Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ: "ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΜ"!

Στη συνάντησή του με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία ο πρωθυπουργός προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό. Τους έδωσε συγχαρητήρια για την τόλμη που δείχνουν ψηφίζοντας δύσκολα νομοσχέδια και υποσχέθηκε ότι δε θα επιτρέψει η Ελλάδα να αποκτήσει μισθούς Κίνας και Ινδίας. Μια θέση που από τους βουλευτές εκλήφθηκε ως… υποχώρηση, αφού η προεκλογική δέσμευση, όπως υπενθύμισε εις εκ των συμμετεχόντων ήταν να γίνουμε… η Δανία του Νότου! Το κλίμα ήταν βαρύ. 
Οι βουλευτές επισήμαναν πως δεν αντέχουν για πολύ ακόμη ενώ οι αντοχές του κόσμου έχουν ήδη εξαντληθεί. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου είπε:
• «Όλα θα πάνε καλά, εκτός κι αν γίνει κάποιο μπαμ» χωρίς να το προσδιορίσει. Δεν μίλησε για εκλογές και συγκυβέρνηση.
• «Όσον αφορά τις εργασιακές συμβάσεις δε θα γίνουμε Ινδία» τόνισε, καθώς την ώρα της συνάντησης έλαβε ένα σημείωμα με τις απαιτήσεις της τρόικας από τον υπουργό Εργασίας.
• «Δεν είμαστε ούτε νεοφιλελεύθεροι, ούτε κρατιστές, είμαστε με τον πολίτη με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου» σημείωσε για την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟ...ΜΠΑΜ;
Να πρόκειται για επικείμενη χρεωκοπία; "Θερμό" επεισόδιο με τους Τούρκους; Ή κάτι άλλο;
Όσο για την αποστροφή του περί "αρχαιολληνικής έννοιας του όρου", λέμε το εξής: Αν έφτασε στο σημείο να...επικαλείται, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ, ακόμα και την αρχαία Ελλάδα ο εντεταλμένος ανθέλληνας, τότε η έκφραση "τρικυμία εν κρανίω" μάλλον είναι πολύ επιεικής για να τον χαρακτηρίσει!



http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters