Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Άγριο ξύλο στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ - Αλβανός έδειρε γιατρό. ΒΙΝΤΕΟ


Ο Αλβανός την ώρα που τον εξέταζε ο γιατρός του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με μανία. Στο επεισόδιο με το άγριο ξύλο συμμετείχαν και 3 ακόμη φίλοι του "νταή"ασθενούς οι οποίοι χτύπησαν και μια νοσηλεύτρια. "Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό" λέει... o διοικητής του ΕΛΠΙΣ.

Τοπρωτοφανούς βιαιότητας περιστατικό συνέβη στις 11.00 το βράδυ της Κυριακής και ενώ το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ είχε γενική εφημερία. Οπως πρώτο αποκάλυψε το iatropedia.gr, o αλβανικής καταγωγής ασθενής έφτασε στο νοσοκομείο μαζί με 3 ακόμη άτομα. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό τον τοποθέτησαν σε φορείο στα επείγοντα περιστατικά προκειμένου να τον εξετάσουν ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι πάσχει από λοιμώδες νόσημα (Ηπατίτιδα).
Ομως ο γιατρός που κλήθηκε να εξετάσει τον ασθενή αντί να κάνει διάγνωση κατέληξε να φάει άγριο ξύλο. Σύμφωνα με μαρτυρίες τόσο ο "νταής" ασθενής όσο και οι τρεις συνοδοί του ήταν τύφλα στο μεθύσι και κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει.
Εκτός από το γιατρό ο οποίος είναι ειδικευόμενος παθολόγος επίθεση δέχτηκε και μια νοσηλεύτρια η οποία ευτυχώς δε χτυπήθηκε με την ιδια μανία. Ο γιατρός ωστόσο δεν άντεξε τα βίαια χτυπήματα και έπεσε λιπόθυμος. 
Στη συνέχεια και τα τέσσερα άτομα το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν ενώ ενημερώθηκε άμεσα η διοίκηση του νοσοκομείου και κλήθηκε η αστυνομία.
"Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό περιστατικό βίας που έχει εκδηλωθεί στο νοσοκομείο κατά την εφημερία" δήλωσε σοκαρισμένος στο Νewsit  ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, Θεόδωρος Γιάνναρος o οποίος τόνισε οτι "ιδιαίτερα τις μέρες που εφημερεύουμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα".
Ηδη η διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε να προσληφθεί σεκιούριτι προκειμένου να προστατευθούν οι ασθενείς, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Ο δε γιατρός που έφαγε το ξύλο της χρονιάς του αφού πήρε τις πρώτες βοήθειες από τους συναδέλφους του μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και νοσηλεύεται με διάσειση και κάκωση στον καρπό του αριστερού του χεριού. 

 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7768.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters