Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Εισβολή πουλιών σε πόλη του Κεντάκι θυμίζει ταινία του Χίτσκοκ

Εκατομμύρια πουλιά έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες εβδομάδες σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, στις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι άνθρωποι και τα κατοικίδια ζώα έχουν τρομοκρατηθεί όπως στην αξέχαστη ταινία The Birds του Άλφρεντ Χίτσκοκ.
Κοπάδια από κοτσύφια και άλλα πτηνά κινούνται για μέρες πάνω από το Hopkinsville και έχουν κρύψει τον ουρανό.
Σύμφωνα με τους κάτοικους της πόλης ήταν εκατομμύρια, τόσα πολλά που έκρυψαν τα σύννεφα και τον Ήλιο.
Ο David Chiles, πρόεδρος του Little River Audubon Society, πιστεύει ότι η παρουσία εκατομμυρίων πτηνών πάνω από τις πόλεις, οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο καιρός και το κλίμα παίζει σημαντικό ρόλο - λέει ο Chiles -. Συνήθως μπορούν να κουρνιάζουν στο έδαφος, όπου μπορούν να βρουν να φάνε έντομα, αλλά όταν τα πάντα είναι παγωμένα δεν έχουν τίποτα να φάνε.
Στο Hopkinsville, ευτυχώς, τα πουλιά δεν στράφηκαν εναντίον των κατοίκων, όπως στην ταινία του Χίτσκοκ το 1963. Παρ 'όλα αυτά, περίπου 35 χιλιάδες κάτοικοι αυτής της μικρής πόλης στο κεντρικό-νότιο Κεντάκι, περίπου μία ώρα από το Νάσβιλ, έχουν ζητήσει από μια εξειδικευμένη εταιρεία τον έλεγχο και τη διαχείριση για το περίεργο αυτό φαινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters