Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τὰ μαῦρα ἐλικόπτερα (Bίντεο)

Εἰλικρινῶς δὲν εἶχα ἰδέα. 

Ὅταν τὸ διάβασα ἔκανα μίαν μικρὴ ἔρευνα στὸ διαδίκτυον, ἀλλὰ μᾶλλον …σκοτίστηκα περισσότερο.
Σαφῶς καὶ ὑπάρχουν ἀρκετὲς καταγγελίες, ὅπως ἐπίσης καὶ καταγραφές, ἀλλὰ δὲν γνωρίζω τὴν σοβαρότητά τους.
Τὸ δημοσιεύω μὲ πολλὲς ἐπιφυλάξεις, ἄν καὶ τώρα πιά, γιὰ νὰ λέω τὴν ἀλήθεια, τίποτα δὲν μὲ ξενίζει.
Ὅλα ὑπὸ ἔλεγχον εἶναι, ὅλα ἀμφισβητήσιμα κι ὅλα …πραγματικά! 
Φιλονόη. 
Υ.Γ. Μίλησε κάποιος γιά εἰκονική πραγματικότητα; 
Τα μαύρα ελικόπτερα πετούν το βραδύ στον ουρανό των ΗΠΑ , χωρίς διακριτικά, κάνοντας περιπολίες, και επίσημα λένε ότι χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ναρκωτικών . Ανεπίσημα σύμφωνα με μιας θεωρίας συνωμοσίας κατασκοπεύουν τις δραστηριότητες του μέσου αμερικανού πολίτου, προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες για “ανατρεπτικούς σκοπούς” .
Δεν παράγονται από μέταλλα όπως τα ελικόπτερα που ξέρουμε άλλα από κρυστάλλους που τοποθετούνται σε ένα βιολογικό οργανισμό – συνήθως τα βοοειδή. Μερικά από τα υλικά των αεροψεκασμών εισέρχονται στα βοοειδή μέσω τροφής ή μέσου νερού και μαζί με τις οργανικές ουσίες των ζώων αναπτύσσουν τους κρυστάλλους, τους οποίους αργότερα συλλέγουν για την κατασκευή των μαύρων ελικοπτέρων . Κατασκευάζονται με νανοβιοτεχνολογία. Τα μαύρα ελικόπτερα, δεν έχουν φώτα άλλα διόπτρες νυχτερινής όρασης . Αυτά σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας . κάτω ένα μαύρο ελικόπτερο .Και αυτό το γραφώ για μερικούς που νομίζουν ότι ένα κόμμα της Ελλάδα θα τους σώσει.
περιοδικὸ ἀναζήτησις 
http://filonoi.gr/f-ta-mayra-elikoptera/


elladatora

πηγη
 thesecretrealtruth 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters