Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Περίεργες κινήσεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα


Η Αθήνα ξεκινάει μία περίεργη βραδιά, που ευχή όλων μας είναι να μην εξελιχθεί σε οτιδήποτε ακραίο. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται, αφού σύμφωνα με καταγγελία, έχει παρατηρηθεί κίνηση από μία μεγάλη ομάδα λαθρομεταναστών, ενώ ταυτόχρονα μικρότερες ομάδες των 25-30 ατόμων περιφέρονται στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.
Υπάρχουν σαφείς φόβοι πως θα γίνει απόπειρα για κατάληψη κυβερνητικού κτιρίου ή κάποιου δημόσιου εκπαιδευτικού χώρου.
Εάν οι πληροφορίες που αναφέρουν ύποπτες κινήσεις λαθρομεταναστών, ευσταθούν, τότε ίσως η αστυνομία (που βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας) θα πρέπει να δράσει πριν υπάρξουν εξελίξεις που θα επιτείνουν την ήδη δυσάρεστη κατάσταση που έχει προκύψει από την κατάληψη του κτιρίου της παλιάς Νομικής Σχολής.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης 25.1.2011, τουλάχιστον 150 άτομα, μετανάστες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, μπήκαν στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Σχολής, σε ένδειξη συμπαράστασης στα 300 άτομα που βρίσκονται από χθες στο κτήριο της Νομικής.
Σκοπός τους είναι να παραμείνουν όλη τη νύχτα στη Σχολή, ενώ σε λίγο ξεκινά έκτακτη γενική συνέλευση των φοιτητών.

Μία ακόμη ομάδα 70 λαθρομεταναστών κινείται προς την Θεσσαλονίκη, για να υποστηρίξει την εκεί ομάδα λαθρομεταναστών που έχει προχωρήσει σε κατάληψη....

http://kostasxan.blogspot.com/2011/01/blog-post_1568.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters