Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;

 
Αμηχανία στην κυβέρνηση για τη ΝομικήΑκούμε τόσες μέρες ότι μπορεί ν`αντέξει ο ανθρώπινος νούς.
Δεν ακούσαμε όμως να υποβάλλουν ενα απλό ερώτημα τους ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ του ανθρώπινου πόνου των λαθρομεταναστών. ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και ΓΙΑΤΙ αυτό το αλισβερίσι;
Οι εξαθλιωμένοι, πεινασμένοι, άφραγκοι λαθρομετανάστες; ΑΔΥΝΑΤΟΝ γιατί άλλα μας λένε στα ΜΜΕ οι "προστάτες" ΠΡΟΑΓΩΓΟΙ τους και την ΚΑΤΑΝΤΙΑ τους προβάλλουν ως μέσον ... λύπησης πρός τους ανθρώπους αυτούς, που ΤΙΠΟΤΑ δεν φταίνε, αλλά είναι υποχείρια ΣΤΥΓΝΗΣ πολιτικής εκμετάλλευσης.
Εμείς θέτουμε το απλό ερώτημα:
Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί έχουν ΕΞΟΔΑ και ΜΗΔΕΝ έσοδα.
ΠΟΙΟΙ ή ΠΟΙΟΣ τα καλύπτει και ΓΙΑΤΙ; Για ανθρωπιστικούς λόγους ΜΟΝΟ;
Μην τρελαθούμε εντελώς έτσι;
Μόνο για τους ... μετακομίσουν απο τα Χανιά, στο Ηράκλειο, απο εκεί με καράβι της γραμμής στον Πειραιά, απο τον Πειραιά στην Αθήνα με πούλμαν, στοίχησαν το λιγότερο 100 Ευρώ έκαστος, επι 250 άτομα μας κάνουν 2.500 ΕΥΡΩ! βάλε φαγητό, στρώματα κ.λ.π. ξεπερνάνε το πεντοχίλιαρο και τα έξοδα συνεχίζονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Αρα.... ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/01/blog-post_6455.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters