Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα η ΔΗΜΑΡ

Στην κοινωνική πολιτική ρίχνει το βάρος της η ΔΗΜΑΡ, συνεχίζοντας να κρατά αποστάσεις από τις πολιτικές της κυβέρνησης Σαμαρά, σε μία προσπάθεια να διατηρήσει το αριστερό της πρόσημο στα μάτια της κοινωνίας. Την Τετάρτη, στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ο Φώτης Κουβέλης έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα της ανεργίας, ενώ είχε προηγηθεί η κατάθεση επίκαιρης επερώτησης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, με την οποία ζητούνταν από τους αρμόδιους υπουργούς να αναλάβουν δράση, με έκτακτα μέτρα υποστήριξης των ανέργων, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως οι άνεργοι που...
ζουν σε νοικοκυριά στα οποία δεν υπάρχει ενήλικας εργαζόμενος, οι μακροχρόνια άνεργοι με παρωχημένες ειδικότητες και οι άνεργοι άνω των 55 ετών.
Η αποτίμηση
Παράλληλα, ο Κουβέλης, που θα υποστηρίξει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, η οποία γίνεται το Σαββατοκύριακο, ότι είναι θετική η αποτίμηση για τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση, θα συνεχίσει να αναδεικνύει τον διακριτό ρόλο της ΔΗΜΑΡ στους κόλπους της τρικομματικής, διατυπώνοντας τη διαφωνία του για τις επιτάξεις των απεργών, την αντιμετώπιση των αγροτών από την κυβέρνηση, τις ενδεχόμενες απολύσεις στο Δημόσιο και την υπερφορολόγηση των ακινήτων. Και ταυτόχρονα σκοπεύει να ασκεί κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι «δέσμιος των αντιφάσεών του», όσο όμως και στη στρατηγική πόλωσης εκ μέρους της Ν.Δ.
Με το μάτι στραμμένο στην επόμενη μέρα και βλέποντας την προσωπική του δημοφιλία στις δημοσκοπήσεις να ανεβαίνει, ο Κουβέλης επιθυμεί και εκείνος – όπως και… όλοι οι υπόλοιποι – να κατακτήσει τον κενό σήμερα χώρο μεταξύ Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, τόσο η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά όσο και οι εσωκομματικές αντιδράσεις στελεχών της ΔΗΜΑΡ, που επιθυμούν την αποχώρηση του κόμματος από τη συγκυβέρνηση και συνομιλούν συχνά - πυκνά με την Κουμουνδούρου, καθιστούν αβέβαιο το αποτέλεσμα.

Ήδη, τόσο ο Νεφελούδης του Αριστερού Δικτύου όσο και οι διαγραφέντες βουλευτές Βουδούρης - Μουτσινάς δηλώνουν σίγουροι για την ισχυρή παρουσία της «άλλης άποψης» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, κάτι που αντιμετώπιζαν με… γέλωτες στελέχη κοντά στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ!

Από το Ποντίκι, μοντάζ Γρέκι
 
 
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2879.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters