Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Ανησυχητική σκηνή χωρίς λογική εξήγηση, πουλιά πέφτουν νεκρά από τον ουρανό στο Τέξας - Βίντεο

6 Δεκεμβρίου του 2012 - Μια νέα έκθεση νεκρών πτηνών στο Τέξας, όπου αυτές τις μέρες δεκάδες πουλιά βρέθηκαν στο έδαφος κατά μήκος των δρόμων του Collin county. Μία ανησυχητική σκηνή που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο «συχνή και προσθέτετε στη λίστα με τις προηγούμενες περιπτώσεις, ενώ μείνει χωρίς λογική εξήγηση. Το βίντεο γυρίστηκε από το NBC 5 έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.


Πηγή:  apocalypsejohn

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters