Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε μία μετατόπιση του φλοιού

Από μια κοινή μελέτη που διεξήχθη από Νορβηγούς και Γερμανούς επιστήμονες φαίνεται ότι ο πλανήτης μας διανύει μια πραγματική ολίσθηση των μαζών που θα μπορούσε να προκαλέσει μια "αληθινή πολική" (μετανάστευση των πόλων).

Θεωρία που εξηγεί το γεγονός ότι η στερεά μάζα του πλανήτη μας είναι αυτή που υποβάλλεται σε μια αλλαγή της εποχής στο κέντρο της και τα υγρά της στροβιλίζονται στον πυρήνα του πλανήτη μας.

Ένα τέτοιο φαινόμενο θα επηρεάσει τον άξονα της Γης, που θα έχει την τάση να κλίνει για να αντισταθμίσει αυτή την ανισορροπία, αλλά αυτό το φαινόμενο, δεν θα πρέπει να συνδέεται με τη δυναμική των τεκτονικών πλακών ή τις διαταραχές του μαγνητικού πεδίου.
Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε από την παρακολούθηση των (hot spots) καυτών σημείων του πλανήτη, που παρουσιάζουν δραστηριότητα. Οι μάζες του φλοιού της Γης, πρέπει να υποβάλλονται σε μια αλλαγή με σχέση με το υγρό μέρος του πλανήτη, με αποτέλεσμα τον εκτοπισμό ολόκληρης της δομής του, και την αύξηση της ηφαιστειακής σεισμικότητας σε παγκόσμια κλίμακα.

Πηγή : http://www.apocalypsejohn.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters