Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: "Δεν έχουμε κρεμάσει ούτε έναν κερατά" (Ηχητικό)

ΑΚΟΥΣΤΕ: "Σε άλλες χώρες Πρωθυπουργοί που φτώχευσαν την χώρα, πήγαν φυλακή και δικάζονται, εδώ δεν έχουμε κρεμάσει ούτε έναν κερατά" δήλωσε νωρίτερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο "MarconiRadio 96.1 F.M.", στην εκπόμπη "ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ" του....
Γιώργου Κουμιώτη.

Αναφερόμενος στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στον Ελληνικό λαό σημείωσε ότι "ο λαός σήμερα ζεί σε μια βαριά εθνική κατάθλιψη, τα ψυχοφάρμακα δεν μας πιάνουν, και πάμε για ηλεκτροσόκ -αν μας συνεφέρει- , αλλιώς μετά πάμε σε λοβοτομή και θάνατο", χαρακτηρίζοντας ως ηλεκτροσόκ την πτώχευση της χώρας.

Συνεχίζοντας, επιτέθηκε στους Ευρωπαίους ηγέτες αλλά και στην Ελληνική Κυβέρνηση "Οι Ευρωπαίοι έρχονται να ξεζουμίσουν έναν λαό, και η Κυβέρνηση δεν λέει να φύγει".

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα:



e-volos.gr ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ 04.10.11 2 giakoumatos by evolosgr

http://e-volos.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9222.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters