Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Τράπεζα της Ελλάδος:"Βγάλαμε το χρυσό της Ελλάδος στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για λόγους... ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ!!" Πάτε καλά μωρέ;


Απίστευτη απάντηση της Τράπεζας της Ελλάδος στον Κ. Αϊβαλιώτη για τα Ελληνικά αποθέματα χρυσού: "Σημαντικό μέρος φυλάσσεται σε Τράπεζες στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς" (!!)

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου απάντησε σε Κοινοβουλευτική Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ Κ. Αϊβαλιώτη σχετικά με τα Ελληνικά αποθέματα χρυσού, προωθώντας του έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
  • Τα διαθέσιμα και οι απαιτήσεις της Ελλάδας σε χρυσό είναι 147,5 τόννοι.
  • Σε μορφή ράβδων χρυσού είναι οι 112,4 τόννοι.
  • "Σημαντικό μέρος της ποσότητας αυτής φυλάσσεται σε Τράπεζες στο εξωτερικό για λόγους ιστορικούς" (!!)
Κατόπιν τούτου ο Κ. Αϊβαλιώτης υπέβαλε νέα Επίκαιρη Ερώτηση στον κ. Παπακωνσταντίνου με τα εξής ερωτήματα: σε ποιες χώρες βρίσκονται αυτές οι ράβδοι χρυσού, πόσο μας κοστίζει η φύλαξή τους, ποια η σχέση του Ελληνικού χρυσού με την υπόθεση "SWAPS" του Κ. Σημίτη καθώς και τι σημαίνει η παράξενη και ακατανόητη αποστροφή περί "ιστορικών λόγων"...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/blog-post_5985.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters