Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ! ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

 
Από ώρα σε ώρα αναμένεται να αποπλεύσει τουρκικό ερευνητικό σκάφος για εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου, το πρώτο τουρκικής κατασκευής, το οποίο έχει τη δυνατότητα έρευνας σε βάθος 3 χιλιάδων μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Το πλοίο – σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου - θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες στο βυθό της θάλασσας, θα διερευνήσει για ύπαρξη στρωμάτων πετρελαίου, θα χαρτογραφήσει τον πυθμένα, θα προβεί σε έρευνα για τη θαλάσσια ρύπανση και θα εξετάσει γενικά την υποβρύχια ζωή...
Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο υπουργός Επιστήμης, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Νιχάτ Εργκούν, θα παραστεί στην τελετή απόπλου του σκάφους. Το πρώτο ερευνητικό σκάφος , το «TÜBİTAK Marmara», κατασκευάστηκε στην Τουρκία σύμφωνα με τα πρότυπα ωκεανογραφικής έρευνας.
Το πλοίο κόστισε 13.800.000 τουρκικές λίρες, είναι μήκους 45 μέτρων και πλάτους 9 μέτρων. Με την προσθήκη του σχετικού εξοπλισμού είναι σε θέση να διεξάγει σεισμικές έρευνες και έρευνες εντοπισμού κοιτασμάτων πετρελαίου. Επί του πλοίου βρίσκονται 11 επιστήμονες και πλήρωμα 12 ατόμων, το πλοίο θα λειτουργήσει εντός των χωρικών υδάτων. 
(Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο)

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/tourkiko-ploio-ereuna-aigaio-petrelaio.html#ixzz2LIWPp8Kc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters