Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ετοιμάζουν οικονομικό «Αττίλα» στην Κύπρο;

κύπρος-βασιλακόπουλος

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Η Κύπρος με τα παράξενα πολιτικά ήθη και τις όχι και τόσο αυτονόητες συμμαχίες «μίλησε» καθαρά. Μπορεί οι μύστες του μελλοντικού μνημονίου να ήθελαν «νίκη του Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο για να ξεμπερδεύουν με το νησί» και διάφοροι περιφερόμενοι, μεταξύ Αθηνών και Λευκωσίας, «γκαλοπολόγοι» να είχαν επικοινωνήσει στον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, την ψευδαίσθηση τους περί εκλογών ενός γύρου, περίπου ως μαθηματική βεβαιότητα, αλλά οι πολίτες δεν έδειξαν διατεθειμένοι να δώσουν «λευκή επιταγή». Κι έτσι σ αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού, το πολλάκις πληγωμένο από τις ξένες επιβουλές, την Τουρκική κατοχή και τον κομματικό διχασμό ακούστηκε μια τελευταία «ανάσα» πριν την είσοδο στο Λαβύρινθο. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα είχε πολύ πιο δύσβατο «ύψωμα» να ανέβει αν ο αντίπαλος του ήταν ο Γιώργος Λιλλήκας. Και τούτο διότι ο υποψήφιος που στηρίχτηκε- επίσημα – , μόνον από την ΕΔΕΚ υπερδιπλασίασε τα ποσοστά του κόμματος, δείχνοντας μια δυναμική πολυσυλλεκτικότητας. Άρθρωσε, δε, έναν πατριωτικό λόγο που φαίνεται πως γοήτευσε μεγάλο κομμάτι των Κυπρίων. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ εκμεταλλευόμενος, πλέον, την πολιτική φθορά που κουβαλά το ΑΚΕΛ, θα κερδίσει κατά πάσα βεβαιότητα το «κλειδί» του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας, γνωρίζοντας πως από τη στιγμή που «θα ανοίξει τις σαμπάνιες της νίκης, αρχίζουν τα δύσκολα». Στην ατζέντα της πολιτικής αντιπαράθεσης της Κύπρου μπήκαν και νέα αξιοσημείωτα στοιχεία: «Πως θα αξιοποιήσουμε το φυσικό αέριο» ήταν η επωδός πολλών πολιτικών παραγόντων που έθεταν το θέμα, την ώρα κατά την οποία οι πολύφερνοι γκαλοπολόγοι ψάχνονταν, για μιαν ακόμη φορά, να δουν «γιατί τα exit polls έπεσαν τόσο έξω…» Το «παιχνίδι» στην Κύπρο παίχτηκε σε δυο επίπεδα : Πρώτον οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να βάλουν στο «χέρι» τις δεδομένες πια, πλουτοπαραγωγικές πηγές του νησιού – για αυτό και έσπειραν τον εφιάλτη του μνημονίου στη χώρα με, ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλήν εισοδήματα στην Ευρώπη. Στόχος τους, εξάλλου, είναι το άφθονο Ρωσικό χρήμα που υπάρχει στο νησί και για αυτόν το λόγο, δήθεν ανακάλυψαν εσχάτως, «διαδρομές μαύρου χρήματος». Δεύτερον σε πολιτικό επίπεδο κάποιοι Ελλαδίτες Γκαλοπολόγοι παραμύθιασαν τον Νίκο Αναστασιάδη για «νίκη στον πρώτο γύρο», ενώ στην πραγματικότητα οι μετρήσεις τους δεν έδειχναν τον ηγέτη του Δημοκρατικού Συναγερμού πάνω από 48 τοις εκατό. Του «διάλεξαν» λοιπόν ως αντίπαλο τον… εύκολο Σταύρο Μαλά κατευθύνοντας μάλιστα, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες τα της Μεγαλονήσου, δεξιούς ψήφους στο ΑΚΕΛ αφού έβλεπαν ότι το «ταβάνι» του Νίκου Αναστασιάδη δεν φτάνει στο όριο της νίκης από την πρώτη Κυριακή και ήθελαν να διασφαλίσουν τον οικονομικό Αττίλα που ετοιμάζουν για την Κύπρο και τον οποίον ο Γιώργος Λιλλήκας δεν έχει προσυπογράψει…
Πηγή: www.paraskhnio.gr


http://www.paraskhnio.gr/2013/02/18/etimazoun-ikonomiko-attila-stin-kipro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters