Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ! ΑΛΛΑ.. 3 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ!

Θέλω μόνο να μη συμβεί αυτό σε άλλους. Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντούλας τον εφιάλτη και τις ώρες αγωνίας που πέρασε για να σώσει τη μητέρα του, η οποία δυστυχώς έφυγε από τη ζωή,.
Η μητέρα του μπήκε στο νοσοκομείο ως επείγον περιστατικό με οξύ γαστρεντερικό πρόβλημα και χειρουργήθηκε αμέσως. Εξαιτίας όμως επιπλοκών χρειαζόταν αναπνευστική υποστήριξη  οπότε και οι γιατροί έκαναν έκκληση για να βρεθεί επειγόντως κρεβάτι στην εντατική.
«Μια εβδομάδα ψάχναμε με αγωνία ελπίζοντας να βρεθεί κρεβάτι εντατικής. Κάναμε αμέτρητα τηλεφωνήματα σε αρμόδιους και μη, απευθείας και μέσω φίλων. Αρχίσαμε την αναζήτηση από την Κυριακή. ...

Μόλις εγχειρίστηκε η μάνα μου, το όνομα της προστέθηκε σε μια λίστα αναμονής 60 ασθενών που όλοι τους χρειάζονταν επειγόντως να μπουν σε ΜΕΘ» λέει ο Γιάννης Παντούλας.
«Μέχρι την Τετάρτη οι γιατροί με προειδοποίησαν ότι ο χρόνος τελειώνει εκτός εντατικής και μόνο αν βρεθεί κρεβάτι σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ακόμα και εκτός Αθηνών η άρρωστη σώζεται» τονίζει ο δημοσιογράφος.
Το αίτημα του έφτασε για δεύτερη φορά στον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων υγείας του υπουργείου, ο οποίος πράγματι ανταποκρίθηκε και έδωσε  προτεραιότητα στην μαμά του δημοσιογράφου.
Στο μεταξύ, είχε προηγηθεί καθυστέρηση τριών ημερών και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.  Το απόγευμα της Παρασκευής που τον ειδοποίησαν πως βρέθηκε κρεβάτι ήταν αργά, αφού μερικές ώρες νωρίτερα η μαμά του είχε φύγει από τη ζωή..
Πηγή: Έθνος της Κυριακής
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/3_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters