Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ! ΑΛΛΑ.. 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ!

Θέλω μόνο να μη συμβεί αυτό σε άλλους. Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντούλας τον εφιάλτη και τις ώρες αγωνίας που πέρασε για να σώσει τη μητέρα του, η οποία δυστυχώς έφυγε από τη ζωή,.
Η μητέρα του μπήκε στο νοσοκομείο ως επείγον περιστατικό με οξύ γαστρεντερικό πρόβλημα και χειρουργήθηκε αμέσως. Εξαιτίας όμως επιπλοκών χρειαζόταν αναπνευστική υποστήριξη  οπότε και οι γιατροί έκαναν έκκληση για να βρεθεί επειγόντως κρεβάτι στην εντατική.
«Μια εβδομάδα ψάχναμε με αγωνία ελπίζοντας να βρεθεί κρεβάτι εντατικής. Κάναμε αμέτρητα τηλεφωνήματα σε αρμόδιους και μη, απευθείας και μέσω φίλων. Αρχίσαμε την αναζήτηση από την Κυριακή. ...

Μόλις εγχειρίστηκε η μάνα μου, το όνομα της προστέθηκε σε μια λίστα αναμονής 60 ασθενών που όλοι τους χρειάζονταν επειγόντως να μπουν σε ΜΕΘ» λέει ο Γιάννης Παντούλας.
«Μέχρι την Τετάρτη οι γιατροί με προειδοποίησαν ότι ο χρόνος τελειώνει εκτός εντατικής και μόνο αν βρεθεί κρεβάτι σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ακόμα και εκτός Αθηνών η άρρωστη σώζεται» τονίζει ο δημοσιογράφος.
Το αίτημα του έφτασε για δεύτερη φορά στον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων υγείας του υπουργείου, ο οποίος πράγματι ανταποκρίθηκε και έδωσε  προτεραιότητα στην μαμά του δημοσιογράφου.
Στο μεταξύ, είχε προηγηθεί καθυστέρηση τριών ημερών και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.  Το απόγευμα της Παρασκευής που τον ειδοποίησαν πως βρέθηκε κρεβάτι ήταν αργά, αφού μερικές ώρες νωρίτερα η μαμά του είχε φύγει από τη ζωή..
Πηγή: Έθνος της Κυριακής
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/3_10.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters