Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελλάς σιγοπεθαίνει βάσει σχεδίου…..

Ετσι ως εχουν τα πραγματα και χωρις κοσμογονικες αλλαγες, η Ελλας αποκλειεται να επιζηση τους πολιτικους, πολιτισμικους και θρησκευτικους τυφωνες του 21ου μ.Χ. αιωνα. Οι νομοι της Ιστοριας, οπως και οι νομοι της Φυσης ειναι αδυσωπητοι!!!
του Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

Το σχεδιο καταστροφης της Ελλαδος αρχισε το 1974 και η εφαρμογη του με τον κατοχικο στρατο των επιγονων των Τουρκοκοτζαμπασηδων, Καλλικαντζαρων, Τζορμπασηδων, Κεχαγιαδων, Καψιμαλληδων, Τουρκογυφτων, ΝΟΦιτων, ΣΝΟΦιτων, Νεοκομιτατζηδων, Δωσιλογων, Γερμανοτσολιαδων, Ταγματασφαλιτων, των παιδιων, εγγονων και δισεγκονων των Λαμπρακηδων, Παγκαλων, Ραλληδων, Γοναταδων, Παπανδρεων, Πικρσμενων, Μερκουρηδων, Μητσοτακηδων, Αγγελοπουλων, Πλυτζανοπουλων, Παπακωνσταντινων, Σαμαραδων κ.α., που κατευθυνεται απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, συνεχιζεται σιωπηρα.

Στο Κολεγιο των Αθηνων, δηλαδη στο παραρτημα της Λεσχης Μπιλντερνμπεργκ στην Αθηνα, στο περιφημο πρωην Κολεγιο των Ναζι και μετα των Αμερικανων κατασκευαζονται οι διαδοχοι προδοτες των προηγουμενων προδοτων. Ο κατοχικος αυτος στρατος μαζι με τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο επιδιωκουν την εγκαθιδρυση μιας νεας Οθωμανικης Αυτοκρατοριας.


Οι σιωνιστες ποτε δεν θα ξεχασουν και δεν θα συγχωρησουν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη που το 175 π.Χ. εισεβαλε στην Ιερουσαλημ νικωντας τους υπερασπιστας της και εξελλενησεν τους Ιουδαιους, οι οποιοι βαθμηδον αποποιηθηκαν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα την γλωσσα και την θρησκεια τους. Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανουχατ» εορταζεται παγκοσμια απο το 160 π.Χ μεχρι σημερα την 13ην Μαρτιου καθε χρονο, η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημερα του Νικαναρου», που δειχνει και το συνδρομο «μισελληνισμου» των Σιωνιστων. Την 13.03.2013 στην Αθηνα Ελληνες πατριωτες, θα συνεορτασει την «Ανουχατ», δηλαδη την «Ημερα του Νικαναρου», μαζι με το «Κεντρικο Συμβουλιο Συντονισμου και Γνωματευσεως των Εβραιων της Αθηνας», ολη η πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια του κατοχικου στρατου της πατριδος μας.

Να χαιρεσται και να καμαρωνεται Ελληνες πολιτες και τις δυο ηγεσιες!!!

Ο καθε ανθρωπος που καθοδηγειται απο την κοινωνικη αναγκαιοτητα επιρεαζεται κατα την διαρκεια της ζωης του, απο οικονομικους, ιδεολογικους και θρησκευτικους παραμετρους. Καθε κριτικη αναλυση των γεγονοτων της ιστοριας φερνει καθε τοσο στην επιφανεια αορατες και ορατες δυναμεις οι οποιες σκοπιμα καλυπτονται απο ενα αορατο πεπλο. Με την λεξη «Αντισημιτισμος» κατορθωσαν π.χ. οι δολοφονοι της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου, με το ως ανω «κατασκευασμα του παραλογισμου», να δαιμονοποιουν κατα συνεχεια και να απομονωνουν κατα την γεννηση της, καθε κριτικη σε βαρος τους. Αν και ειναι ηλιθιο πραγμα να εξισωνεται ο «διεθνης πολιτικος Σιωνισμος» με τον «Αντισημιτισμο» εντουτοις αποτυπωθηκε με την βοηθεια των ελεγχομενων ΜΜΕ στον εγκεφαλο των σημερινων ανθρωπων, οτι ο «Αντισημιτισμος» ειναι η χειροτερη τοποθετηση που υπαρχει στον κοσμο κατα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που πρεπει να καταδιωκεται σε ολα τα επιπεδα χωρις ιχνη οικτου.

Παραλληλα με την απατη αυτη εκτοπισθηκε και η Λογικη του Αριστοτελη απο την ετσι ονομασθεισα Λογικη του «Μοργκενστερν», δηλαδη απο την Λογικη που εκφραζεται με την παραλογια, οτι «Τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι». Ετσι απαλλασσονται οι ανθρωποι του πλανητη μας απο τον κοπο να σκεπτωνται μονοι τους και ανεξαρτητα. Τον κοπο αυτο τον ανελαβαν αυτοι που ανηκουν στην εκλεκτη φυλη του θεου. Η ελευθερια της σκεψης, διατυπωσης και ελευθεροτυπιας περασε στα δικα τους κεφαλια, δηλαδη σε εγκεφαλους, που ρυθμιζουν τα παντα στον τομεα της Παιδειας, Επιστημης, Πολιτισμου, Πολιτικης, Οικονομιας και αλλου.


Τα ελεγχομενα ΜΜΕ και η ελεγχομενη δηθεν τυφλη Θεα εκτοπιζουν απο καθε γωνια του πλανητη μας την αληθεια, με μεθοδους ξενες προς την γνησια δημοκρατια. Ειδικα τα ΜΜΕ, ειτε αυτα ειναι γραπτα ειτε ηλεκτρονικα, εγιναν τα κυρια εργαλεια παραπλανισης και διαβρωσης, που χρησιμοποιουν οι «υιοι του Αβρααμ», οι ανθρωποι δηλαδη, που δεν επαψαν ποτε να θεωρουν τον φυσικο και οικονομικο αλληλοσπαραγμο ως τον ισχυοντα φυσικο νομο. Βλεπουν τον κοσμο, οπως αυτος προβαλλεται απο τον δικο τους εσωτερικο κοσμο.


Οι περισσοτεροι διεθνεις χρηματοδοτες και κερδοσκοποι, οι οποιοι ως υιοι του Αβρααμ εκτελουν εντολες του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, εχουν πολλα και παρανομα αποκτηθεντα χρηματα, ελεγχουν πολιτικες και πολιθεσμικες θεσεις και τοποθετουν τους πιστους σκλαβους τους σε θεσεις κλειδια με ισχυ και ελεγχουν με τους Σαμαραδες και τα Στουρναρια τους τα παντα στον κοσμο και συνεπως και εντος της Ε.Ε., η οποια ειναι δικο τους δημιουργημα.

Πρωτοαρχισαν περιπου 2000 χρονια πριν σαν εμποροι-χρηματιστες στον ναο της Ιερουσαλημ. Εμφανιζονται αργοτερα με αργυραμοιβεια και γραφεια δανεισμου χρηματων. Με τα ετσι ονομασθεντα πιστωτικα χαρτια χρεους εντοπισαν και αρχισαν να αντλουν απο αστειρευτες πηγες πλουτισμου ακολουθωντας τις ρησεις κατα Μωυση 15.6 και 23.20 της Παλαιας Διαθηκης. Με την μεθοδο του σημερινου παραχαρακτη του χρηματος, το πιστωτικο χαρτι χρεους, εφερνε με την απλη εκδοση του ενα κερδος 100 % συν τα εξοδα της τυπωσεως του. Επειδη το πλιατσικο αυτο δεν μπορουσε να συνεχισθη αιωνια, επεκταθηκε η δραση του χρηματος στην παραγωγη και προεκυψε ετσι μια νεα οργανικη πηγη δημιουργιας αξιων και η γνωστη ιστορια της τεχνικης και βιομηχανικης επαναστασης.

Απο τους πρωτους κατοχους των γραφειων αργυραμοιβειων και δανεισμου χρηματος ξεπηδησε μια δυναστεια διεθνων τραπεζικων, που εγιναν και παρεμειναν μεχρι σημερα οι πιο ισχυροι και επικινδυνοι δυναστες της ανθρωποτητας και του ανθρωπισμου. Η σημερινη εικονικη καταρρευση των τραπεζων και ασφαλιστικων συστηματων προγραμματισθηκε γυρω στα 1980 με την μετατροπη της υποχρεωσης διατηρισης 100 % αποθεματικου σαν αντικρυσμα για την εξασφαλιση του αξιοχρεου, σε μονο 3 % που σημαινει, οτι οι τραπεζες, τα τα ταμιευτηρια και τα δανειστηρια μπορουν να δανειζουν εως και 33 φορες του συνολου των καταθεσεων των πελατων τους. Με αλλα λογια ετσι εξασφαλιζουν ενα μεγιστο δυνατο κερδος, σπεκουλαρωντας σε τομεις μεγαλου ρισκου. Απο το 1980 προγραμματισθηκε συνεπως η σημερινη οικονομικη κριση και η μεγαλη αυριανη, που ειναι ακομη και για λιγο καθ’ οδον.

Το Σχεδιο καταστροφης της πατριδας μας αρχισε το 1974 και συνεχιζεται σιωπηρα. Απιο το 1961 εως και το 1972 η χωρα μας ειχε πλεονασματικους προ’υ’πολογισμους που κυμαινονταν μεταξυ 0,10 εως 1,20 % ετησιως του ΑΕΠ, με μοναδικη εξαιρεση το 1968 που παρουσιασε ελλειμμα 0,20 % του ΑΕΠ. Απο το 1973 και μετα αρχισαν τα ελλειμματα με 0,20 % του ΑΕΠ το 1973, 1,40 % του ΑΕΠ το 1974 και 3,00 % του ΑΕΠ το 1975. Ενω το 1976 υποχωρει το ελλειμμα στο 1,70 % του ΑΕΠ στο τελος του 1980 αυτο φθανει στο 2,60 % του ΑΕΠ. Το 1981 το ελλειμμα λογω των μεγαλων εκλογικων δαπανων κλεινει στα 9,10 % του ΑΕΠ.


Τα επομενα χρονια κυμαινεται το ελλειμμα απο 6,80 του ΑΕΠ το 1982, σε 8,40 % του ΑΕΠ το 1984 και σε 11,70 % του ΑΕΠ το 1985. Το 1985 αναλαμβανει το υπουργειο εθνικης οικονομιας ο κ. Ααρον Μαρδοχα’ι’ Αβουρι (ο ετσι ονομασθεις Κ. Σημιτης) και παραμαινει σε αυτο εως τον Νοεμβριο του 1987. Το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου μετρα το 1986 9,50 % του ΑΕΠ και 9,20 % του ΑΕΠ το 1987. Την ιδια περιοδο υπουργος οικονομικων ηταν ο κ. Δ. Τσοβολας με αναπληρωτη υπουργο τον κ. Ν. Αθανασοπουλου και υφυπουργο τον κ. Δ. Γεωργακοπουλο. Η Ελλας μετα το 1987 εισηλθε σε εποχες με αλλεπαλληλες εκλογικες αναμετρησεις. Με το γνωστο και καταστροφικο «Τσοβολα δωστα ολα» το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου ανεβαινει το 1988 στο 11,50 % του ΑΕΠ και εκτινασεται στο 14,40 % του ΑΕΠ το 1989, δηλαδη τον χρονο του σκανδαλου Κοσκωτα και στο 16,6 % του ΑΕΠ το 1990.


Με τις εκλογες του Μαρτιου 1990 τις οποιες κερδισε η Ν.Δ. τοποθετειτε στο υπουργειο εθνικης οικονομιας ο κ. Γ. Σοφλιας με υφυπουργο τον κ. Α. Τσιπλακο. Στο υπουργειο οικονομικων τοποθετειται ο κ. Γ. Παλαιοκρασας με υφυπουργο τον κ. Α. Παυλιδη. Το ελλειμμα του προ’υ΄πολογισμου υποχωρει σε 11,50 % του ΑΕΠ το 1991 για να ανελθη
στο 12,80 % του ΑΕΠ το 1993. Επιρεασμενος απο την φθινουσα πορεια της παγκοσμιας οικονομιας επιβαλλει ο υπουργος οικονομιας και οικονομικων κ. Σ. Μανος (1992-1993) μεγαλους εμμεσους φορους και προκαλει την υφεση με μειωση της παραγωμενης αξιας προ’ι’οντων και υπηρεσιων και μειωση του ΑΕΠ ωστε το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου να ανελθει το 1993 στο 13,80% του ΑΕΠ.
Με υπουργο εθνικης οικονομιας τον κ. Γ. Παπαντωνιου και οικονομικων τον κ. Α. Παπαδοπουλον το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου μειωνεται το 1994 σε 10,00 % του ΑΕΠ για να υποχωρηση το 1996 στο 7,30 του ΑΕΠ.
Απο τον Ιανουαριο του 1996 υφυπουργος εθνικης οικονομιας και οικονομικων ειναι οι κ. Γ. Δρυς, Ν. Χριστοδουλου, Χ. Παχτας και Α. Μπαλτας. Η Ελλας με αλχημειες και με υποτιμηση της δραχμης κατα 14,00 % το 1998, τιθασευει το ελλεμμα του προ’υ’πολογισμου στα 3,80 % του ΑΕΠ και μπαινει δυστυχως στον προθαλαμο της ευρωζωνης.


Απο το 2004 με υπουργο εθνικης οικονομιας και οικονομικων τον κ. Γ. Αλογοσκουφην και υφυπουργους τους κ. Π. Δουκα, Χ. Φωλια και Α. Ρεγκουζα το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου παραμορφωνεται με τεραστιες αθλειοτητες, δηλαδη με κρυψιμο των δαπανων που ξεφυγαν ληστρικα προς τα πανω λογω των Ολυμπιακων Αγωνων και της ασφαλειας αυτων με συστηματα που ποτε δεν λειτουργησαν αλλα πληρωθηκαν χωρις να ληφθη ουδεμια προνοια για τηθατευση του ελλειμματος του προ’υ’πολογισμου. Ο κ. Γ. Αλογοσκουφης ειναι αυτος που αυξησε το ΑΕΠ της χωρας μας απο το 2000 εως το 2004 κατα 25 % διοτι συνυπολογισε ως εισοδημα ακομη και το εισοδημα των «π@ρνειων» της χωρας μας, δηλαδη προσθεσε εισοδημα το οποιο παρεμεινε χωρις εντοπισμο και φορολογιση, διογκωνοντας με τον τροπο αυτο εγκληματικα και τις δανειακες υποχρεωσεις της χωρας.

Το 2007 ξεσπα η πιστωτικη κριση στις ΗΠΑ. Το 2008 το ελλειμμα του προ’υ’πολογισμου ανεβαινει στο 14,40 % του ΑΕΠ και αρχιζουν τα δεινα της εξαρτησης για την πατριδα μας. Με τις εκλογες της 04.10.2009 η νεα κυβερνηση του κ. Γ. Παπανδρεου με τις αλχημειες, με μαγειρεματα και τις δημιουργικες λογιστικες στα στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ, με συνεργεια των κ. Γ. Παπακωνσταντινο, Λουκα Παπαδημο, Ε. Βενιζελου ‘η Τουρκουτσογλου κ.α. ανοιξεν τον δρομο της λεηλασιας της πατριδας μας με την τεισοδο του ΔΝΤ, με τα Μνημονια και τις δανειακες συμβασεις.

Η Eurostat της Ε.Ε. υπηρξε γνωστης ολων των αλχημειων στην ελληνικη ΕΛΣΤΑΤ και συνεπως συνεργος της λεηλασιας της πατριδος μας. Οι παραποιησεις ομως των στατιστικων στοιχειων της οικονομιας στην Ε.Ε. δεν αποτελει αποκλειστικο ελληνικο φαινομενο, οπως υποκριτικα και ψευδως συνεχιζει να υποστηριζεται απο τις χωρες-υαινες του εθρωπα’ι’κου βορρα και απο την Eurostat. Οι ταχυδακτυλουργιες της Γερμανιας, Γαλλιας, Ιταλιας και Βελγιου, δηλαδη των χωρων που πρωτες μπηκαν στην Ευρωζωνη, ειναι απεριγραπτες.
Σημερα οι υπευθυνοι Ελληνες πολιτικοι, τα Στουρναρια της οικονομιας, ψευδονται ασυστολα για την δηθεν ανακαμψην της ελληνικης οικονομιας απο το 2014. Οι προδοτες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που σημερα κυβερνουν την χωρα ειναι πειθηνια εκτελεστικα οργανα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και συνεχιζουν την καταστροφικη πορεια τους με την βαναυση, τιμωρητικη και εκδικητικη χρηματοπιστωτικη μεταχειριση της χωρας μας απο τους Εβραιοδουλους των Βρυξελλων και του Βερολινου. Αφου κουρελιασαν το Συνταγμα της πατριδας μας, καταστρεφουν τους Ελληνες νομοθετωντας, πουλωντας, φιμωνοντας και εξαγοραζοντας οτι αντιστεκεται. Οι επιτυμβιες πλακες των εβραιο-ελεγχομενων τραπεζων πλακωνουν με το βαρους τους τους Ελληνες πολιτες.


Στην εποχη της κριτικης συνειδησης η εβραιοκρατουμενη Ε.Ε. δεν ενδιαφερεται καθ’ ολου να λυθουν απο το στενο περιτυλιγμα τους και να απομακρυνθουν οι μη κριτικες εννοιες του «Αντισημιτισμου» και της Λογικης του «Μοργκενστερν». Γι’ αυτο ποτε δεν θα λειτουργησει ο επιδιωκωμενος θεσμος των «Ενωμενων Εθνων της Ευρωπης». Οπως οι προσπαθειες του Karl «Αγραμματου» και του ετσι ονομασθεντος «Μεγαλου» να δημιουργηση, με βαση την Χριστιανοσυνη και των υπερεθνικων ιδανικων της Ρωμης, μια Ενωμενη Ευρωπη, απετυχαν παταγωδως, θα αποτυχει και η νεα προσπαθεια των υιων του Αβρααμ.

Με τις επικρατουσες συνθηκες σημερα εντος της εβραιοκρατουμενης Ε.Ε. θα ηταν προτιμωτερη η «Αναστροφη της Πορεια της Ε.Ε.», δηλαδη αυτη προς την Ευρωπη των Πατριδων του στρατηγου Ντε Γκωλ, παρα η συνεχιση ενος εκ των πραγματων μη υλοποιησιμου εβρα’ι’κου προγραμματος. Η κ. Μερκελ με τον υπουργο της οικονομικων, θα βρεθουν στην ιδια σειρα των oνοματων, Carolus Magnus, Dubois, Thomas Paine, Giuseppe Mazzine, Victor Hugo, Coudenhove-Kalgeri, Churchil κ.α που προσπαθεισαν να υλοποιησουν ανεπιτυχως τα «Ενωμενα Εθνη της Ευρωπης» με πραξικοπηματα και με νομους εξουσιοδοτησης.


Η προδοτικη κυβερνηση του κ. Γ. Παπανδρεου σε συνεργεια με την Ε.Ε. οδηγησαν την Ελλαδα στο ΔΝΤ για να λεηλατηθη αυτη και να τελειωση, που σημαινει οτι οι διακηρυξεις της Ε.Ε. για

• ενισχυση της αλληλεγυης των λαων της Ε.Ε, λαμβανοντας υπ’ οψη τον πολιτισμο τους, την ιστορια τους και των παραδοσεων τους

• ενισχυση της εθνικης ταυτοτητας, της ανεξαρησιας και της τασης για ειρηνη, ασφαλεια και προοδου στην Ε.Ε. και στον κοσμο και

• ενισχυση της οικονομικης και κοινωνικης προοδου των λαων της Ευρωπης και συνοδεια απο πολιτικους της προοδου κατα την οικονομικης τους ολοκληρωσης

ειναι παραμυθια της γιαγιας.


Οι διαρθρωσεις της Ε.Ε. παραμενουν τεχνοκρατικες και αορατες. Λυπουν λογω της μεγαλης εβρα’ι’κης επιρροης τοσο τα οραματα οσο και οι δημοκρατικα νομιμοποιημενες αποφασεις διαδικασιων, που θα οδηγουσαν εκει που περιμεναν οι πολιτες της.

Σε λιγο η Γουωλ Στρητ, το τετραγωνικο μιλι του Λονδινου (City of London), το Τοκυο, το Παρισι και η Φραγκφουρτη θα συγκλονισθουν εκ θεμελιων απο το νεο και μεγαλο χρηματιστηριακο κραχ και θα επισημανουν την εισοδο του χαους, της αποσυνθεσης και της μεγαλης εντροπιας. Ετσι θα καταστραφουν ολα εκεινα που ικανοποιουν τις σωματικες αναγκες των ανθρωπων και ολα τα υπαρχοντα ακομη κοινωνικα στρωματα και συστηματα. Στην συνεχεια θα ακολουθησει η καταστροφη των αναγκων της ανθρωπινης φυσης, της δημοκρατιας, των πολιτικοπνευματικων κατακτησεων, των παραδοσεων, της οικογενειας, της παιδειας, των ιδεολογιων κ.α. πολλων. Ετσι θα προετοιμασθει το εδαφος για την τελικη επικρατιση της Νεας Ταξης Πραγματων.
Ετσι ως εχουν τα πραγματα και χωρις κοσμογονικες αλλαγες, η Ελλας αποκλειεται να επιζηση τους πολιτικους, πολιτισμικους και θρησκευτικους τυφωνες του 21ου μ.Χ. αιωνα. Οι νομοι της Ιστοριας, οπως και οι νομοι της Φυσης ειναι αδυσωπητοι!!!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
Tel.+Fax: 02102 32513
E-Mail: chaziteo@t-online.de
07.02.2013

 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_9899.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters