Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκε θησαυρός στο "Καραμανδάνειο"

Μπροστά σε έναν κρυμμένο θησαυρό βρέθηκαν οι υπάλληλοι του Καρμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, ψάχνοντας στα παλιά αρχεία του νοσηλευτηρίου. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι οι οποίοι πραγματοποιώντας έλεγχο στα αρχεία του νοσοκομείου, ύστερα από....
σχετική εντολή του διοικητή Γ. Γιαννακόπουλου, βρήκαν τα κλειδιά μιας τραπεζικής θυρίδας αλλά και τίτλους ιδιοκτησίας μετοχών αξιόγραφων και οικοπέδων, που περιήλθαν στην κατοχή του Καραμανδάνειου από δωρεές.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος» σύμφωνα με τα έγγραφα κατάθεσης που βρέθηκαν, η θυρίδα βρίσκεται σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας και περιέχει -μεταξύ άλλων- 323 χρυσές λίρες παλαιάς κοπής (αξίας περίπου 78.000 ευρώ), καθώς και μετοχές αγνώστου ύψους της Ιονικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Μάλιστα προκειμένου να εξακριβωθεί η αξία των μετοχών αλλά και να διερευνηθεί ο τρόπος εξαργύρωσή τους, έχει διορισθεί ήδη με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, πληρεξούσιος δικηγόρος και παράλληλα έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην Τράπεζα της Ελλάδος. Σε ό,τι αφορά ακίνητα (σπίτια και οικόπεδα) που βρέθηκαν ότι ανήκουν στο Καραμανδάνειο από διαθήκες και δωρεές, ήδη αυτά ταυτοποιούνται, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να έχουν διαπιστωθεί καταπατήσεις από τρίτους.

Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ιδρύματος, εάν η περιουσία του νοσοκομείου αξιοποιηθεί τότε το νοσηλευτικό ίδρυμα από παθητικό που ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες σε ότι αφορά τους ισολογισμούς του, θα μετατραπεί σε ενεργητικό με θετικά αποθέματα.

amanpoiare.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters