Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Στις επόμενες εβδομάδες-μήνες μια μεγάλη εκφοβιστική κι εκβιαστική προπαγάνδα εναντίον του ελληνικού λαού ετοιμάζεται από τα μιαρά προδοτικά αποβράσματα της κυβέρνησης (ΓΑΠ, Βενιζέλο, Πρωτόππατα, Ρέππα κλπ).
Θα μας πούν ότι οι επόμενες δύο δόσεις του δανείου της προδοσίας (6η και 7η) προορίζονται αποκλειστικά για την κάλυψη των εσωτερικών αναγκών της Ελλάδος (μισθοί, συντάξεις, υγεία κλπ), διότι το επόμενο ομόλογο για τα εξωτερικά μας δάνεια (δημόσιο χρέος) λήγει τον Μάρτιο του 2012. Και, σε συνεννόηση με την Τρόικα, οι «έλληνες προδότες» θα προκαλέσουν επίτηδες μια καθυστέρηση καταβολής της 6ης και 7ης δόσης των δανείων της Τρόικας και θα προκαλέσουν μια προσωρινή παύση πληρωμών στο εσωτερικό της Ελλάδος, για να φοβήσουν τον κόσμο, ώστε να τον πείσουν για την αναγκαιότητα των δόσεων αυτών και.....
συνεπώς για τον «σωτηριακό ρόλο» της Τρόικας και την αναγκαιότητα λήψης των μέτρων γενοκτονίας των Ελλήνων. Ποία είναι όμως η αλήθεια? Πράγματι το π επόμενο ομόλογο για τα εξωτερικά μας δάνεια (δημόσιο χρέος) λήγει τον Μάρτιο του 2012 και πράγματι οι 6η και 7η δόσεις θα καλύψουν τις εσωτερικές μας ανάγκες. Όμως αυτό γίνεται γιατί ΟΛΑ τα τρέχοντα επιχειρηματικά έσοδα του Ελληνικού κράτους πάνε στην εξόφληση των εξωτερικών μας δανείων στους ξένους τοκογλύφους! .
Ιδού οι λεπτομέρειες:

1) Με το άρθρο 23 του 1ου Μνημονίου, τα 110 δις. του πρώτου δανείου που πήραμε από την Τρόικα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, και μέλη-κράτη της ΕΕ) πηγαίνουν αποκλειστικά (κατά 98%) στην αποπληρωμή του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες) δηλαδή των δανείων μας προς τις ιδιωτικές ξένες τράπεζες. Δηλ. αλλάξαμε δανειστή και είδος δανείου. Ενώ χρωστούσαμε σε ιδιωτικές τράπεζες δάνεια χωρίς εμπράγματες υποθήκες, τώρα χρωστάμε σε κράτη-μέλη της ΕΕ και τον ΔΝΤ, με εμπράγματες ασφάλειες όλη την Ελλάδα !
2) Με τα άρθρα 2 και 14 του Μεσοπρόθεσμου προβλέπεται ότι ΟΛΟ το τίμημα των πωλήσεων των περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδος, θα πηγαίνει αποκλειστικά στην εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους, (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
3) Με τα άρθρα 4, του Μεσοπρόθεσμου, όλα τα αποθεματικά σε ρευστό και δικαιώματα (κέρδη) των δημόσιων οργανισμών (π.χ. ΟΠΑΠ και των οργανισμών εκμετάλλευσης ορυκτού πλούτου) πηγαίνουν για την εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
4) Με τα άρθρα 5, 17, 18 του Μεσοπρόθεσμου, τα έσοδα σε ρευστό και τα ρευστά διαθέσιμα που έχουν οι ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ), τα ενοίκια, οι τόκοι και τα μερίσματα που εισπράττει το δημόσιο, πηγαίνουν από την 1η Ιουλίου απευθείας στην εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
5) ) Με τα άρθρα 7, του Μεσοπρόθεσμου, τα λειτουργικά έξοδα των παραπάνω όμως οργανισμών καλύπτονται από το δημόσιο! (από την φορολογία των ελλήνων), ενώ τα έσοδά των πηγαίνουν στην εξόφληση του δημόσιου χρέους!
6) Με τα άρθρα 11 παρ.3 του Μεσοπρόθεσμου, τα έσοδα από τους αρχαιολογικούς χώρους πάνε απευθείας στην εξόφληση του δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)

Συμπέρασμα: 1) Όλα τα δανεικά που παίρνουμε (159 δις, από τα δύο μνημόνια) πάνε εξολοκλήρου στην εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
2) Όλα τα επιχειρηματικά έσοδα του κράτους πάνε στην εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
3) Το κράτος καλύπτει τις εσωτερικές του ανάγκες μόνο από την ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ!! των ελλήνων !!.
4) Το επόμενο ομόλογο εξωτερικού δανείου μας λήγει τον Μάρτιο του 2012,. Συνεπώς η 6η και η 7η δόση, καλύπτουν τις εσωτερικές μας ανάγκες μόνο φαινομενικά, διότι –σύμφωνα με τα παραπάνω- ΟΛΑ τα επιχειρηματικά έσοδα της Ελλάδος πηγαίνουν απευθείας (καθημερινά σε real time) στην εξόφληση του εξωτερικού μας δημόσιου χρέους (κι όχι για τις εσωτερικές μας ανάγκες)
5) To πρωτογενές έλλειμμα του 2009 ήταν μόνο 2,3 δις. ευρώ, ενώ το αντίστοιχο του 2011 θα είναι πάνω από 15 δις. ευρώ!, ενώ το δημόσιο χρέος από το 120% του ΑΕΠ το 2009 θα εκτιναχθεί στο 172% το 2012!! Αν μας πούν συνεπώς οι προδότες ότι με τα δάνεια της Τρόικας καλύπτουμε τα 15 αυτά δις. του πρωτογενούς ελλείμματος, τους λέμε, ότι το έλλειμμα αυτό είναι συνέπεια της νεοφιλελεύθερης πολιτικής λιτότητας και ύφεσης του μνημονίου, το οποίο αντιγράφει την πολιτική του Χούβερτ το 1929, προς όφελος των τραπεζιτών και του κεφαλαίου και μόνο!
Συνεπώς το Μνημόνιο δεν είναι η λύση, αλλά η αιτία της αύξησης του ελλείμματος!
Η πολιτική της Ελλάδος δεν προσανατολίζεται στην μείωση του ελλείμματος-και συνεπώς προοπτικά στην ανάπτυξη- αλλά αποκλειστικά στην εξόφληση του δημόσιου χρέους της, αλλά και την εσωτερική υποτίμηση, με την μορφή κυρίως της μείωσης του εργατικού κόστους, ώστε οι επίδοξοι ξένοι «επενδυτές» να απολαύσουν την «υπεραξία» της εργασίας των ελλήνων εργαζομένων. Αποικιοκρατία!!
6) Τέλος, τα έσοδα του κράτους, αποκλειστικά από την φορολογία και τις άλλες δραστηριότητές του, είναι 55 δισ.ευρώ, ενώ οι μισθοί και συντάξεις μόνο 21 δισ.!! Αυτό για τους μιαρούς προδότες (και του ΛΑΟΣ) που φοβίζουν τον κόσμο για τον δήθεν κίνδυνο απώλειας των μισθών και συντάξεων εάν δεν πάρουμε τις δόσεις των δανείων.

Δημ. Αντωνίου
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9448.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters