Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

Το “λουκέτο” στην καρδιοχειρουργική κλινική του Αγία Σοφία στοίχισε τη ζωή σε μικρά παιδιά - Τα παιδιά που περιμένουν να χειρουργηθούν παραπέμπονται στο Ωνάσειο που δεν διαθέτει παιδιατρική κλινική - Ανασφάλιστο παιδάκι έχασε τη ζωή του εξαιτίας των καθυστερήσεων - Οργισμένοι γονείς προσφεύγουν στη δικαιοσύνη...

Κορώνα - γράμματα παίζεται η ζωή μικρών παιδιών που χρειάζονται καρδιολογική χειρουργική επέμβαση.

Το κλείσιμο της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» πριν απο 2 χρόνια αποδείχθηκε “εγκληματική ενέργεια” καθώς σύμφωνα με καταγγελίες δύο παιδάκια έχουν χάσει τη ζωή τους. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της “Ελευθεροτυπίας” από τότε που...


Έκλεισε η μονάδα τα παιδιά που χρειάζονται χειρουργείο παραπέμπονται στο Ωνάσειο, το οποίο όμως δεν διαθέτει κάλυψη παιδιατρικού νοσοκομείου και σε περίπτωση άλλης επιπλοκής οι μικροί ασθενείς μεταφέρονται πίσω στο “Αγία Σοφία”.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες "Η Αγία Σοφία" Χρυσάνθη Κοκολάκη, “υπάρχουν παιδιά που έχασαν τη ζωή τους επειδή δεν πρόλαβαν και δεν χειρουργήθηκαν από το Ωνάσειο. Ειδικά για ένα παιδί ανασφάλιστο αλβανικής καταγωγής η καθυστέρηση έφθασε τον έναν χρόνο, από τον Μάιο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Οι καθυστερήσεις φυσικά οφείλονται και στο γεγονός ότι ήταν ανασφάλιστο”.

Μια άλλη ιστορία φαίνεται ότι κόστισε τη ζωή ενός βρέφους καθώς οι αρμόδιοι του Ωνασείου, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος των Γονέων, αδιαφόρησαν και αρνήθηκαν ακόμη και να έρθει ειδικός από το εξωτερικό παρ' ότι υπήρχε και η έγγραφη διαβεβαίωσή του ότι μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσει δωρεάν την επέμβαση για την οποία δεν υπήρχε εμπειρία στη χώρα μας.

10 βουλευτές της Ν.Δ. έχουν καταθέσει από τον Δεκέμβριο του 2012 ερώτηση στη Βουλή, η οποία παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητη, για τον αριθμό των νοσηλευόμενων παιδιών στο Ωνάσειο, τον αριθμό των επεμβάσεων και την πορεία αυτών.



http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3812.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters