Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Εφτασε στη Βουλή το εισαγγελικό αίτημα άρσης ασυλίας του Πάγκαλου! Πάλι θα συγκαλυφθεί ο αθυρόστομος "κοπρίτης";

Γράφει το antiitroktiko.

Δηλαδή δεν πρέπει να πάρει ένα μάθημα κάποτε αυτός ο άνθρωπος έστω και τώρα στα γεράματα, ότι μπορεί να ανοίγει το στόμα του και...
 να τρώει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί να ανοίγει το στόμα του και να χαρακτηρίζει όποιον θέλει και όπως θέλει, χωρίς κανένα σεβασμό και καμία υπευθυνότητα. Γιατί αν ήταν υπεύθυνος θα ζήταγε από μόνος του να πάει στη δικαιοσύνη και να δούμε εκεί πως θα στήριζε τον γελοίο εαυτό του. Πάλι θα τον στηρίξουν οι συναδελφοί του και δεν θα ψηφίσουν τη άρση της ασυλίας του?

Το ερωτημα της άρσης ασυλιας του Θεοδωρου Παγκαλου, αφορά την εξυβριση και υποτιμηση που έκανε στο πρόσωπο του Ανδρέα Κουτούπη ο οποίος -αν θυμαστε- μέσω της -όντως, αρχικά- αδιαβλητης διαδικασίας του opengov που εγκαινίασε ο Γιώργος Παπανδρέου, είχε προσληφθεί από τον ίδιο τον Παπακωνσταντίνου ως Ειδικός Γραμματέας, λόγω τον φοβερών αντικειμενικών προσόντων του (Dr. Andreas G. Koutoupis MIIA, PIIA, CIA, CICA, CCSA .... κοπήκατε μηπως?).

Ο Κουτουπής είχε περάσει και από προσωπική συνεντευξη με τον ίδιο τον Παπακωνσταντίνου. Στην τελευταία φάση όμως ο Κουτουπής αποκάλυψε ότι ήταν παλιότερα μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ...παρόλα αυτά προσλήφθηκε. Ήρθαν όμως οι αποκαλύψεις του Ζούγκλα Τριανταφυλλόπουλου και διέλυσαν ακόμα ένα σπίτι (το χόμπι του Ταρζάν). Αποκάλυψε η Ζούγκλα ότι στο facebook του ο Κουτουπής έβριζε απίστευτα το ΠΑΣΟΚ προ των εκλογών του 2009 ... σε συζητήσεις που είχε με τους φίλους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους.

Τότε ο διορισμός του ανακλήθηκε και ο Παγκαλος σε συνεντευξη του είχε προβεί στις εξής δηλώσεις:
«…Ξέρετε, έγινε πολλή φασαρία με το θέμα Κουτούπη. Τι έδειξε αυτό το θέμα, ότι πράγματι το ΠΑΣΟΚ παίζει το παιχνίδι έτσι όπως το ανοίγει. Ήταν ένας κύριος απολύτως άγνωστος στο ΠΑΣΟΚ και με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία και το βιογραφικό του, με βάση την εντύπωση που έκανε ο ίδιος στον Υπουργό τον πήραμε. Και απεδείχθη ότι ήταν γελοίο πρόσωπο. Και έκανε τον καραγκιόζη στο Facebook. Αν κάποιος θέλει να κάνει το μάγκα και σαχλά αστεία, θα μείνει με το στίγμα του σαχλαμάρα στην υπόλοιπη ζωή του».

Στην μήνυση του που κατέθεσε το Μάρτιο του 2010, ο Κουτουπής μεταξύ άλλων έλεγε τα εξής:
«Πλέον, προσπαθώ εκ νέου να σταθώ στα πόδια μου, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με έλιωσε, στην κυριολεξία, το τεράστιο μέγεθος και βάρος των παράνομων, συκοφαντικών, δυσφημιστικών και εξυβριστικών εκφράσεων του εγκαλούμενου. Με εξόντωσε ηθικά, επαγγελματικά, οικονομικά, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, χωρίς όρια. Με καταβρόχθισε αμάσητο, με έκανε μια χαψιά.
Από όλα τα ανωτέρω εκτιθέμενα, προκύπτει σαφώς ότι ο εγκαλούμενος με τη συμπεριφορά του, εκμεταλλευόμενος το πολιτικό του κύρος, τη δύναμη αλλά και την υψηλότατη κυβερνητική του θέση σε βάρος ενός απλού πολίτη, ενός νέου ανθρώπου, ενός νέου επιστήμονα, προσέβαλε παράνομα και υπαίτια την τιμή, την υπόληψη και την εν γένει προσωπικότητά μου, τελώντας σε βάρος μου τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης και, περαιτέρω, προσέβαλε βάναυσα την επαγγελματική ακεραιότητα, φήμη, αξιοπιστία και το ήθος μου και έθεσε σε κίνδυνο το επάγγελμα και το μέλλον μου, ισχυριζόμενος για το πρόσωπό μου εξυβριστικούς και ονειδιστικούς χαρακτηρισμούς και διαδίδοντας σε βάρος μου ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και, μάλιστα, εν γνώσει της αναληθείας αυτών, όταν εγώ, το μόνο που ήθελα και επιθυμούσα ήταν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Πατρίδα μου. Ποια μεγάλη και σοβαρή εταιρία θα τολμήσει να με προσλάβει όταν γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει την οργή του παντοδύναμου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και πώς μπορεί να ελπίζει ότι θα έχει κρατικές δουλειές;»

Ο Ανδρέας Κουτουπής σήμερα είναι διδάκτορας και λέκτορας αλλά και ιδρυτής εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters