Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες στα ..Χανιά επί ΣΚατΟΥΛΑΚΗ



Την ώρα που χιλιάδες Χανιώτες πεινάνε, ο Δήμος Χανίων έδωσε τα περισσότερα από τα κατασχεθέντα τρόφιμα κρουαζιερόπλοιου σε «φορείς» που φροντίζουν να καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες.

Περίπου 2,4 τόνους κατεψυγμένα τρόφιμα διένειμε ο Δήμος Χανίων, τις προηγούμενες ημέρες, σε υπηρεσίες, συσσίτια και κοινωνικές δομές των Χανίων.

Τα τρόφιμα αυτά βρίσκονταν στις αποθήκες και τα ψυγεία του κατασχεμένου στο λιμάνι της Σούδας κρουαζιερόπλοιο Δάφνη και τα οποία εξασφάλισε, ύστερα από συνεχείς επαφές με την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο Δήμος Χανίων, με σκοπό να τα διαθέσει σε κοινωνικούς φορείς και δομές του Δήμου Χανίων.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν κρέας, ψάρια, αλλαντικά, ζύμες, λαχανικά που ύστερα από σχετικό έλεγχο της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση.


Ξέρεται όμως που δόθηκαν;

Στα συσσίτια μερικών εκκλησιών και στα στέκια που τρώνε τσάμπα οι λαθρομετανάστες όπως:
Συσσίτιο Σπλάντζιας,
Στέκι Μεταναστών,
Κοινωνική Κουζίνα,
forum Μεταναστών
Κύτταρο Χαλέπας
Τα συμπεράσματα δικά σας
http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6693.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters