Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δένδιας: Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές


Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το
σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας.
Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ: «Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_4283.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters