Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο κύβος ερρίφθη.

Κατά την τελευταία, προ ημερών, συνάντηση των τριών υποτιθέμενων αρχηγών συμφωνήθηκε η επιβολή ενιαίου φόρου στα ακίνητα, αλλά και στα αγροτεμάχια. Εκτός φορολογήσιμης ύλης θα παραμείνουν τα ακίνητα αξίας έως 50.000.

Επισημαίνεται πως το σύνολο της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων πολιτών αγγίζει το μυθικό ποσό του 1,3 τρισ. ευρώ, πλησιάζει δηλαδή το συνολικό δημόσιο χρέος της Ιταλίας. Ασύλληπτο, αλλά όμως αληθινό.

Εντυπωσιακό είναι και το ύψος της αξίας των ιδιόκτητων αγροτεμαχίων και των εκτός Σχεδίου Πόλεως ακινήτων, που αγγίζει τα 450 δισ. ευρώ. Είναι προφανές πως το Υπουργείο Οικονομικών ανακάλυψε μία νέα δεξαμενή εσόδων.

Συμπέρασμα. Η γη στην Ελλάδα πλέον φορολογείται και θα φορολογείται εσαεί. Παρά τις αντιρρήσεις των παραδοσιακών βαρόνων της Νέας Δημοκρατίας και των βουλευτών που ανήκουν στην κατηγορία των πλουσιοτέρων ιδιοκτητών ακινήτων της χώρας, σε πείσμα των πελατειακών σχέσεων, ο φόρος ακίνητης περιουσίας από το 2014 φαίνεται πως αποτελεί πραγματικότητα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, το Υπουργείο Οικονομικών κατέληξε, όπως δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής», σε δύο πίνακες. Ο πρώτος προβλέπει αφορολόγητη αξία ακινήτου έως 100.000 ευρώ. Ο δεύτερος πίνακας και κατά τους αρμοδίους του Υπ. Οικονομικών είναι και πιθανότερο να υιοθετηθεί, προβλέπει ανώτερο ύψος αφορολόγητης αξίας ακινήτου τα 50.000 ευρώ.

Η κλίμακα των φόρων ανά αξία ακινήτου, σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες που θα υιοθετηθούν θα εφάπτονται των εμπορικών αξιών.

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7893.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters