Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας προειδοποιεί για το τέλος του κόσμου (video)



Σχόλιο Αφύπνισης: Τι έγινε; Πανικοβλήθηκαν οι σαυρούλες;;;
«Θα πολεμήσω για εσάς ως το τέλος» υποσχέθηκε στους συμπατριώτες της η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα σταθεί απέναντι στα «ζόμπι», τα «θηρία της κόλασης» και τον θρίαμβο της κορεατικής ποπ. Η Τζούλια Γκίλαρντ σε ένα χιουμοριστικό διάγγελμα, που γυρίστηκε για το ραδιοσταθμό Triple J και το νεανικό κοινό του, λέει: «Απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμα ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια».

«Είτε το τελικό χτύπημα έλθει από τα ζόμπι που κατασπαράσσουν την ανθρώπινη σάρκα, από δαιμονικά θηρία είτε από το θρίαμβο της Κ-ποπ (νοτιοκορεατική ποπ), για ένα πράγμα πρέπει να είστε βέβαιοι όσον αφορά εμένα: θα πολεμήσω για σας ως το τέλος», τόνισε.

«Αυτό σημαίνει, το λιγότερο, ότι δεν θα πρέπει να κάνω πλέον το ‘Ερωτήσεις και Απαντήσεις’», πρόσθεσε αναφερόμενη σε μια τηλεοπτική πολιτική εκπομπή στην οποία προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου απαντούν σε ερωτήσεις τηλεθεατών.

«Καλή τύχη σε όλους σας», είπε η Γκίλαρντ με ύφος σκυθρωπό.



topeiraxtiri.blogspot.gr

Πηγή: http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/video_7.html#ixzz2EOvA28Sf
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters