Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Πανικόβλητοι οι “νταβατζήδες”…

Κανείς, μα κανείς δεν τόλμησε να σηκώσει το γάντι μετά την αντεπίθεση Καραμανλή και αυτό λέει πολλά. Ακόμα και ο “αρχιερέας” τους, αναγκάστηκε να καταφύγει στην “μητέρα πατρίδα” για να βρει επικοινωνιακή διέξοδο.

Από κοντά και τα ασπόνδυλα των εκβιασμών και της ρεμούλας, με τραπεζικές διαφημίσεις σε ΜΜ”Ε” συμφερόντων τους που μπαίνουν ήδη στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ μετά από τις παρεμβάσεις Καμμένου – ομολογιούχων ΤΤ.

Από μαντρόσκυλα της διαπλοκής, έγιναν Ραν Ταν Πλαν. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τον λόγο και είναι απολύτως κατανοητό.

Αυτοί δεν περπατούν στον δρόμο όπως π.χ. ο ηρωϊκός Πεπόνης, ο πολύτεκνος και μπεσαλής Στασινόπουλος και άλλοι λειτουργοί σε θέσεις – κλειδιά. Όταν δεκάδες πολίτες τους χειροκροτούν και τους σφίγγουν το χέρι, αφήνουν τα γαυγίσματα των διεφθαρμένων πίσω τους.

Αντίθετα, όταν ξημεροβραδιάζεσαι σε business class, πεντάστερα ξενοδοχεία με εκατοντάδες φρουρούς και δεν κοιτάς στα μάτια τον σερβιτόρο που σου φέρνει το φιλέτο για να αντιληφθείς την οργή του, θα εκπλαγείς όταν πέσει η Βαστίλλη σου.

Και δεν θα πέσει από τους παρακρατικούς μηχανισμούς που ανέπτυξες για να ελέγξεις τους δρόμους και τους αντιφρονούντες. Θα πέσει από την παλλαϊκή ασπίδα που θα υψωθεί γύρω από όσους πράξουν το καθήκον τους.
 
 
http://www.triklopodia.gr/2013/02/blog-post_1213.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters