Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ "DARPΑ" ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΧΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο αφύπνισης: Φανταστείτε τι τεχνολογία έχουν τα καθάρματα της Darpa/NWO και μας δείχνουν αυτά τα παιδικά πράγματα... κάποιοι λένε πως η τεχνολογία τους είναι 100χρόνια μπροστά, αλλά μας δείχνουν άλλα, για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Στο φινάλε οι ίδιοι βάζουν τις φωτιές, οι ίδιοι καίνε τον πλανήτη... ότι και αν δημιουργήσουν ποτέ δεν θα είναι για καλό...

 H Darpa, αυτή η προηγμένη υπηρεσια των ΗΠΑ με τις… θεότρελες ιδέες, δείχνει ένα νέο σύστημα που μπορεί να σβήσει φλόγες με τον ήχο! Αυτό είναι το...
πρόγραμμμα με την ονομασία “Instant Fire Suppression”.

Η Defense Advanced Research Projects Agency (Darpa) μάλιστα μας έχει δώσει και δύο εντυπωσιακά βίντεο με δοκιμές που έγιναν σε εργαστήριο τον Δεκέμβρη του 2011.
Η ομάδα έδειξε ένα σύστημα με φλόγες που σβήστηκαν με ένα ακουστικό πεδίο που ‘λεπταίνει’ τον αέρα γύρω από τις φλόγες. Εκτός από το tech της υπόθεση πάντως το θέμα είναι πως ΔΕΝ είναι εκκωφαντικός ο θόρυβος. Την ίδια ουσιαστικά τεχνολογία είχε δοκιμάσει στα 1900s ο Γερμανός φυσικός Heinrich Rubens με σειρά σωλήνων. Η Darpa είχε ανακοινώση τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών και ηχητικών σημάτων από το 2008 καθώς λέει πως αν και υπάρχει “despite extensive research in this area, there have been no new methods for extinguishing and/or manipulating fire in almost 50 years.” Με άλλα λόγια υπάρχει πλέον χώρος για να δημιουργηθεί νέα τεχνολογία.
Το Instant Fire Suppression project έχει αρχικά ξεκινήσει για να σβήνει φωτιά σε κλειστούς χώρους όπως πλοία και το κόκπιτ ενός αερσοσκάφους.
Μετά από δύο χρόνια έρευνες σε τεχνολογίε όπως ψυχρό πλάσμα η Darpa έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες επιτυχίας τον Γενάρη του 2012. Δείχνει απλό άλλα έχει πολύ tech.
 
 
 
http://atheatignosi.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters