Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΩΣ «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ»...

Το σχέδιο Σουλτάνου-Ιμπραήμ εφαρμόζει η Τουρκία για να στραγγαλίσει την Ελλάδα
Γερμανικός στόχος: Να εξαφανίσει το έθνος των Ελλήνων, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα της στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο



του Μάκη Βραχιολίδη
Η χώρα, εξαιτίας των ανεπαρκών και εν πολλοίς δωσιλόγων πολιτικών της, βιώνει τις πιο τραγικές στιγμές της ιστορίας της.Το καλοκαίρι του 1974 οπότε  και σημειώθηκε η τραγωδία της Κύπρου, ίσως να φαντάζει ...παιδικό διήγημα μπροστά σε αυτό που έχουν σχεδιάσει για την χώρα οι εχθροί της και που περιλαμβάνει καθολικά χτυπήματα σε βάρος της Πατρίδας μας, από την Τουρκία (και όχι μόνον).

Το 1974 η Ελλάς βρισκόταν σε μια κρίσιμη καμπή, εισερχόμενη στην μεταπολιτευτική της πορεία. 

Σήμερα, η Ελλάς μέσα από ένα σχέδιο προκεχωρημένης αποσάρθρωσης της οικονομίας της (σε χρόνο ρεκόρ), εμφανίζεται αδύναμη παρά ποτέ. Και με την παρουσία ανίκανων να διαχειριστούν κρίσιμες καταστάσεις πολιτικών, η Τουρκία ετοιμάζεται να επωφεληθεί από τα γεγονότα για να ...χτυπήσει. Η ιστορία της προαιώνιας εχθρού μας, είναι γνωστή: Όταν βλέπει τις αδυναμίες της Ελλάδος, επωφελείται από αυτές και επιτίθεται. Έχοντας βέβαια οργανώσει μεθοδικά το σχέδιό της. Όπως είχε κάνει με την Κύπρο στα 1974.

Οι σημερινές συγκυρίες και με δεδομένα τα όσα συμβαίνουν στις μεταξύ μας σχέσεις σε Αιγαίο και  Θράκη, ευνοούν την Τουρκία.  

Οι προχθεσινές δηλώσεις Ερντογάν μόνον τυχαίες δεν ήταν: «Πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα για την Τουρκία μια χώρα που προσπαθεί να ορθοποδήσει ζητώντας ελεημοσύνη 100 δισ., που πουλά τα νησιά της;» δήλωσε με περισσή απαξία και έπαρση,  ο Τούρκος ηγέτης.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο όμως, δεν είναι οι δηλώσεις Ερντογάν, όσο η παντελής ανεπάρκεια των εδώ πολιτικών μας οι οποίοι διαξιφίζονται μεταξύ ευρώ και δραχμής, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα. 

Οι εκπρόσωποι του πολιτικού συστήματος, από την Δεξιά έως την ευρωπαϊκή αριστερά, κοκορομαχούν αδιαλείπτως για το ποιος θα διασφαλίσει την διατήρηση της Ελλάδος εντός ευρωζώνης, αναλισκώμενοι παράλληλα, σε ατελέσφορες συζητήσεις περί αντιμετωπίσεως του προβλήματος των λαθρομεταναστών ! Χωρίς ωστόσο να έχουν σχέδιο ούτε γι’ αυτά ούτε για τα τελείως αντίθετα σενάρια, που όμως ήδη έχουν σχεδιάσει οι εχθροί μας για να μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. 

Δυστυχώς, οι ανεπαρκείς πολιτικοί μας θα εξακολουθούν να πελαγοδρομούν για την προστασία της ευρωζώνης όταν αυτή θα έχει ήδη διαλυθεί ή θα εξαντλούνται σε διαλόγους για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, όταν πια τα γεγονότα θα τους έχουν ξεπεράσει για να υποχρεωθούν από αυτά, να αλλάξουν σελίδα! Τότε όμως θα είναι αργά και θα βρισκόμαστε προ εθνικού αδιεξόδου ή προ μίας νέας –φευ- εθνικής καταστροφής.

 Οι λαθρομετανάστες και η ευρωζώνη είναι οι δύο αιτίες που βουλιάζουν την Ελλάδα και αποτελούν παράλληλα τον «δούρειο ίππο», τον οποίο χρησιμοποιούν οι εχθροί μας, για να την αλώσουν.

    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.Η Τουρκία σπρώχνει τους εξαθλιωμένους και πεινασμένους ισλαμιστές προς την χώρα μας, για να την εποικίσει, εφαρμόζοντας με πανομοιότυπο τρόπο τη συμφωνία Σουλτάνου - Ιμπραήμ του 1824. 

Τότε, η Οθωμανική αυτοκρατορία, στην προσπάθειά της να καταπνίξει στο αίμα την επανάσταση και να σφαγιάσει τους Έλληνες που τόλμησαν να διεκδικήσουν τη ελευθερία τους, ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραήμ της Αιγύπτου, εφαρμόζοντας σχέδιο που αποσκοπούσε στον εποικισμό της Πελοποννήσου με Άραβες, με ταυτόχρονη εξαφάνιση του ελληνικού στοιχείου από αυτήν. 

Το σχέδιο, αφορούσε  στο σφαγιασμό των Ελλήνων- ανδρών και στη μεταφορά των γυναικόπαιδων στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής. Ο σουλτάνος, πρόσφερε μάλιστα ως λάφυρο-δώρο την Πελοπόννησο στους Αιγύπτιους!

Την ίδια τακτική εφαρμόζει εδώ και λίγα χρόνια η Τουρκία σε βάρος της χώρας μας, προωθώντας σε αυτήν κύματα λαθρομεταναστών. Ισλαμιστές από τα βάθη της Ασίας εισέρχονται στη Ελλάδα, είτε  από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είτε από την Θράκη, έτσι που αυτή τη στιγμή οι παράνομοι ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας, ενδεχομένως φτάνουν τα 5.000.000 άτομα !!! Αριθμός-ωρολογιακή βόμβα για την Πατρίδα και τους Έλληνες. 

Η εφαρμογή της συμφωνίας «Δουβλίνο 2» την οποία υπέγραψαν εθνοπροδότες πολιτικοί μας ταγοί, κρατά εγκλωβισμένους στην χώρα μας όλους τους λαθρομετανάστες, έχοντας καταστήσει την Πατρίδα μας χωματερή εξαθλιωμένων, αλλά κυρίως επικίνδυνων και εν πολλοίς φανατισμένων ισλαμιστών.

Μέχρι σήμερα, οι πολιτικοί μας ταγοί διαγκωνίζονταν ευκολότερα στο ποιος θα τούς φτιάξει μουσουλμανικό τέμενος, παρά στην αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών οι οποίοι έχει εκτοξεύσει την εγκληματικότητα και έχουν επιδεινώσει την ανασφάλεια των πολιτών. 

Οι Έλληνες πολίτες σφαγιάζονται από τους λαθρομετανάστες για λίγα ευρώ! Ταυτόχρονα, οι όψιμες επί του ζητήματος συζητήσεις, αποτελούν προεκλογικές ρουκέτες χωρίς περιεχόμενο και λύσεις...
Οι λαθρομετανάστες αποτελούν συνέχεια του σχεδίου σουλτάνου-Ιμπραήμ, για την καταστροφή και τελική υποδούλωση της Ελλάδος. 

2.     Η ευρωζώνη στην οποία όλα τα πολιτικά κόμματα εκφράζουν αιώνια αφοσίωση, «αποτελεί μηχανισμό χρεωκοπιών κρατών». 

Το έχει δηλώσει ο έμπειρος και έγκριτος οικονομολόγος Κώστας Καζάκης, πολλοί δε άλλοι έμπειροι αναλυτές και οικονομολόγοι, έχουν συστήσει επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, προτείνοντας και διέξοδες λύσεις,  όπως οι κ.κ. Δελαστίκ, Κόλμερ Αθηναίος κ.α.

Η Γερμανία διά της ευρωζώνης,  έχει δημιουργήσει συνθήκες στραγγαλίσματος των οικονομιών της Ευρώπης, με την αποστράγγιση των βιομηχανιών τους και με υπέρογκους δανεισμούς. Μετά την Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία και κυρίως η Ισπανία, καταρρέουν ταχέως, εξαιτίας του ευρώ-μηχανισμού. 

Ταυτόχρονα, οι εδώ πολιτικοί μας ταγοί αποκηρύσσουν και δαιμονοποιούν τη δραχμή ως καταστροφική επιλογή. Η δε Ν.Δ. έχει επιλέξει και διαφημιστικό σποτάκι, θεωρώντας λίγο ως πολύ εχθρούς της Πατρίδας, όσους διακηρύσσουν την επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα! Λες και για την σημερινή μας χρεωκοπία ευθύνεται η δραχμή. Λες και για τις αυτοκτονίες και την διάλυση του κοινωνικού ιστού, τη καταβαράθρωση μισθών συντάξεων και την καταβύθιση του βιοτικού μας επιπέδου, ευθύνεται η δραχμή.

Η εξαθλίωση και η εξαφάνιση του γένους των Ελλήνων είναι ο στόχος της Γερμανίας. Ό,τι δεν πέτυχε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέλει να το πετύχει σήμερα, επιδεικνύοντας αβυσαλέο μίσος σε βάρος μας, χειρότερο και από αυτό που επεφύλασσε εναντίον των Εβραίων. Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να τρομοκρατούν και να υποδεικνύουν στους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά. Γιατί γνωρίζουν ότι με τον Σαμαρά στην ηγεσία της χώρας, θα επιτύχουν τον σφαγιασμό του λαού και της Πατρίδας.

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ηγέτες, άλλοι εν γνώσει τους και άλλοι εν αγνοία τους, παίζουν το παιχνίδι της Μέρκελ. Διατηρούν εγκλωβισμένη την χώρα στο ευρώ, την ίδια ώρα που η Γερμανία σχεδιάζει την έγκαιρη και χωρίς απώλειες, έξοδό της!

Κανείς σχεδιασμός για την την αντιμετώπιση  αυτού του ενδεχομένου από τους πολιτικούς μας φωστήρες. Η χώρα οδηγείται για μια ακόμη φορά, ξυπόλητη στ’ αγκάθια, από άνθρωπους-ερασιτέχνες.
Με τις απειλές και τις ιαχές του πραγματικού πολέμου να ηχούν από την πλευρά της Τουρκίας και τον οικονομικό πόλεμο να τον ζούμε και να εντείνεται διαρκώς.  
Από το hellenicrevenge
Το είδαμε: http://www.kalyterotera.gr/2012/06/blog-post_1392.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters