Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το 2012 ήταν ένας παράξενο χρόνος, αλλά και ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που πολλοί άνθρωποι βιώνουν στη διάρκεια αυτού του έτους είναι οι δυνατοί ανεξήγητοι θόρυβοι που συνεχίζουν σε τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμη και τώρα.


Πολλοί άνθρωποι είπαν για το περιστατικό που συνέβει στην Αριζόνα ότι ήταν πιο δυνατό από οποιαδήποτε ηχητική έκρηξη έχουν ακούσει ποτέ. Στρατιωτικά αεροσκάφη δεν επιτρέπεται να πετάξουν εκεί χωρίς έγκριση, και μόνο πάνω από τις ζώνες περιορισμένης πρόσβασης. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να διαγραφεί μας αναφέρει ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και είναι εξαιρετικά απίθανο. Η σειρά από τις εκρήξεις ακούστηκε από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό το φαινόμενο είχε επίσης ακουστεί στο Βόρειο Τέξας και περιοχές της νότιας Οκλαχόμα.
Ο Jean Swesey αυτόπτης μάρτυρας μας λέει: Ήταν μια ολόκληρη σειρά από φράγματα, μέχρι έξι ή επτά. Ήταν γρήγορα και πολύ δυνατά. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων μέσα και γύρω από Verde Valley και στο Φλάγκσταφ κάλεσαν την αστυνομία και τους πυροσβέστες για να αναφέρουν τους περίερους ήχους. "Ακουγόταν σαν βροντή, αλλά υπόγεια," δήλωσε ο Swesey, και όλα τα σκυλιά στη γειτονιά, ξεκίνησαν να γαβγίζουν.


Το κανάλι CBS 5 έλαβε τις πρώτες εκθέσεις των εκρήξεων-θορύβων λίγο μετά τις 5 μ.μ. την Τρίτη 4 Δεκ. και ξεκίνησε τον έλεγχο του θέματος μέσα από κυβερνητικές πηγές. Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία σημαντική σεισμική δραστηριότητα στην Αριζόνα που θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει αυτά τα φράγματα ήχου. Το Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας προσπάθησε να ανταποκριθεί στις κλήσεις των κατοίκων αλλά δεν βρήκαν τίποτα.


Στην περιοχή Sedona έκθεση ανέφερε μια παράξενη οσμή, αλλά αυτό ήταν αβάσιμο και δεν μπορεί να σχετίζονταν με τους ήχους. Στο Camp Verde Marshal έλαβαν επίσης μια σειρά από τηλεφωνήματα για τα φράγματα, αλλά οι αξιωματικοί δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τυχόν εκρήξεις.


Τέξας και Οκλαχόμα


Για άλλη μια φορά οι περίεργοι ήχοι έχουν ακουστεί πάνω από μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει δύο περιοχές (Τέξας και Οκλαχόμα) που καλύπτουν έκταση 7 -10 νομών. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι αυτοί οι ήχοι θα μπορούσε να είναι στρατιωτικά αεροσκάφη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν ακουστεί σε πολλές περιπτώσεις χωρίς οπτική παρατήρηση των αεροσκαφών. Επίσης οι στρατιωτικοί πιλότοι πρέπει να έχουν έγκριση για να σπάσουν το φράγμα του ήχου και μπορούν να το κάνουν μόνο σε περιορισμένο εναέριο χώρο.


Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια ηχητική έκρηξη όταν προέρχετε από αεροπλάνο. (Ακριβώς κάτω το βίντεο)
Οι εκθέσεις κυμαίνονται από το Cooke County, Κάρτερ, Johnston, Murray, Pontotoc ακόμα και στο Marshall County. Υπήρξαν δεκάδες κλήσεις. Μιλήσαμε με τον διευθυντή Δημοσίων σχέσεων της Lockheed Martin, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη των στρατιωτικών αεροσκαφών και μας είπε ότι πιθανότατα η αιτία των δυνατών ήχων ήταν από αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από την Νότια Οκλαχόμα Τετάρτη 5 Δεκ. σπάζοντας το φράγμα του ήχου


Ρόουντ Άιλαντ


Barrington, RI (WPRI) - Ενώ οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν την πηγή, οι κάτοικοι λένε ότι άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη και περίεργους ήχους που προέρχονταν από το Narragansett Bay βράδυ της Δευτέρας 3 Δεκ. γύρω στις 23:30 μ.μ. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η πηγή του θορύβου παραμένει ένα μυστήριο.


http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/strange-noises-2012-apocalypse.html#more


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1009.html 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters