Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Χίλια μπράβο στους Αλβανούς που έδειραν τον γιατρό!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο τίτλος είναι υπερβολικός αλλά μόνο έτσι φαίνεται να ξυπνούν οι Έλληνες! Με ξύλο απο Αλβανούς... Γιατί τόσα χρόνια οι γιατροί στα νοσοκομεία βλέπουν πως οι λαθρομετανάστες λυμαίνονται την δημόσια δωρεάν υγεία που πληρώνουν οι Έλληνες αλλά δεν λένε κουβέντα... ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες ένας ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Όλα άρχισαν όταν ένας ασθενής και οι συνοδοί του, οι οποίοι ήταν όλοι μεθυσμένοι, του επιτέθηκαν και τον..
ξυλοκόπησαν άσχημα. Το περιστατικό έγινε στις 11 το βράδυ την ώρα της εφημερίας του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iatropedia, ο ασθενής αλβανικής καταγωγής έφθασε στο νοσηλευτικό ίδρυμα με τη συνοδεία τριών προσώπων. Τη στιγμή όμως που ο άτυχος γιατρός προσπάθησε να τον εξετάσει, ο ασθενής με τους συνοδούς του τον γρονθοκόπησαν. Ο γιατρός από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε έπεσε λιπόθυμος και οι τέσσερις δράστες έφυγαν, ενώ χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους στους χώρους του νοσοκομείου. «Περνούσαν από τους διαδρόμους και έριχναν μπουνιές σε όλους» ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Θεόδωρος Γιάνναρος. 

Π/Θ

http://www.eglimatikotita.gr/2013/02/blog-post_5063.html
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters