Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο! Η Κούφια Γή, ταινία απο το MIR


Απολαύστε μια μοναδική ταινία απο τον Ρωσικό Διαστημικό σταθμό MIR. Η ταινία δόθηκε απο έναν πληροφοριοδότη. Αυτά που γραφει απο κάτω για Αγκάρτα και για πέμπτη διάσταση, έγκειται στην διακριτική σας ιακνότητα να τα πιστέψετε η όχι ! Αλλά να θυμάστε πως, όποιος Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ένα -όποιο- θέμα, ΔΕΝ πιστεύει ότι του λένε, ειδικά όταν αυτά τα λένε αυτοί που, αντί να Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν, απλά βολεύονται να πιστεύουν.


666 ΚΟΙΛΗ ΓΗ , 888 ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, 999 ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΨΥΧΗ
“Εις το εσωτερικό της Κούφιας Γης, όπου κατοικείται το 1/4 της εσωτερικής επιφάνειας, αποτελείται εξ υδάτων, και τα 3/4 εκ γης, στέκουν θεόρατες θαυμαστές πολιτείες μεγάλης ομορφιάς και λειτουργικότητας  Αρχαιοελληνικής αρχιτεκτονικής. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικόν επιφανειών είναι 616 μίλια λιγότερη από την αναγνωρισμένη διάμετρο της Γης. Εις το κέντρο ευρίσκεται ο θρόνος της ΠΕΤΡΑΣ του Ηλεκτρικού θεού, μια κυκλική σφαίρα θερμής ροζ φλόγας που φωτίζει θαμπά, όχι λαμπερή άλλα περιβάλλεται από μια Μηδέν Άργη, απαλή ομφή που εκβάλει αναθυμιάσεις, εγκυμονούσες εις το εσωτερικό της, εκπέμπουσες ευχάριστη ψυχική θέρμη.
Αν η Γη ήταν συμπαγής μάζα και όχι Κούφια, η ταχύτητα της περιστροφής της γύρω από τον άξονα της θα την έσπαγε σε χιλιάδες κομμάτια. Αι είσοδοι εις τα Άδυτα ιερά, συμπεριλαμβανόμενων του Βορείου και Νοτίου πόλου, ευρίσκονται εις τους λεγόμενους ιερούς χώρους της επιφάνειας, εις τα ενδιαιτήματα και Ναούς των θρησκευτικών θεοτήτων. Ο πλανήτης της Γης είναι Κούφιος και κατοικείται εις το εσωτερικόν του. Αυτό είναι το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.”
Οι τίτλοι 666,888 και 999 είναι βιβλία του Δημ. Κούγκουλου και η περιγραφή που παρατέθηκε δική του. Διάβασε την συνέχεια και αγόρασε το – ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟ- βιβλίο του Παντελή Γιαννουλάκη ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ. Το απαγορευμένο ταξίδι συνεχίζεται πέρα από τις πύλες. Για να αρχίσεις να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τι γίνεται την στιγμή που γίνεται και να σταματήσεις να πιστεύεις ο,τι σου λένε.
(προσοχή!!! κυκλοφορούν βιβλία απομιμήσεις σκόπιμα παραπλανητικές)..


http://www.terrapapers.com/?p=1943
To είδαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters