Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Λαϊκά Δικαστήρια και ο Μαύρος Πάπας

Πολλοί άνθρωποι διαβάζουν τις πληροφορίες που δοθήκανε από τον Kevin Annett σχετικά με την σύγκλιση του δικαστηρίου που επιχειρεί να κατηγορήσει το Βατικανό, με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας … για τα οποία σίγουρα είναι ένοχο. Πάντως το να συμπεράνουμε ότι ένα τέτοιο σώμα (το ITCCS) έχει πραγματική δύναμη να κάνει τον Πάπα να παραιτηθεί μάλλον δεν είναι εφικτό. Γιατί; Διότι παρά την αλήθεια των κατηγοριών, την παιδική κακοποίηση, την παιδοφιλία κλπ και το πλιάτσικο της βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας μεταξύ αυτών, την τελετουργική κακοποίηση και τον σατανισμό ή όπως τούς αποκαλούν «Εωσφοριστές» και ούτω καθ εξής … δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι μια τέτοια οργάνωση έχει αληθινή δύναμη να εκθρονίσει ένα πάπα.
Άρθρο του Kerry Cassidy
Η εκκλησία διοικείται από το παρασκήνιο όχι από τον «Λευκό» Πάπα που είναι επικεφαλής, αλλά από τον «Μαύρο» Πάπα:
Ο προηγούμενος Μαύρος Πάπας ο κόμης Hans Kolvenbach πέθανε:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus
Ο τωρινός στρατηγός των Ιησουιτών (ο εκάστοτε Μαύρος Πάπας) είναι ο Adolfo Nicolás Pachón, S.J., S.T.D. (γεννήθηκε 29 Απριλίου 1936)
http://en.wikipedia.org/wiki/Adolfo_Nicol%C3%A1s
http://www.remnantofgod.org/blackpope.htm
Τα παραπάνω links είναι απαραίτητο να τα διαβάσετε για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Καθώς και την συνέντευξη του Eric Phelps (συγγραφέα του The Vatican Assassins) στον Rick Martin της εφημερίδος The Spectrum.
Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι κατηγορίες εναντίον του Βατικανού από το ITCCS είχαν γίνει από τον Σεπτέμβριο του 2012 και επίσης τον Ιαγουάριο του 2011, εάν κανείς το ψάξει. Έτσι δεν αποτελεί φρέσκα νέα, αλλά είναι εκεί έξω, για πάνω από ένα χρόνο.
 
Βασιζόμενος στο ένστικτο μου, θα έλεγα ότι η παραίτηση του πάπα πιο πολύ έχει να κάνει με Τρίτο Μυστικό της Φατιμά, και η κίνηση να επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, μια παγκόσμια θρησκεία.
Αυτό που θα πρέπει να ρωτήσετε είναι εάν απλώς ο Ratzinger ακολουθεί τις διαταγές του «Μαύρου» πάπα. Εν τω μεταξύ αυτή η οργάνωση (το ITCCS) μπορεί να χρησιμοποιείται σαν (προπέτασμα καπνού) από τον Μαύρο Πάπα και τους ακόλουθους του να τοποθετήσουν έναν άλλο πάπα (τον τελευταίο;) ως μέρος ενός σχεδίου να φέρει το χάος και να προωθήσει την αντίχριστη ατζέντα!
Διαβάστε: Pope Benedict to seek immunity and protection from Italian President Giorgio Napolitano on February 23
Και Pope Benedict resigned to avoid arrest, seizure of church wealth by Easter
Και «WHAT IS APPROACHING US» Father Malachi Martin
Και Petrus Romanus, PROJECT LUCIFER, και το εκπληκτικό Εξω-Θεολογικό σχέδιο για την άφιξη ενός εξωγήινου Σωτήρα


http://www.terrapapers.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters