Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ενωτική Διακήρυξη Ελλήνων

Όλα τα κινήματα όλες οι πορείες λοιδορούν και έχουν σκέτα συνθήματα, δεν είδαμε καμιά πορεία να έχει δύναμη, σθένος, ακόμη και των εφέδρων η φωνή ήταν μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Καμία κίνηση δε προβάλλει συγκεκριμένες λύσεις απόψεις και επιχειρήματα και στο τέλος δεν απομένει τίποτα ουσιώδες στον κόσμο παρά μόνο τα βίαια επεισόδια. Τα πράγματα αφήνονται στην τύχη, αγανακτισμένοι, αναρχικοί, πατριώτες πάσχουν από εγωκεντρισμό αρνούνται να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική διατηρούν τις μεροληπτικές τους θέσεις και δεν ενώνονται ώστε να εξυψωθούν και να επιφέρουν την αλλαγή προς το...
καλό.
Δεν υπάρχει επιτροπή από ηγετικές μορφές που θα κατευθύνει τον αγώνα τους και θα τον οδηγήσει στην επιτυχία Η Ελλάς πάντα πετύχαινε και προόδευε όταν οι Έλληνες ενώνονταν υπό ενός ηγέτη ή μιας ιδέας. Η ηγετική μορφή απουσιάζει σήμερα κι όσοι βρίσκονται σε προηγετικό επίπεδο δεν αφήνεται εκ τους συστήματος να εξυψωθούν κι άλλο και με διαφόρους τρόπους υποβιβάζονται ή χάνονται ή διαφθείρονται κλπ. Γι’ αυτό είναι ανάγκη η ύπαρξη η δημιουργία μιας ιδέας μιας κατευθυντήριας ιδεολογίας, η παρακάτω διακήρυξη προσπαθεί να αποτελέσει το κατευθυντήριο ένα έναυσμα προς αυτήν την πολυπόθητη κατεύθυνση.

Κατόπιν μακράς έρευνας και κατανόησης του πολιτισμού μας και μέσα από εκατοντάδες ώρες συζητήσεων με πνευματικά ανεπτυγμένους ανθρώπους, ανθρώπους ικανούς να σκέφτονται υψηλές ιδέες, δραστήριοι, αντιδραστικοί και αποφασιστικοί και μέσα από την μελέτη των απόψεων και των επιθυμιών των πολλών, σκεπτόμενος χωρίς να βγάζω άμεσα συμπεράσματα αλλά σχολαστικά και αντικειμενικά σκεπτόμενος συνέκρινα λογικά τις απόψεις όλων. Έτσι έφτασα συμπερασματικά να καταλήξω στις ακόλουθες ανεξάρτητες γνώμες που θεωρώ πως πλησιάζουν μέγιστα το δίκαιο και την αλήθεια.



ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
ΕΛΛΗΝΩΝ


Aρ.1 ΕΘΝΟΣ

Αρ.2 ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρ.3 ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Αρ.4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.5 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρ.7 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αρ.8 ΥΓΕΙΑ

Αρ.9 ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αρ.10 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


1 ΕΘΝΟΣ

- Τέλος στην αλλοίωση της Ελληνικής φυλής του αιωνίου έθνους μας.

- Γηγενείς Έλληνες τέκνα Ελλήνων θα λαμβάνουν ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Υπόλοιποι πολίτες (μετανάστες) άλλων χωρών μόνο παροχή υπηκοότητας και αστικών δικαιωμάτων.

- Έλεγχος όλων των μεταναστών και επαναπροώθηση της πλειοψηφίας αυτών ειδικά των κακοποιών στοιχείων. Παραμονή μόνο μεταναστών που προσφέρουν εις την ευρύτερη κοινωνία, δεν επιδιώκουν αλλοίωση πληθυσμιακή και δεν προσηλυτίζουν θρησκευτικά. Σωστή μετανάστευση με διακρατικές συμφωνίες.

- Παροχή, εργασίας επιδοτήσεων και διαφόρων κρατικών παροχών πρώτα σε Έλληνες.

- Ελαχιστοποίηση της μίμησης ξένων προτύπων ζωής και τερματισμός της έλλειψης νέων ιδεών. Γέννηση νέων, ιδίως Ελληνικών ιδεών στην εθνική πολιτιστική δημιουργία.

- Διατήρηση ως ελεύθερου, του φιλελεύθερου πνεύματος των Ελλήνων, καθώς αποτελεί τον μοναδικό εχθρό (αντίπαλο) του κάθε επίβουλου κοσμοκράτορα εξουσιαστή. Ανάδειξη αυτού του πνεύματος, ώστε, αντιληπτό απ’ όλους τους Έλληνες να μας δέσει ενωτικά και όλοι μαζί να βρούμε τρόπο να βγούμε από τις δυσκολίες και να οδηγηθούμε σε ευημερία.


2 ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

- Ζητάμε την επαναφορά της Ελληνικής Παιδείας στα σχολεία. Της παιδείας που γεννά πολίτες εύστροφους ευφυείς και όχι αποστηθίζοντες παπαγάλους, άβουλους μαθητές.

- Ιδανική διδασκαλία στα παιδιά μας, διδασκαλία της αληθινής ιστορίας, χωρίς να αποσκοπούμε στην μισαλλοδοξία προς γείτονα κράτη, πρώην παλαιούς στρατιωτικούς αντιπάλους. Επιθυμούμε την ευημερία γνωρίζοντας πως μόνο όσοι γνωρίζουν μπορούν και καταφέρνουν να ευημερούν και να προοδεύουν, καθώς οι σοφοί δεν λησμονούν μεν, αλλά συγχωρούν.

- Για να έχουμε σωστούς πολίτες. Ζητάμε να διαλυθεί (καταργηθεί) ο κομματισμός στα σχολεία και στην ανώτερη εκπαίδευση, διότι απέτυχε, αφού με το πρόσχημα της δημιουργίας ενεργών πολιτών, δεν φτιάχνει παρά μόνον πιστούς κομματικούς ακόλουθους. Η κομματικοποίηση των νέων, οι παρεμβάσεις και η μισαλλοδοξία επιτυγχάνουν την πλήρη εξάρτηση τους από το κόμμα αντικαθιστώντας τα ανιδιοτελή ιδανικά των νέων, με τα ιδανικά ή τους ιδανικούς στόχους του κόμματος. Οι νέοι, αφού ενηλικιωθούν και ολοκληρώσουν την παιδεία τους, έχουν χρόνο να ενεργοποιηθούν εις την Πολιτική.

- Διδασκαλία της αρχαίας Ελληνικής, ως δευτερεύουσας γλώσσας, εις όλα τα παιδιά καθώς έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι καλλιεργεί περισσότερο τον ανθρώπινο νου και τον κάνει εύστροφο.

- Υπερασπιζόμαστε με σθένος την μεγάλη Ιστορία μας και τιμάμε τα πρόσωπα των προγόνων μας που την καθόρισαν. Αναδεικνύουμε την αρχαιοελληνική κληρονομιά μας και, ενώνοντας την αρχαία γνώση με τον σύγχρονο πολιτισμό, οδεύουμε για το μέλλον οραματιζόμενοι ένα κόσμο Δικαίου και γι’ αυτό διαδίδουμε το Ελληνικό πνεύμα σκέψης παντού και προς πάντες.

- Ανάδειξη όλων των αρχαιολογικών χώρων και ορθή συντήρηση. Επαναπατρισμό στην χώρα μας βασικών και αντιπροσωπευτικών αρχαιοτήτων του πολιτισμού μας.

- Επανασύνδεση της νεολαίας μας με τις ελληνικές παραδόσεις του γένους μας.

3 ΘΡΗΣΚΕΙΑ

- Αμετάκλητα υπερασπιζόμαστε την ανεξιθρησκεία, το δικαίωμα της πίστεως κάθε ατόμου εις το δικό του Θείο. Είμεθα ενάντια στον οικουμενισμό και στην πανθρησκεία που επιθυμεί και επιχειρεί να επιφέρει η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη πραγμάτων στην σημερινή εποχή. Ωθούμε οθούμε

- Ωραιοποιημένη τρέλα φανατικών οιουδήποτε δόγματος δεν δεχόμαστε να την αποκαλούν θέλημα Θεού. Ο συνετός άνθρωπος δεν φοβάται τον Θεό. Τον τιμάει. Δεν φοβόμαστε τον Θεό, αλλά αυτούς που ισχυρίζονται ότι μιλούν εκ μέρους του.

- Δεν είμαστε θρησκόληπτοι ή βαθιά θρησκευόμενα άτομα και γενικώς δεν αποδεχόμαστε ανενδοίαστα αυτά που λέει και κάνει κάθε άνθρωπος για τον Θεό, αλλά τα υποβάλλουμε σε κρίση.

- Δεν αποδεχόμαστε τους θρησκευτικούς προσηλυτιστές. Μέσω της θρησκείας και της μερικής προπαγάνδας συνηθίζουν τα παιδιά από μικρά εις την αλλοίωση της ορθίας στάσεως και στην δουλικότητα, που οδηγούν σε σίγουρη δημιουργία άβουλων όντων, που εύκολα χειραγωγούνται.

- Αντίπαλος μας δεν είναι κάποιος Θεός, ούτε οι πιστοί Του, αλλά η πληθώρα των δήθεν εκπροσώπων των θρησκειών. Καθώς τα Ιερά Μυστήρια διαιωνίστηκαν από γενιά εις γενιά, με το πέρασμα τους μέσα στον χρόνο έχασαν την μορφή και τον πραγματικό σκοπό τους, έγινε κακή χρήση τους και κατάντησαν εργαλεία αλαζονικών ατόμων που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν τον Θεό και το θέλημα Του, στην πραγματικότητα υπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα, αποσκοπούν στην συγκέντρωση πλούτου, δύναμη επιβολής και εξουσίας. Με αυτά τα άτομα είμαστε αντίπαλοι.

- Σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε κάποιον να αλλαξοπιστήσει, αλλά όλοι μαζί κλονισμένοι και αφυπνισμένοι, να πορευθούμε ενωμένοι με πατριωτικό φρόνημα κατά οιωνδήποτε απειλών της εθνικής μας οντότητας και του συμπαγούς πυρήνα της πολιτισμένης γηραιάς ηπείρου μας.


4 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

- Μέσω κινήτρων για δημιουργία νέων επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθεί να επαναβιομηχανοποιηθεί η χώρα, ταυτοχρόνως σεβόμενη την Φύση, ώστε να μην υπάρξουν δυσμενείς επιπτώσεις στο Περιβάλλον. Ταυτόχρονη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων Στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης και προστασία των Ελληνικών ποικιλιών και προϊόντων. Έτσι εν τέλει να έχουμε πραγματική και σημαντική μείωση της ανεργίας.

- Ρύθμιση του τραπεζικού συστήματος ώστε να υπηρετεί το έθνος και να αποτρέπει τοκογλυφικές αισχροκερδείς ενέργειες από εγχώριους και ξένους οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα.

- Εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας και επανεθνικοποίηση των δημοσίων οργανισμών κοινής ωφέλειας.

- Άρνηση μερικής εξόφλησης του πλασματικού χρέους της χώρας, καθώς παλαιότερα δάνεια με τα πανωτόκια και τους εξαντλητικούς τους όρους έχουν ήδη προεξοφληθεί. Αναδιάρθρωση του πραγματικού χρέους με ευμενέστερους και ρεαλιστικούς όρους.

- Ενδελεχής επανέλεγχος όλων των υποθέσεων καταχρήσεως δημοσίου πλούτου και δήμευση περιουσιακών στοιχείων των ενόχων.

- Περιορισμός και αποτελεσματική οργάνωση τους γραφειοκρατικού μηχανισμού, προς διευκόλυνση των πολιτών αλλά και προς έλεγχο και πάταξη της φοροδιαφυγής.


5 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


- Το κράτος χρειάζεται ένα διαφορετικό σύστημα διακυβέρνησης, καθώς η κοινοβουλευτική δημοκρατία απόλυτα ελεγχόμενη από τους εχθρούς του πολιτεύματός μας, έχει ήδη χαρακτηρισθεί αποτυχημένη. Πραγματική Δημοκρατία είναι η δημοκρατία των Αρίστων και δε συνδέεται με κανενός είδους κοινοβουλευτισμό ή αριστοκρατία. Αυτή την Δημοκρατία επιθυμούμε και επιδιώκουμε.

- Γέννημα του δήθεν τέλειου αγγλικού κοινοβουλευτισμού το σημερινό πολίτευμα υπηρετεί την εξουσία των ολίγων. Επιδίωξή μας είναι η άμεση αντικατάσταση αυτού του ανήθικου και ανίκανου πολιτεύματος, του οποίου οι παρατάξεις είτε διαφθείρουν, είτε αφιονίζουν το λαό.

- Προ της αλλαγής του κοινοβουλευτισμού επιβάλλεται να προηγηθεί πνευματική και ιδεολογική επανάσταση. Επειδή η παρακμή και η σήψη έχουν εισχωρήσει βαθειά στην πολιτική, κοινωνική και πνευματική ζωή της χώρας μας, επιβάλλεται να καταργηθούν κάποιες παλαιές αξίες και ιδέες που κυριαρχούν, καθώς οι συγκεκριμένες ορίζονται ως οι υπαίτιες που προκάλεσαν την σημερινή κατάπτωση στη χώρα μας. Η λύση που επιζητούμε δεν είναι άλλη από την Επανάσταση βάσει Εθνικής Ιδεολογίας. Μια νέα Ελληνική επανάσταση (επανάσταση ιδεών).

- Αλλαγή του κρατικού μηχανισμού εις βάθος, απομακρύνοντας οιουσδήποτε νωθρούς και διεφθαρμένους δημόσιους υπαλλήλους.

- Μείωση της αστυφιλίας με άμεση εφαρμογή πολιτικών αποκέντρωσης του πληθυσμού με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της περιφέρειας και τον τερματισμό μειονοτικών σφετεριστικών τάσεων.


6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

- Ζητάμε να ανακτηθούν τα απολεσθέντα κυριαρχικά μας δικαιώματα και υπερασπιζόμαστε τα ιστάμενα σε στεριά και θάλασσα με σεβασμό προς τις Διεθνείς Συνθήκες και το Δίκαιο της Θαλάσσης.

- Ομαλές συνθήκες «καλής γειτονίας» με τα γείτονα κράτη, δεν απειλούμε κανένα αλλά και δεν δεχόμεθα απειλές μέσω επεκτατικών βλέψεων, ούτε αναθεωρητικές πολιτικές εις βάρος του έθνους μας..

- Δεν αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση ″σκλαβωμένων″ πατρίδων. Η Ελλάδα πάσχει με τα ήδη υφιστάμενα σύνορα δεν αποτελεί λύση η επέκταση τους προέχει η διατήρησή τους και όχι η επέκτασή τους

- Εφαρμογή ενιαίας, οικονομικοπολιτικής συνεργασίας και αμυντικού χώρου με την Κυπριακή δημοκρατία.


7 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

- Η χαλαρότητα και η μη τήρηση των νόμων παύουν, εφαρμογή πλήρους ισονομίας. Όλοι οι πολίτες θα είναι ίση απέναντι στον νόμο και οι νόμοι θα ισχύουν για όλους.

- Σοβαρή διόρθωση και μερική αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου και καλυτέρευση του σωφρονιστικού συστήματος.

- Αυστηροποίηση ορισμένων ποινικών διατάξεων, σχετικά με την σωματεμπορία, το δουλεμπόριο, τα ναρκωτικά και τους βιασμούς.

- Αντιμετώπιση πρακτικά των δυσλειτουργιών των δικαστηρίων και των γενικών προβλημάτων της διοίκησης της δικαιοσύνης. Ζητάμε μια δικαιοσύνη που θα προστατεύει την ελευθερία ώστε ο καθένας να μπορεί να αγωνιστεί για το δίκαιο χωρίς να φοβάται ότι θα συλληφθεί χωρίς λόγο και θα φυλακιστεί χωρίς δίκη ή θα δικασθεί από διεφθαρμένους δικαστές και θα καταδικασθεί αδίκως και υπερβολικά.

- Αλλαγή των κριτηρίων και του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της δικαιοσύνης μακριά από τα πλαίσια του σημερινού πρωθυπουργικού κομματικού συστήματος διακυβέρνησης.

- Λήψη επειγόντως νομοθετικών μέτρων και έργα κατά του αδίστακτου πολυπρόσωπου μηχανισμού προστασίας διεφθαρμένων, ανήθικων ή ανίκανων δικαστών.


8 ΥΓΕΙΑ


- Συνθέμελη αναδιάρθρωση του εθνικού συστήματος υγείας ώστε να μετατραπεί εις ένα υγειές άρτια λειτουργικό βιώσιμο σύστημα.

- Πρόσληψη ειδικευμένων και κατάλληλων ατόμων ώστε να υπάρξει πληρότητα ιατρών και υποστηρικτικού προσωπικού για πλήρη κάλυψη των αναγκών του πολίτη..

- Στήριξη ανήμπορων και δωρεάν ιατρική περίθαλψη για ανήμπορες κοινωνικές ομάδες.

- Υψηλότερες αμοιβές για τους ιατρούς. Τιμητικά προνόμια και φορολογικές διευκολύνσεις σε Ιατρούς που διακρίνονται για την προσφορά, το ήθος και τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.

- Απαγόρευση του χρηματισμού των ιατρών από τους ασθενείς και τερματισμός της επιλεκτικής νωθροτικής εξυπηρέτησης των ασθενών. Επίορκοι ιατροί που συνεχίζουν να αμαυρώνουν το ιατρικό λειτούργημα θα επιπλήττονται και αναλόγως με την σοβαρότητα τους σφάλματος θα επιδέχονται ποινές έως και αφαίρεση της άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

9 ΑΜΥΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

- Ο στρατός αποτελεί αναγκαίο σώμα μιας χώρας. Διασφαλίζει την εθνική ανεξαρτησία, προασπίζει τα συμφέροντας της Ελλάδας και την ευημερία των κατοίκων. Παρέχει άμεσα ασφάλεια στους πολίτες και έμμεσα, διασφάλιση της υγείας, ισχυρή οικονομία, ανάπτυξη, πρόοδο ελεύθερη βούληση ανθρώπων και ελεύθερο κράτος. Γι’ αυτό κρίνουμε αναγκαίο τον τερματισμό της στρατιωτικής ανεπάρκειας και της διπλωματικής αδυναμίας.

- Αλλαγή του τύπου του στρατεύεσθαι. Όλοι οι άρρενες πολίτες υποχρεωτικός θα στρατεύονται, η μη στράτευση θα στερεί πολιτικά δικαιώματα. Ο στρατός σαν εργαλείο καλλιεργεί τους νέους διδάσκοντας τους την αγάπη για την πατρίδα, την αλληλεγγύη μεταξύ τους, τον σεβασμό εις αξίες, την σκληραγώγηση και ανταπόκριση κάτω από δύσκολες συνθήκες. Προετοιμάζει τους νέους για της δύσκολες συνθήκες της ζωής.

- Αστυνομία και λιμενικό είναι απαραίτητα αστυνομευτικά όργανα για να επιβάλλουν τον νόμο, να ελέγχουν την τήρηση του νόμου, να κάνουν τους πολίτες ασφαλείς και να συλλαμβάνουν τα κακοποιά στοιχεία. Επιθυμούμε όργανα ασφαλείας που να μην καταλαμβάνονται από υπέρμετρο ζήλο ή φθόνο υπερβαίνοντας τα δίκαια των πολιτών και θεωρούμε πως πρόληψη και ασφάλεια προηγούνται.

- Σύσταση ειδικών ομάδων δασοπυρόσβεσης διότι ο υπάρχων σχεδιασμός κατάσβεσης πυρκαγιών ενώ ξοδεύει αμύθητα ποσά αποτυγχάνει και καίγονται ετησίως αχανείς δασικές εκτάσεις ανυπολόγιστης οικονομικής αξίας και θρηνούμε και θύματα

- Για να έχουμε καλή αστυνόμευση, ασφάλεια και προστασία των πολιτών επιθυμούμε την κατάργηση του συνδικαλισμού στην ουσία κομματισμού που επικρατεί εις τα σώματα ασφαλείας. Η κομματικοποίηση των στελεχών και οι συνεχείς ψυχοπνευματικές παρεμβάσεις καλλιέργησαν την μισαλλοδοξία μεταξύ τους και τους έκαναν εξαρτημένους από το κόμμα. Πρέπει ο καθένας να αγωνίζεται δια το λειτούργημα της μονάδος του. Θα προωθούνται εις διοικητικές θέσεις οι άξιοι ανεξαρτήτως πεποιθήσεων έτσι δε θα θίγεται το σώμα και θα επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του.

- Δεν είμεθα φιλοπόλεμοι. Θέλουμε να ζούμε ειρηνικά. Δεν επιθυμούμε καμία σύρραξη αλλά ξέρουμε πως την ειρήνη την εξασφαλίζουν όσοι μεταχειρίζονται την δύναμη τους για το δίκαιο και για τον εαυτό τους αντί να επιτρέπουν να τους αδικήσουν. Δεν επιθυμούμε να αλλάξουμε συνήθειες αλλά εφόσον αλλάξουν οι καιροί είμεθα αναγκασμένοι να το πράξουμε.
10
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

- Δεν προσδοκούμε έναν κόσμο ουτοπικό, ευημερίας διότι στην ουσία εις το παρόν είναι ανέφικτος. Αλλά δεν αρεσκόμαστε εις αυτό τον κόσμο συμφερόντων, αλληλοσυγκρούσεων που καθένας παλεύει για να διασφαλίσει το ατομικό και συλλογικό τους συμφέρον. Δεν είμαστε προσκολλημένοι σε απαρχαιωμένα δόγματα, γνωρίζουμε πως τα πράγματα αλλάζουν η ζωή εξελίσσεται και επιδιώκουμε να επιφέρουμε μια ομαλή αλλαγή προς το καλύτερο.

- Αγωνιζόμαστε ενάντια στην κοινωνία των εθνών την παγκοσμιοποίηση την οικουμενοποίηση που θα φέρει την ενότητα, της γλώσσας, της νομισματικής αξίας, των μετρικών μονάδων, της κουλτούρας και της πανθρησκείας. Δεν εξαπατώμεθα από ένα κόσμο που απλά θα φοράει τον μανδύα της καλοσύνης για να σκεπάζει της κακίες του.

- Δεν επιθυμούμε την διάλυση των εθνών όπου τα εθνικά κράτη θα χάσουν τον εθνικό τους χαρακτήρα και τα ήθη και τα έθιμα τους, θέλουμε την διατήρηση της εθνικής αξιοπρέπειας ακέραιη. Θέλουμε να διορθωθούν, δεν θέλουμε να ανακατευθούν όλοι οι λαοί χάνοντας κάθε ιδιαίτερο φυλετικό εθνικό γνώρισμα, δήθεν με πρόσχημα την παγκόσμια ειρήνευση αλλά στην πραγματικότητα την ευκολοδιαχείριση τον έλεγχο την χειραγώγηση των μαζών.

- Για την αλλαγή προς το καλύτερο επιθυμούμε την κατάργηση μασονικών σιωνιστικών και λοιπών σκοτεινών δυνάμεων.

ΑΙΑΣ (Καβάλα)
ΙOYLIANOS2@GMAIL.COM 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_2258.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters