Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων καλά κρατεί.

Ο κάθε λαθρομετανάστης που παίρνει την βαλίτσα του από το Πακιστάν και έρχεται ανενόχλητος στην πλατεία Συντάγματος για καφέ, από τώρα και μετά θα ξέρει ότι υπάρχει και το τριψήφιο δωρεάν νούμερο να το καλεί για να κάνει τα παράπονα του. Ο Έλληνας συνταξιούχους....


πρέπει να πληρώνει στις τηλεφωνικές εταιρείες των νταβατζήδων 5 και 10 Ευρώ για ένα ραντεβού με τον γιατρό.

Επίσης, ο Έλληνας που θα πάει να κάνει μια μηνυτήρια αναφορά εναντίων κάποιου που τον έκλαψε, θα πρέπει να πληρώσει 100 ευρώ παράβολο. Οι λαθρομετανάστες με τις πραμάτειες τους έχουν πανεπιστημιακό άσυλο να πουλούν ότι βρουν όπου βρουν χωρίς ταμειακές, ο Έλληνας αν δεν πληρώσει 5 Ευρώ ΦΠΑ πάει αυτόφωρο.

Ο Έλληνας αν θα πάει στην τράπεζα του ζητούν ταυτόχρονα φορολογική ενημερότητα κτλ, ο λαθρομετανάστης πηγαίνει στην Westernunion και στέλνει όσα λεφτά θέλει όπου θέλει.
Αν ο Έλληνας ανοίξει επιχείρηση του ζητούν πόθεν Έσχες, αν την ίδια επιχείρηση την ανοίξει ένας Τούρκος δεν του ζητούν πόθεν Έσχες.

O ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΗ ΧΑΡΗ!!!!
jack the ripperhttp://www.trelokouneli.gr/2012/12/blog-post_8664.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters