Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Παραμένει το αδιέξοδο στην Υπατία Αρνήθηκαν ξανά οι μετανάστες απεργοί πείνας τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία

Παραμένει το αδιέξοδο στην Υπατία
Σε οριακή κατάσταση οι μετανάστες απεργοί πείνας
Αθήνα Τη μεταφορά όλων των μεταναστών απεργών πείνας από το κτίριο της Υπατίας σε νοσοκομεία ζήτησε εκ νέου το υπουργείο Υγείας την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο η απάντηση ήταν για άλλη μια φορά αρνητική με τους μετανάστες να επιμένουν σε άμεση νομιμοποίηση.

Στο κτίριο μετέβησαν την Κ.Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος, ο διοικητής της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Άρης Μουσιώνης και ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητρίου για να συζητήσουν την πρόταση με τους ίδιους τους απεργούς πείνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η κατάσταση των περισσότερων εκ των απεργών πείνας δεν αφήνει πολλά περιθώρια, γι’ αυτό καλούν τους ίδιους και την Επιτροπή Αλληλεγγύης να συναινέσουν στη μεταφορά τους σε νοσοκομεία.

Πολλοί από τους απεργούς πείνας στην Υπατία είναι εξαντλημένοι μετά από 42 ημέρες απεργίας πείνας και παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον επερχόμενο χιονιά.

Ήδη, περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία, 88 από την Υπατία και 18 από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς που δεν νοσηλεύονται ακόμη παρουσιάζουν υποθερμία, με τη θερμοκρασία τους να έχει πέσει στους 34 ή 35 βαθμούς.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί που παρακολουθούν τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο κτίριο της Υπατίας, οι απεργοί πείνας που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο είχαν συμπτώματα αφυδάτωσης και μυϊκούς σπασμούς, ενώ ορισμένοι βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τη νεφρική ανεπάρκεια.

Ένας από τους μετανάστες της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε σε προκωματώδη κατάσταση εξαιτίας υπογλυκαιμικού επεισοδίου, ενώ οι υπόλοιποι με υπόταση και κάποιοι με βραδυκαρδία. Συνολικά, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νοσηλεύονται 16 μετανάστες απεργοί πείνας.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/blog-post_9487.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters