Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Ενα νέο νομοσχέδιο εισάγεται στη Νότια Καρολίνα απο την Βουλή των Αντιπροσώπων, που θα απειλήσει την ικανότητα των Νοτιοκαρολινέζων για την αποτελεσματική και νομική εκπαίδευση των παιδιών στο σπίτι, καθώς και περαιτέρω μείωση για την επιλογή της κατ 'οίκον διδασκαλίας.


Θα επιβάλουν έλεγχο απο το κράτος σε όλους τους κατ 'οίκον διδασκόμενους μαθητές, στην Νότια Καρολίνα των ανεξάρτητων εγχώριων σχολείων. Η κάτ οίκον εκπαίδευση, γίνεται συνήθως από τους γονείς ή από τους δασκάλους, και όχι σε άλλες επίσημες αίθουσες του δημόσιου ή ιδιωτικού σχολείου. Επιπλέον, τα αποτελέσματα της ετήσιας επανεξέτασης των οργανισμών αυτών από το υπουργείο Παιδείας της νότιας Καρολίνας, θα πρέπει να αναφέρονται στο νομοθετικό σώμα.

Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο σημείο αυτού του φοβερού νομοσχεδίου. Θα ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ και την συμμετοχή σε μια ένωση κάτ οίκον διδασκαλίας, στο πλαίσιο της παραγράφου 59-65-47 του Κώδικα της Νότιας Καρολίνα ως επιλογή για Κατ 'οίκον εκπαίδευση την 1η Ιουλίου 2014. Δεν θα μπορούν πλέον στην Νότια Καρολίνα οι κάτ οίκον μαθητές να είναι σε θέση να ασκούν αυτό που είναι γνωστό ως «τρίτη επιλογή».


ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι - λένε - όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. Το δήλωσε και ο ίδιος ο Νικ Ροκφέλερ: «Κατορθώσαμε να μας παραδώσουν οι άνθρωποι τα παιδιά τους, να τους μάθουμε εμείς ό,τι θέλουμε».
ΠΗΓΗ


http://www.triklopodia.gr/2013/02/21_3549.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters