Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟY ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ


808489
Ο βετεράνος εμπειρογνώμονας πρώην φυσικός του αμερικανικού Ναυτικού, Βen Livingston, ήταν ο άνθρωπος, που επινόησε την τροποποίηση του καιρού και ενημέρωσε, μάλιστα, τον τότε πρόεδρο Lyndon B. Johnson, σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ελέγχου του καιρού, στη δεκαετία 1960, κατά τη...
διάρκεια της μάχης Βιετνάμ.
Τότε, προσπάθησε να προκαλέσει σποραδικά σύννεφα, ώστε να επιβραδύνει την πρόοδο των στρατευμάτων της Κορέας. Ο Livingston ότι ο έλεγχος του τυφώνα ήταν εθνική προτεραιότητα της κυβέρνησης, για πάνω από 40 χρόνια και ότι η τεχνολογία ήταν σε πλήρη λειτουργία για τον έλεγχο του καιρού, εκείνη τη χρονική στιγμή.

Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη στον PrisonPlanet.tv, ο Livingston εξηγεί πως, για δεκαετίες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε την εξουσία να μειώνει και να αυξάνει τη σοβαρότητα των δυσμενών καιρικών συνθηκών για τους δικούς της σκοπούς.
Στον Δρα. Livingston, ανατέθηκε, από το Εργαστήριο Ναυτικών Όπλων το 1966, να  αναλάβει δράση όσον αφορά τη ναυτική μοίρα μαχητικών στο Βιετνάμ. Αντί για όπλα, τα αεροσκάφη, υπό τον έλεγχο του Livingston, ήταν εφοδιασμένα με εξοπλισμό σποράς των νεφών.
"Η αποστολή μου ήταν να βρω τα σύννεφα και τους 'σπόρους' τους για τη μέγιστη αξία καθίζησης", δήλωσε.
Ο ίδιος, παρουσιάζει στοιχεία από το "Stanford Research Institute", για το πώς τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο "Θύελλα" (πρόγραμμα ελέγχου του καιρού) στα τέλη της δεκαετίας του '60, λέγοντας πως υπήρχε η γνώση για το πώς να σταματήσουν οι τυφώνες, που έπλητταν την περιοχή και προκαλούσαν εκτεταμένες ζημιές και απώλειες ζωών.
Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, ο Livingston, εκθέτει το πώς η καταστροφή που προκάλεσε ο τυφώνας Κατρίνα θα μπορούσε να έχει σημαντικά ελαχιστοποιηθεί, αλλά επιτράπηκε να "σαρώσει" τα κράτη του Κόλπου για πολιτικούς λόγους.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters