Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Σκλάβους για 100 ευρώ το μήνα θα κάνουν τους Ελλήνες

ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ; ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! Όχι Ινδία, αλλά Σομαλία θα κάνει την Ελλάδα ο Παπανδρέου! Η τρόϊκα ζήτησε ακόμη και αυτό: την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής...
Σύμβασης Εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι καταργείται ο βασικός μισθός των 751 ευρώ και ισοπεδώνονται όλοι οι μισθοί. Ο στόχος των ληστών της τρόϊκας... για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Με το εθνοπροδότη Παπανδρέου να υπηρετεί πειθήνια το σχέδιο. Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας που βγήκε με το "λεφτά υπάρχουν" και σήμερα ληστεύει τα ελληνικά νοικοκυριά, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη έγκλημα! Να καταργήσει τα κεκτημένα των εργαζομένων, κατεδαφίζοντας τους μισθούς, ακόμη και σε 100 ή 200 ευρώ το μήνα! Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να δίνει ακόμη και 100 ευρώ μηνιαίους μισθούς !!! Με την πείνα και εξαθλίωση των Ελλήνων που μεθοδεύουν οι τροϊκανοί, οι άνεργοι θα δουλεύουν ως σκλάβοι, ακόμη και για 100 ευρώ μηνιαίως!!! Και να είστε βέβαιοι ότι με τον Παπανδρέου στην εξουσία, θα γίνει και αυτό! Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε συνέλληνες; Αυτός σας πήρε τις ζωές και τα όνειρα. Σας διέλυσε το σπίτι και την οικογένεια! Θα εξεγερθείτε; indobserver.blogspot.com
Το είδαμε στο ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ;
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Όχι Ινδία, αλλά Σομαλία θα κάνει την Ελλάδα ο Παπανδρέου! Η τρόϊκα ζήτησε ακόμη και αυτό: την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι καταργείται ο βασικός μισθός των 751 ευρώ και ισοπεδώνονται όλοι οι μισθοί.
Ο στόχος των ληστών της τρόϊκας...
για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Με το εθνοπροδότη Παπανδρέου να υπηρετεί πειθήνια το σχέδιο.
Αυτός ο πολιτικός εγκληματίας που βγήκε με το "λεφτά υπάρχουν" και σήμερα ληστεύει τα ελληνικά νοικοκυριά, ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμη έγκλημα! Να καταργήσει τα κεκτημένα των εργαζομένων, κατεδαφίζοντας τους μισθούς, ακόμη και σε 100 ή 200 ευρώ το μήνα!
Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη να δίνει ακόμη και 100 ευρώ μηνιαίους μισθούς !!!
Με την πείνα και εξαθλίωση των Ελλήνων που μεθοδεύουν οι τροϊκανοί, οι άνεργοι θα δουλεύουν ως σκλάβοι, ακόμη και για 100 ευρώ μηνιαίως!!!
Και να είστε βέβαιοι ότι με τον Παπανδρέου στην εξουσία, θα γίνει και αυτό!
Για πόσο ακόμη θα τον ανέχεστε συνέλληνες;
Αυτός σας πήρε τις ζωές και τα όνειρα. Σας διέλυσε το σπίτι και την οικογένεια!
Θα εξεγερθείτε;
indobserver.blogspot.com
Το είδαμε στο ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR 
 
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters