Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο προφήτης του χάους!

Είναι η τρίτη φορά που ο Κώστας Σημίτης κάνει πρόβλεψη για το μέλλον της Ελλάδας και αλίμονό μας αν και αυτή τη φορά έχει προβλέψει σωστά.

Γιατί τις άλλες δύο (Οκτώβρης 2009 και Απρίλης 2011) οι προφητείες του επαληθεύτηκαν πλήρως, καθώς και στο ΔΝΤ μπήκαμε, όπως είχε προβλέψει το 2009, και στην αναδιάρθρωση του χρέους προχωράμε, όπως προέβλεψε τον....
περασμένο Απρίλη.

Ο «λογιστής – διαχειριστής πρωθυπουργός» όπως βάφτισαν πολλοί τον Σημίτη, σίγουρα ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις εντός και εκτός Ελλάδας.

Έχει μία ουσιαστική ενημέρωση και από τον αδερφό του που είναι καθηγητής στη Γερμανία.

Έχει τους ανθρώπους του σε ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων, στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και φυσικά στις κρατικές υπηρεσίες που ασχολούνται με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Άρα ξέρει. Και άρα, όσα λέει έχουν τη σημασία τους γιατί τον Σημίτη μόνο για «κίτρινο» και «παπαρολόγο» δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις.

Κατά τον Σημίτη, αν δεν αλλάξουμε, έχουμε ζωή μόνο μέχρι το 2014.

Από εκεί και πέρα, το χάος και η διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

Και το πιο βασικό: έχουν λέει έτοιμο το νομικό πλαίσιο σε Βρυξέλλες, Παρίσι και Βερολίνο, για να μας πετάξουν έξω από το ευρώ.

Τρελάθηκαν χθες στην κυβέρνηση όταν διάβασαν το άρθρο του Σημίτη στην «Καθημερινή».

Πολλοί από τους υπουργούς μιλούσαν για πισώπλατη μαχαιριά, μία ακόμη από τον πρώην πρωθυπουργό, στην Κυβέρνηση.

Όμως ο Σημίτης είπε τις οδυνηρές αλήθειες. Γιατί δεν υπολογίζει πια τα «ψηφαλάκια» των ψηφοφόρων και άρα δεν χαϊδεύει αυτιά ή τάζει λαγούς με πετραχήλια.

Προφανώς ο Σημίτης χάλασε τη μαγιονέζα της κυβέρνησης που υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι όλα πάνε καλά και το 2013 θα βγούμε από το τούνελ.

Όμως αυτή η χώρα δεν θέλει σήμερα πρωθυπουργούς και υπουργούς δειλούς και ανίκανους, αλλά πολιτικούς τολμηρούς, έντιμους και πατριώτες.

Τελικά όμως υπάρχει και το κρίσιμο ερώτημα: Από πού ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια με το ευρώ;

Φυσικά από την εποχή Σημίτη.

Είχε τις δυνατότητες η Ελλάδα να μπει στο ευρώ την εποχή εκείνη; Ή κρύβανε την οικονομική μας κατάσταση για να μπούμε στην ομπρέλα του ευρώ;

Και τελικά: Πόση ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας έχει η κυβέρνηση Σημίτη; 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9676.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters