Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε μία μετατόπιση του φλοιού

Από μια κοινή μελέτη που διεξήχθη από Νορβηγούς και Γερμανούς επιστήμονες φαίνεται ότι ο πλανήτης μας διανύει μια πραγματική ολίσθηση των μαζών που θα μπορούσε να προκαλέσει μια "αληθινή πολική" (μετανάστευση των πόλων).

Θεωρία που εξηγεί το γεγονός ότι η στερεά μάζα του πλανήτη μας είναι αυτή που υποβάλλεται σε μια αλλαγή της εποχής στο κέντρο της και τα υγρά της στροβιλίζονται στον πυρήνα του πλανήτη μας.

Ένα τέτοιο φαινόμενο θα επηρεάσει τον άξονα της Γης, που θα έχει την τάση να κλίνει για να αντισταθμίσει αυτή την ανισορροπία, αλλά αυτό το φαινόμενο, δεν θα πρέπει να συνδέεται με τη δυναμική των τεκτονικών πλακών ή τις διαταραχές του μαγνητικού πεδίου.
Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε από την παρακολούθηση των (hot spots) καυτών σημείων του πλανήτη, που παρουσιάζουν δραστηριότητα. Οι μάζες του φλοιού της Γης, πρέπει να υποβάλλονται σε μια αλλαγή με σχέση με το υγρό μέρος του πλανήτη, με αποτέλεσμα τον εκτοπισμό ολόκληρης της δομής του, και την αύξηση της ηφαιστειακής σεισμικότητας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πηγή : http://www.apocalypsejohn.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters