Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Κόκκινος συναγερμός για τα ταμειακά διαθέσιμα!



Στα όριά του και πέρα από αυτά κινείται ο κρατικός προϋπολογισμός με άμεση συνέπεια να απειλούνται ακόμα και οι πληρωμές μισθών και συντάξεων λόγω της διαφαινόμενης καθυστέρησης της 6ης δόσης για Νοέμβριο…
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους ίσα που καλύπτουν τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων στις 13 Οκτωβρίου. Στις 14 του μηνός το δημόσιο θα επιχειρήσει να δανειστεί με έντοκα γραμμάτια έως 2 δισ. ευρώ. Από αυτά, αν και εφόσον τα μαζέψει, πρέπει στις 22 του μηνός να καταβάλει τα 0,5 δισ. για συντάξεις του δημοσίου και να είναι σε ετοιμότητα να καλύψει τυχόν ανάγκες των ασφαλιστικών ταμείων που θα πληρώνουν περί τα 2 δισ. στους συνταξιούχους άλλων ταμείων.
Με τα δεδομένα αυτά στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούνται από νωρίς το πρωί συσκέψεις, ενόψει και των ανακοινώσεων Βενιζέλου στη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει ακόμα και η ιδέα για να ενεργοποιηθεί ακόμα και το τακτικό αποθεματικό του προϋπολογισμού (περί τα 250 εκατ), είτε και το έκτακτο που υπολογίζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις πως ανέρχεται σε περισσότερο από 1 δισ. αλλά το προορίζεται αποκλειστικά για θεομηνίες, απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν με κανένα άλλο τρόπο ή περικοπή.
Στην τελευταία περίπτωση πάντως, πιθανότερο από το να μπει χέρι στο έκακτο αποθεματικό, θεωρείται το ενδεχόμενο να μετατεθεί κατά 15-45 μέρες ο χρόνος καταβολής των μισθών στο δημόσιο ή/και κατά 10-30 μέρες ο χρόνος πληρωμής των συντάξεων.
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters