Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ

Καθώς είπαν οι μάρτυρες. ο ήλιος μόλις είχε εξαφανιστεί πίσω από τα βουνά, όταν ξαφνικά ο χλωμός ουρανός εξερράγη σε ένα τρεμάμενο κόκκινο χρώμα που προμήνυε συμφορές. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας ήχος σαν από πολλούς κεραυνούς αντήχησε στα γύρω βουνά. Τα σπίτια άρχισαν να τρέμουν. Ο ουρανός στα νότια της Σοσνόβσκα πήρε ένα λαμπρό πορφυρό χρώμα. Παρόμοιες αναφορές για μια γιγαντιαία φωτεινή έκρηξη έγιναν και από χωρικούς των Κας-Τερκιρμέν και Κάρα Μπάλτι. Ηταν ακόμα ξημερώματα όταν, τρία ελικόπτερα, εντόπισαν το σημείο έκρηξης. Ειδικοί στρατιωτικοί ερευνητές μεταφέρθηκαν αμέσως στο σημείο αυτό, ενώ ο στρατός κύκλωσε την περιοχή.
Φήμες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά στο Φρούνζε, μια πόλη με πληθυσμό 450.080 κατοίκων, έλεγαν ότι οι ερευνητές είχαν προσδιορίσει το προφίλ του αεροσκάφους που είχε συντριβεί: ήταν
κυκλικό, σε σχήμα δίσκου. με διάμετρο περίπου 30 μέτρα. Επίσης, βρέθηκαν Καμένα απομεινάρια δύο σωμάτων που έμοιαζαν με ανθρώπινα. τα οποίο μεταφέρθηκαν αλλού.

Ήταν περίπου 10 το βράδυ όταν οι ερευνητές ειδοποιήθηκαν για ένα ακόμη αντικείμενο που είχε πέσει από τον ουρανό στους λόφους, τέσσερα χιλ. ΝΔ της Σοσνόβκα. Οταν έφτασαν εκεί είδαν μια μεταλλική κάψουλα σε σχήμα αυγού, η οποία είχε μήκος 1.50 μ. Περίπου και 0,75 μ. πλάτος, και ήταν εφοδιασμένη με ρουκέτες προσγείωσης.


Το Πάνω μέρος της φαινόταν να έχει κάτι που έμοιαζε με αρθρωτό Καπάκι, Ο συνταγματάρχης Αιτμάτοφ, που ήταν επικεφαλής της ομάδας, απέκλεισε αμέσως την περιοχή από τον υπόλοιπο κόσμο. Έδωσε διαταγή ν' ανοίξουν αμέσως το καπάκι. έτσι, κατά τις τρεις το πρωί, κάτω από το φως των προβολέων των τριών ελικοπτέρων η ομάδα ελευθέρωσε το σκέπασμα. Κατάπληκτοι αντίκρισαν ένα μωρό με ανθρώπινη όψη, που ανέπνεε κανονικό και φαινόταν να κοιμάται .



Επάνω σχέδιο του κεφαλιού του "εξωγήινου" μωρού. Το έντονο πορφυρό χρώμα των ματιών του παραξένεψε αμέσως τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την υγεία του Μέση: Αυτή τη μορφή περίπου είχε η κάψουλα που περιείχε τον επισκέπτη από το διάστημα. το μωρό, ξαπλωμένο πάνω σε ένα πορώδες υλικό, ανέπνεε από μια ειδική συσκευή οξυγόνο . Κάτω: πρόχειρο σκίτσο των χεριών και των ποδιών του μωρού. Ανάμεσα στα δάχτυλα υπάρχουν μεμβράνες

.

Αμέσως το μετέφεραν στο Ινστιτούτο Ιατρικών Ερευνών του Φρούνζε και κατόπιν, για μικρό χρονικό διάστημα. στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νόσων για παιδιά στη γειτονική Αλμα Ατα, Το μωρό το παρακολούθησε ο δρ. Μιχαήλ Ιμπραγκίμοφ, που το περιέγραψε ως εξής: Ο Κόσμικ (αυτό το παρατσούκλι του έδωσαν οι νοσοκόμες) είναι ο μοναδικός ασθενής μας. Βρίσκεται σε ένα δωμάτιο στον πέμπτο όροφο του Ινστιτούτου μας. Έχει ύψος 66 εκατοστά και ζυγίζει 11 κιλά. Το μωρό φαίνεται σαν ανθρώπινο, εκτός από κάποιες μεμβράνες στο δάχτυλα των χεριών και των ποδιών του, κάτι που δείχνει ότι Ίσως τα όντα αυτά περνούν μεγάλες χρονικές περιόδους στο νερό. Οι ακτίνες Χ δείχνουν ότι το σώμα του είναι όπως του ανθρώπου, με την εξαίρεση μιας κάπως μεγαλύτερης καρδιάς...


Η καρδιά, καθώς και τα άλλα όργανα, βρίσκονται στην ίδια θέση. όπως και στους ανθρώπους...Ο σφυγμός είναι κάπως μικρότερος από τον ανθρώπινο, κάπου 68 σφυγμοί το λεπτό. Η πίεση του αίματος είναι κανονική, εκτός από αυξημένη εκπομπή σωματιδίων. Αυτό σημαίνει ότι τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητες είναι περισσότερο από πιθανές. Γενικά όμως όλες οι λειτουργίες του συμπίπτουν με τις λειτουργίες ενός κανονικού παιδιού. Δεν έχει καθόλου μαλλιά, ούτε φρύδια και βλεφαρίδες. Τα μάτια του είναι λαμπερά. πορφύρα στο κέντρο και με ανοιχτό πράσινο χρώμα στο εξωτερικό. Το μωρό δεν τα κλείνει ποτέ, ούτε για να κοιμηθεί. Μπορούμε να πούμε πότε κοιμάται μετρώντας το σφυγμό και την αναπνοή του. Ο Κόσμικ δεν έκανε καμιά προσπάθεια να μπουσουλίσει. να σηκωθεί ή να μιλήσει. Δεν γελάει ούτε κλαιει, δεν έχει βγάλει κανένα φωνητικό ήχο. Μένει απλά ξαπλωμένος στο μικρό του κρεβατάκι'.


Οι γιατροί δεν ήξεραν τι συμπέρασμα να βγάλουν από αυτό. Προσωπικά, συνεχίζει ο δρ. Ιμπραγκίμοφ, νομίζω ότι καταλαβαίνει ότι οι γονείς του είναι νεκροί. και ότι βρίσκεται σε ξένο περιβάλλον. Δεν έχει δόντια και τον ταΐζουμε παιδικές τροφές. Στην πραγματικότητα το μόνο συναίσθημα που είδα ποτέ να εκφράζει, ήταν όταν προσπαθήσαμε να τον ταΐσουμε με λιωμένο σπανάκι. Το μωρό το έφαγε αμέσως με μεγάλη ευχαρίστηση. Αυτή τη στιγμή είναι απόλυτα υγιές, αλλά ακριβώς επειδή δεν έχει φυσική ανοσία στις ανθρώπινες ασθένειες, φοβάμαι ότι ακόμα και ένα κρύωμα Θα μπορούσε να καταλήξει σε πολύ επικίνδυνη μόλυνση. Και το μωρό είναι τόσο παθητικό Δεν έχει καμιά επιθυμία να παλέψει για τη ζωή του... Προσπαθήσαμε να του δώσουμε παιχνίδια για να παίξει. Τα κοιτάζει με απάθεια. Το μοναδικό παιχνίδι που του προκάλεσε το ενδιαφέρον είναι ένα αεικίνητο, το οποίο είναι φτιαγμένο από αστραφτερά κομμάτια αλουμινίου κρεμασμένα με κλωστές που συνεχώς στριφογυρίζουν και κινούνται. Νομίζω ότι είναι γοητευμένο με αυτό.

-->


Ας σημειωθεί ότι αυτό το περιστατικό θεωρήθηκε άκρως απόρρητο. Υπήρχε απόλυτη κατάσταση ασφαλείας και οπλισμένοι φρουροί περιπολούσαν στο κτίριο όλο το εικοσιτετράωρα. Οι γιατροί που είχαν αναλάβει την παρακολούθηση του Κόσμικ εργάζονταν σε κατάσταση απόλυτης μυστικότητας. Δυστυχώς, μετά από τρεις μήνες ο Κόσμικ πέθανε. Έτσι τουλάχιστον είπαν οι αρμόδιες αρχές. Μήπως όμως η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως δεν πέθανε, αλλά ανατρέφεται μυστικά από Σοβιετικούς επιστήμονες, αποφασισμένους να κρατήσουν αυτή την φανταστική εμπειρία αποκλειστικά για τους εαυτούς τους; Οποία κι αν είναι η αλήθεια, το βέβαιο είναι πως το Κιργιστάν δέχτηκε έναν απρόσκλητο κοσμικό επισκέπτη .



link:
http://www.huforc.gr/GREEK%20UFO%20NEWS/taskendh.htm
Από το truth.freeforums
πηγη
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/10/blog-post_973.html#ixzz2EOWI6NW2


http://okloios.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8461.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters