Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ξεχυλίζει ΠΑΣΟΚ και Δραγώνα η σελίδα των "τούρκων" δημοσιογράφων που κάνουν παράνομα εκπομπές στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Συνεχίζουν να κάνουν εκπομπές στην ΕΡΑ Κομοτηνής οι δύο περίεργοι... μεθοδεύεται η πρόσληψή τους στα μουλωχτά


Την περασμένη βδομάδα ανακοινώθηκαν τα ονόματα 171 δημοσιογράφων πουπροσλαμβάνονται στην ΕΡΤ. Ανάμεσά τους δεν υπάρχουν προσληφθέντες για την ΕΡΑ Κομοτηνής και Ιωαννίνων...
Λογικό μιας και μετά την ερώτηση στη Βουλή όπου καταγγέλλονταν φωτογραφική διάταξη για πρόσληψη δημοσιογράφων στην ΕΡΑ Κομοτηνής ... θα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα να εμφανιστούν στη λίστα τα ονόματα των δύο δημοσιογράφων, Αϊντίν Μποστάντση και Εβρέν Ντεντέ, οι οποίοι μιας και το έφερε η κουβέντα συνεχίζουν και κάνουν εκπομπές στην ΕΡΑ Κομοτηνής κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή ενώ παράλληλα εκφωνούν και το πρωινό δελτίο ειδήσεων στα τουρκικά, παρόλο που η σύμβασή τους έχει λήξει εδώ και 10 μήνες!!!
Προφανώς οι εν λόγω "δημοσιογράφοι" είτε αγαπάνε τόσο πολύ την Ελλάδα που παρόλο που έληξε η σύμβασή τους και δεν πληρώνονται, συνεχίζουν να κάνουν εκπομπές... ή έχουν όλες τις διαβεβαιώσεις ότι θα προσληφθούν...
Οπότε αυτό που αναμένουμε τον επόμενο καιρό είναι να ανακοινωθεί στα μουλωχτά η πρόσληψή τους στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Διαβάστε και:
22.10.2010 -Προσλήψεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής ή στο TRT? ( Türkiye Radyo Televizyon)
2.12.2010 -Ερώτηση Πολατίδη για μουσουλμάνους δημοσιογράφους στην ΕΡΑ Κομοτηνής
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/01/blog-post_9514.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters