοι που ψηφίστηκαν επί ΓΑΠ άφησαν χιλιάδες παράνομους λαθρομετανάστες να περάσουν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα ενώ ήξερε ότι είναι αδύνατο μια χώρα στην οικονομική κατάσταση της Ελλάδας να μπορεί να τους απορροφήσει. Τα επακόλουθα τα βλέπουν όλοι. Ελλειψη ασφάλειας των πολιτών, κακή επιβολή των νόμων, φόνοι, κλεψιές, βιασμοί, ρατσιμός κλπ.

Πρώτα ο ΓΑΠ επέφερε τον ρατσισμό που συνεχώς αυξάνει, αφήνοντας απροστάτευτα τα σύνορα απο λαθρομετανάστες, δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους και μετά στήθηκε ο μηχανισμός προστασίας τους με ΜΚΟ, κομματικές επιλογές κλπ. Ο ΓΑΠ ήξερε ότι δεν μπορούσαν οι λαθρομετανάστες να ταξιδεύσουν στη Γερμανία ή σε άλλα πλούσια κράτη.

Απο τη στιγμή που δεν έχουν να φάνε φαγητό οι Ελληνες, θα υπήρχε ή υπάρχει χώρος για να φάνε φαγητό ή να βρούν εργασία οι λαθρομετανάστες;

Ο ΓΑΠ έκανε τους Ελληνες ρατσιστές για λόγους επιβίωσής των.

Ο ΓΑΠ παράλληλα υπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας μέσα απο τα μνημόνια στα οποία οδήγησε την Ελλάδα και δημιούργησε το background για να δημιουργηθούν στη χώρα μελλοντικά οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ), του φτηνού μεροκάματου και της ανθρώπινης εκμετάλλευσης Εδώ, θα ξεχάσει τους λαθρομετανάστες… Επιλεκτική μνήμη γάρ.

Δεν πρέπει να ξενίζει κανένα η στάση του ΓΑΠ στο θέμα της αλλαγής του νόμου της μετανάστευσης. Παίζονται πολλά λεφτά και έχουν στηθεί μεγάλα γεωστρατηγικά σχέδια στις πλάτες των λαθρομεταναστών. Δεν είναι μόνο οι Ελληνες πολίτες θύματα αλλά και οι λαθρομετανάστες.

Ο ΓΑΠ παράλληλα δημιούργησε και ένα υποόβαθρο για την ανάπτυξη του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων. Για αυτό έχω μιλήσει εδώ. Σε αυτό θα συμμετάσχουν και οι λαθρομετανάστες αλλοιώς πώς θα επιβιώσουν;

Υπάρχουν πολλά είδη φασισμού. Τα κρυφά είναι τα χειρότερα…

Τώρα απομένει ένας νέος εμπρηστικός νόμος για το μεταναστευτικό, κάτι σαν το νόμο περί ευθύνης υπουργών και που θα είναι το κερασάκι στη τούρτα.

Ευρωομόλογα και Προτεκτοράτο

Ο ΓΑΠ αναφέρθηκε στην ομιλία του στο Φόρουμ στο θέμα της κατηγορίας των Βορείων απέναντι στους “τεμπέληδες” και “σπάταλους” του Νότου που ήδη ξεπεράστηκε. και στο θέμα του Εθνικισμού που αναδύθηκε. Αλλά - προφανώς εκτός των λόγων που τον ώθησαν να πεί αυτά που είπε - δεν εξήγησε τι σημαίνει δείκτης ανταγωνιστiκότητας (αυτό εκτός απο μένα κανένας άλλος καθηγητής παν/μίου επι χρόνια δεν το έχει θίξει) αλλά και δεν εδικαιολόγησε την ατιμωρησία που υπάρχει στην Ελλάδα έναντι των δοσιλόγων, μιζαδόρων και όσων αναμιγνύονται σε εγκληματικές πράξεις πολιτικών. Δεν μίλησε για τον νόμο περι ευθύνης υπουργών. Παορυσίασε την δική του πραγματικότητα. Ομως η θεωρία παιγνίων όταν εφαρμόζεται στην πολιτική ελέγχεται απο το κατά πόσον στηρίζεται σε σαφείς και ρεαλιστικές αρχικές συνθήκες. Ο ΓΑΠ εν ολίγοις μίλησε στο Φόρουμ για κάτι που δεν υπάρχει.Τους ταξίδεψε σε ένα κόσμο virtual reality! Διερωτώμαι αν σε τέτοια Φόρουμ αντέχει κανείς να βλέπει τετοια έργα μέχρι τέλους της παράστασης και με τί αντίκρυσμα.

Στη συνέχεια ανέφερε πάλι ότι, “άν η Ευρώπη κυριαρχηθεί από εθνικιστικές αντιλήψεις, δεν έχει μέλλον” και πρόσθεσε ότι “o μόνος δρόμος είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας σε νέους τομείς, η ενίσχυση της δημοκρατικότητας των θεσμών της. Ο μόνος δρόμος για να υπηρετήσουμε καλύτερα τους πολίτες μας, τη νέα γενιά, είναι περισσότερη Ευρώπη. Δημοκρατική και συμμετοχική Ευρώπη. Όχι λιγότερη Ευρώπη».

Aυτή η φράση “o μόνος δρόμος” είναι λάθος. Πρώτον γιατί μόνος δρόμος στην Φύση και συνεπώς και στην κοινωνία δεν υπάρχει. Δεύτερον γιατί το να λές κάτι δεν αρκεί. Πρέπει και να το αποδεικνύεις. Αν δεν το αποδεικνύεις σημαίνει ότι χρησιμοποιείς το συναίσθημα (εθνικισμό ή αντιεθνικισμό) για να επιβάλλεις μια λύση … και φτάνεις σε τρελλά συμπεράσματα. Η μόνη χρήση του ΓΑΠ με όσα είπε θα ήταν μια θέση ανεμιστήρα στο γραφείο της Μέρκελ ή του Σαρκοζύ, που τους τρέλλανε…

Προσωπικά συμφωνώ σε μια ενωμένη Ευρώπη αλλά δεν βλέπω να γίνονται αυτά που πρέπει. Λείπει το κομμάτι της Ανάπτυξης. Ομως αν υποθέσουμε ότι κάποιοι είναι περισσότερο ρεαλιστές θα ήξεραν και μάλλον ξέρουν, ότι αν δώσουν λεφτά στους Ελληνες πολιτικούς για ανάτπυξη, το βράδυ ο κουβάς με τα λεφτά θα έχει αδειάσει. Τους ξέρουν. Αυτό πληρώνει η χώρα. Τους κλέφτες και τους ανάξιους, που δεν εμπιστεύεται κανείς στην ΕΕ.

Οι Ελληνες σαν λαός δεν είναι τεμπέλης. Αυτοί που κυβέρνησαν την χώρα τον έκαναν αντιπαραγωγικό και ευθυνόφοβο. Τα πρότυπα των νέων ακόμη και σήμερα, αυτά που βλέπουν στα ΜΜΕ είναι λάθος. Τι περιμένετε να γίνει; Eτσι η Ελλάδα, εξαιτίας του ΓΑΠ και των προηγουμένων που κυβέρνησαν, όλων…έγινε αναγκαστικά Γερμανικό Προτεκτοράτο. Αυτοί καταδίκασαν τη χώρα.

Πρώτα τα λεφτά θέλει ο ΓΑΠ και μετά την ουσία…


Στη συνέχεια ο ΓΑΠ αναφέρθηκε στο φιλοσοφικό κατά τη γνώμη του ερώτημα, “ποιά Ευρώπη θέλουμε” και είπε το όνειρό του γιατί για αυτόν τον “κύριο” “λεφτά υπάρχουν…” Είπε λοιπόν, ότι

«Χρειαζόμαστε μία Ευρώπη που δεν φοβάται να επενδύσει στο μέλλον. Δεν φοβάται να αυξήσει τον προϋπολογισμό της. Δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει ευρωομόλογα για να προσελκύσει ιδιωτικές επενδύσεις. Να επενδύσει σε μία Πράσινη Ευρώπη, στις υποδομές, στα ενεργειακά δίκτυα, στις πράσινες μεταφορές, σε τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, ώστε να δημιουργήσουμε μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη, με μία ισχυρή ενιαία εσωτερική αγορά, με ανταγωνιστική οικονομία. Και κάνοντας όλα αυτά, να επενδύσουμε στην εργασία και στη νεολαία μας. Γιατί μία προοδευτική Ευρώπη, δεν θα καθόταν να βλέπει άπραχτη μία γενιά ανέργων να υποφέρει. Χρειαζόμαστε μία Ευρώπη που θα δημιουργήσει πανευρωπαϊκά προγράμματα για τους ανέργους. Χρηματοδοτώντας ένα πρόγραμμα στα πρότυπα του Erasmus για όλους τους ανέργους, που θα τους δίνει τη δυνατότητα επανεκπαίδευσης τους στην Ευρώπη. Χρηματοδοτώντας start up επιχειρήσεις. Τα κόστη είναι ελάχιστα μπροστά στο κόστος μίας χαμένης γενιάς».

Και εδώ βλακείες έλεγε και απορώ πως τα διάφορα ιδρύματα τον προσκαλούν επί πληρωμεί να δίνει ομιλίες. Δεν ξέρει τί του γίνεται. Σε μια ενοποιημένη Ευρώπη που θα έχει τη δική της παραγωγή το Ελληνικό πρόβλημα θα λυνόταν εύκολα αλλά δεν μπορούν να επιβληθούν πρώτα τα μέτρα και μετά να πραγματωθεί ο στόχος. Αυτά είναι παλαβομάρες. Αν δεν ήταν γυιός του Ανδρέα δεν θα είχε γίνει ποτέ Πρωθυπουργός… Εχει παρεξηγήσει την αξία του. Αν δεν αντιλαμβάνεται κανείς το περιβάλλον δεν μπορεί και να το προστατεύσει. Η πράσινη ανάπτυξη κατά τον ΓΑΠ είναι μόνο τα πράσινα άλογα, που βλέπει κανείς όταν μαστουρώνει.

Πρώτα πρέπει να υπάρξουν κατά τόπον οι συνθήκες ενοποίησης της ΕΕ, μετά η ενοποίηση, μετά η σταθεροποίηση της ένωσης και μετά να προκύψουν αναγκαστικά τα αποτελέσματα απο την ενοποίηση *ευρωομόλογα και όλα όσα λέει”. Οχι πρίν. Θα τα οικονομήσουν οι φίλοι του αλλά δυο γενιές θα έχουν χαθεί (και αυτό δεν το υπολόγισε καλά…). Ενοποίηση της ΕΕ με “εξώγαμα” δεν μπορεί να σταθεί.

Ο ΓΑΠ δημιούργησε τα προβλήματα στην Ελλάδα για να ελεγχθεί η Γερμανία

O ΓΑΠ για να πετύχει τις συνθήκες ενοποίησης δημιούργησε πρόβλημα στην ΕΕ υπερχρεώνοντας την Ελλάδα σε χρόνο ρεκόρ και μη κάνοντας όσα χρόνια ήταν στην εξουσία με τους βοηθούς του τίποτα για την ανάπτυξη. Στη συνέχεια, κάλεσε τη Γαλλία και ειδικά τη Γερμανία να επιλύσουν το πρόβλημα εισάγοντας σαν σύμμαχο το ΔΝΤ. Ομως πάνω από το κάθε σχέδιο του κάθε “κυρίου” είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και στην Ελλάδα έγιναν 5000 αυτοκτονίες, ήρθε φτώχεια, πείνα και έγιναν βιασμοί ψυχών και σωμάτων. Ο ΓΑΠ έκαν την Ελλάδα θυσία στην παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση χωρίς αυτό ποτέ να είναι σίγουρο ότι θα γίνει, επιθυμώντας τα όποια ωφέλη για τις αγορές που θα τρέχουν πρίν το αποτέλεσμα!

Μήπως ο ΓΑΠ πουλάει πλέον τρέλλα με όσα λέει για να σώσει τη ζωή του;

Δεν ξέρω… Το πιθανότερο είναι ότι θεωρεί τον εαυτό του σαν επιλεγμένο να κάνει κάτι για τον κόσμο. Το έχουν πάθει και άλλοι καλύτεροι απο δαύτον. Η τρέλλα δεν έχει χρώμα και πρόσημο.

Ο ΓΑΠ οδήγησε στην ενίσχυση του ρόλου της ΕΚΤ (οικονομική διακυβέρνηση)

Ο ΓΑΠ έκανε πλούσιους με τα λεφτά των Γερμανών και τών άλλων του παραγωγικού Βορρά τους τραπεζίτες της Ελλάδας, βάζοντας εγγύηση τα μελλοντικά εισοδήματα της Ελλάδας απο υδρογονάθρακες, ορυκτό πλούτο και ότι άλλο βγεί τη φόρα. Στόχος του και όσων είναι πίσω του είναι και η τιτλοποίηση των μελλοντικών κερδών πάσης φύσης με ευρωομόλογα (πιθανόν στο μέλλον να υπάρξει ένα άλλο Ταμείο σαν το ΤΑΙΠΕΔ). Συνέχεια ζητάει τα ευρωομόλογα και φυσικά αναφέρεται στην μελλοντική ενοποίηση της ΕΕ για να μη φανεί ο αληθινός λόγος, το κέρδος. Μετά θα λέει ότι και είπε και για τα CDS, ότι δηλαδή δεν ήξερε τι είναι CDS.

Η πολιτική είναι η τέχνη του εκβιασμού αλλά όταν αυτή τη τέχνη ένας πολιτικός την εφαρμόζει όχι για το κέρδος της χώρας του αλλά για τις τσέπες των αγορών, που και κάθε άλλο παρά σοσιαλιστικές είναι τότε είναι ή τρελλός ή προδότης. Σας αφήνω να το σκεφτείτε.

Ενα εύλογο ερώτημα…

Εναν “κύριο” που λέει ο ίδιος ότι δεν ξέρει τι είναι CDS, τον φωνάζεις σε ένα Παν/μιο των ΗΠΑ να δώσει διαλέξεις;

Πρέπει να είσαι πολϋ γελοίος είτε πολύ καλοπληρωμένος για να το κάνεις… Πρέπει να έχεις ζήλεια και πολύ κρυφό μίσος για τη χώρα που έμαθε στον κόσμο την Ελληνική σκέψη. Η προβολή του ΓΑΠ απο τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ αποτελεί δείγμα ανθελληνικού ρατσισμού. Δεν προσβάλλεις ένα λαό στηρίζοντας ένα πεσμένο πολιτικό “πιόνι”, που το έχει καταδικάσει σε αφανισμό ακόμη και το κόμμα του το ΠΑΣΟΚ.

5,000 νεκροί δεν γυρνάνε πίσω

Ο ΓΑΠ δεν υπήρξε μεγάλος πολιτικός. Υπήρξε μεγάλος ανθέλληνας και έτσι η Ελλάδα θα τον θυμάται. Τον διεθνισμό δεν τον κατάλαβε καλά, τον χρησιμοποίησε και βασικά τον προσάρμοσε στα σχέδια αυτών που τον έφεραν στην εξουσία ενώ θα έπρεπε να τον είχαν αφήσει στη Σουηδία να καθαρίζει τουαλέτες, μια ειδικότητα που κατέχει αφού έκανε την Ελλάδα σαν το πεδίο που ξέρει (σκατά).

Ενας τρόπος σωτηρίας της Ελλάδας

Μεταφορά τεχνολογίας είναι αυτό που χρειάζεται κυρίως η χώρα. Η πράσινη ανάπτυξη δεν έχει στόχο τη μεταφορά τεχνολογίας στην Ελλάδα. Δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα ακόμη οικονομικό εργαλείο για να φάνε φαγητό οι φίλοι του ΓΑΠ με τους φίλους τους. Ο Ελληνικός λαός κάθε χρόνο που θα περνάει θα ζεί φτωχότερα γιατί ο δείκτης ανταγωνιστικότητας της χώρας θα πέφτει περισσότερο. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του είναι πιο κάτω απο αυτή της Βουλγαρίας και της Αλβανίας. Η Ελλάδα προετοιμάζεται να γίνει Κίνα…

Μόνη σωτηρία είναι η μεταφορά τεχνολογίας απο το Βορρά στο Νότο, η αύξηση της παραγωγής, οι εξαγωγές, η αύξηση του ΦΠΑ στα εισαγόμενα προιόντα και η υπερφορολόγηση των κερδών όσων επενδυτών δεν επανεπενδύουν τα κέρδη τους στην Ελλάδα.

Βλέπετε να γίνεται κάτι απο αυτά; Γιαυτό πολλοί σωστοί Ελληνες λένε μεγάλο πολιτικό τον Ερντογάν και προδότες τους Ελληνες πολιτικούς. Μερικοί δεν χρειάζονται κυάλια για να δούν…

Αντί συμπεράσματος

Νομίζετε ότι με το ΕΣΠΑ θα λυθεί το πρόβλημα. Αυτά είναι απόψεις αποφοίτων δημοτικού. Θα υπάρχει μια ακόμη επιλογή αλλά και πάλι σκατά θα τα κάνουν, γιατί στην Ελλάδα κυβερνούν τα τζάκια και οι φασολάδες. Αποτέλεσμα θα είναι και πάλι η χώρα να πάει πιό κάτω.

Στο μέλλον πρέπει οι Ελληνες να ψηφίζουν τους αξιολογότερους και ας μη είναι απο πολιτικό τζάκι. Χρόνος για δοκιμές δεν υπάρχει πιά. Τα ΜΜΕ να δώσουν χρόνο σε σοβαρούς ανθρώπους να μιλούν. Με προσοχή όμως γιατί στο παρελθόν προέκυψαν νούμερα…

Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για άλλα λάθη ούτε για επαναλήψεις λαθών πχ. η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να μαζέψει τα περισσευούμενα του ΠΑΣΟΚ επειδή δεν έχει σοβαρά οργανωμένα στελέχη θα του στοιχίσει σε ψήφους.

Ολα τα κόμματα πρέπει να κάνουν προσπάθειες να λειτουργήσουν καλύτερα. Οι συνεχιζόμενες κακές επιλογές του Τσίπρα είναι δικαίωμά του, η ψήφος όμως είναι δικαίωμα των πολιτών. Οι ΑΝΕΛ έχουν και αυτοί πρόβλημα στελεχών και στρατηγικής.

Το πρόβλημα όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι ότι δεν γνωρίζουν να σχεδιάσουν ανάπτυξη και βάζουν τον εγωισμό τους πάνω απο την πατρίδα. Εγώ τον διεθνισμό τον βλέπω απο έσω πρός τα έξω ενώ άλλοι τον βλέπουν αντίστροφα. Αυτό είναι λάθος. Πατρίδα δεν είναι να περνάει καλά ο διπλανός μου, αυτό το λένε συντροφικότητα. Πατρίδα είναι ενα υπερσύνολο του Εθνικισμού που δεν απαγορεύει την ένταξή του σε κανένα μεγαλύτερο σχήμα ή τρόπο διοίκησης υπό τον όρο ότι υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει.

Η Ελλάδα – πατρίδα δεν μπορούσε με τέτοια διαφορά ανταγωνιστικότητας να είναι μέλος της ΕΕ. Αντί όμως να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα όπως έπρεπε, το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Εκλεισαν οι βιομηχανίες, όλοι μπήκαν στο δημόσιο και η παραγωγή αντικαταστάθηκε απο δανεικά. Ετσ, η χώρα χρεοκόπησε.

Κανένας πολιτικός δεν παλεύει για το λαό παρά μόνο για τη τσέπη του.

Δύο ακόμη παρατηρήσεις…

Η ΕΛΣΤΑΤ πρέπει να δημοσιοποιεί το δείκτη ανταγωνιστικότητας στο διαδίκτυο. Είναι ένας σημαντικός δείκτης που πρέπει κανείς να παρακολουθεί συνέχεια.

Το τραπεζικό σύστημα χρειάζεται αλλά κάποιοι απο το γυφταριό που είναι μέσα πρέπει να την κάνουν… πρίν ξεκινήσει το νέο φαγοπότι. Ελπίζω η Τρόικα να κινηθεί πρός αυτή την κατεύθυνση πρίν το κύμα διαφθοράς συμπαρασύρει τους πάντες.


YΓ. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ο ΓΑΠ κυβερνάει ακόμη.
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_9298.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters